Hamilton a špinění den poté

6.9.22 11:30

Hamilton a špinění den poté

Ahoj maminky…
5.9. v 13:40 byl udělán Hamiltonuv hmat od té doby byly slabé nepravidelné bolesti, které pak přestaly.
6.9. chvilku před 7h ranní nejspíš odešla zátka a špiním.
Druhé těhotenství, otevřená na 2cm.
Co teď? Čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11813
6.9.22 11:45

Po hamiltonovi určitě špinění být muze. Pohyby citis normálně? Jako pokud se ti něco nezdá tak na kontrolu zajeď ale jinak prostě čekat jestli se to rozjede nebo ne..pokud to chceš urychlit můžeš zkusit nějaké babské rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 11:52

@Vladusxx jojo pohyby cítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
6.9.22 11:58

@Bublinka27 tak nějaké ty babské rady ;) drzim pěsti ať jde všechno hladce a mimčo je brzo na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
6.9.22 11:58

Musíš čekat, mě dělali Hamiltona během týdne 3× a s malou to ani nehnulo. Špinila jsem a měla nepravidelné bolesti. Nakonec stejně vyvolávali. Dej tomu čas, pokud cítíš pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
6.9.22 19:15

Ja po hamiltonu taky trochu spinila a mela nepravidelne bolesti. Absolutne by me nenapadlo, ze by to mohlo byt k porodu, mela jsem to za poslicky. Zaspala jsem to a druhy den jsem sla jeste s dcerou do skolky. Kazdou bolest jsem trochu prodychla, ale bylo to fakt slaby, urcite ne ten mordor pri prvnim porodu. Po obede sem si rikala, ze radsi to pojdme zkontrolovat. V porodnici na me koukali, ze co mi je, ze to nevypada, ze bych rodila. Na monitorech taky nic moc nebylo. Pak me zkontrolovala doktorka, vyvalila oci, ze pry 8cm a jde se rodit. :mrgreen: :mrgreen: Jeste jsem vyplnila prijem, uplna pohodicka. Na sale pichly vodu a uz to jelo.
Takze jen ti chci rict, ze nikdy nevis. I slabe bolesti muzou znamenat, ze se to rozjizdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí