Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No já si myslím, že pokud dítě není připravené, tak se tomu moc pomoct nedá. Za sebe můžu říct, že mě dělali hamiltna snad od38tt na každé kontrole a nikdy nic, jen poslíčci. Stavěla jsem se na hlavu a dělala vše možné, aby se porod rozběhl sám a vlastně až v den, kdy jsem měla nástup do nemocnice, což bylo přesně 42tt, tak se porod rozjel sám.
Dcerina gynekoložka si delala svuj průzkum a vysla ji účinnost 50 procent
Měla jsem to stejně. Dva dny před hrozícím vyvoláním Hamilton. První večer jsem měla bolesti který přestaly. Druhý večer začaly opět, pak praskla voda a jeli sme. Pár hodin před nástupem na vyvolávání. Byla jsem 41+2
Pokud si dobře vzpomínám, udělali mi Hamiltona dopoledne kolem 9, byla jsem 39+6. Druhý den, před sedmou, při vstávání z postele, mi praskla voda (do té doby se nedělo vůbec nic, žádné bolesti) a 7:45 bylo dítě na světě.
U prvorodiček prý Hamilton „zabírá“ až na opakovaný pokus. Druhého mi doktorka provedla v pátek (40+3) a v sobotu v 10:00 už byl malý na světě. ![]()
Mě první hamilton nepomohl, když mi dělali druhý praskla mi přitom voda
porodila jsem od prasknutí přesně za 12 hodin
Kdo ví jak by to dopadlo bez něj
rodila jsem 40+6
Mně dělali Hamiltona 2× a nezabral ani jeden. Rodila jsem 41+5tt.
Ahoj děvčata.

Ráda bych znala zkušenosti, jak to byla u Vás.
Hrozí mi vyvolání.(Velikost miminka). Zítra termín. Včera v půl 3 odpoledne udělán Hamilton. V noci jsem začala pociťovat menstruační bolesti ale nepravidelné a slabé. Je tu ještě šance, že se to rozjede? Mám v plánu se ještě s manželem pomilovat. Rozjel se někomu porod po nechráněným sexu?
Mám z té tablety obavy, jelikož nemám velký práh bolesti. Tak když přijdou najednou ty bolesti silný, tak to nezvládnu. Jedno dítko už máme bylo to strašný
Děkuju za vaše odpovědi.