Hamilton nezabral

Anonymní
2.7.24 09:30

Hamilton nezabral

Ahoj děvčata.
Ráda bych znala zkušenosti, jak to byla u Vás.
Hrozí mi vyvolání.(Velikost miminka). Zítra termín. Včera v půl 3 odpoledne udělán Hamilton. V noci jsem začala pociťovat menstruační bolesti ale nepravidelné a slabé. Je tu ještě šance, že se to rozjede? Mám v plánu se ještě s manželem pomilovat. Rozjel se někomu porod po nechráněným sexu?
Mám z té tablety obavy, jelikož nemám velký práh bolesti. Tak když přijdou najednou ty bolesti silný, tak to nezvládnu. Jedno dítko už máme bylo to strašný :P
Děkuju za vaše odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
2.7.24 09:58

No já si myslím, že pokud dítě není připravené, tak se tomu moc pomoct nedá. Za sebe můžu říct, že mě dělali hamiltna snad od38tt na každé kontrole a nikdy nic, jen poslíčci. Stavěla jsem se na hlavu a dělala vše možné, aby se porod rozběhl sám a vlastně až v den, kdy jsem měla nástup do nemocnice, což bylo přesně 42tt, tak se porod rozjel sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
2.7.24 10:08

Dcerina gynekoložka si delala svuj průzkum a vysla ji účinnost 50 procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
2.7.24 10:15

Měla jsem to stejně. Dva dny před hrozícím vyvoláním Hamilton. První večer jsem měla bolesti který přestaly. Druhý večer začaly opět, pak praskla voda a jeli sme. Pár hodin před nástupem na vyvolávání. Byla jsem 41+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
2.7.24 12:22

Pokud si dobře vzpomínám, udělali mi Hamiltona dopoledne kolem 9, byla jsem 39+6. Druhý den, před sedmou, při vstávání z postele, mi praskla voda (do té doby se nedělo vůbec nic, žádné bolesti) a 7:45 bylo dítě na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.7.24 11:00

U prvorodiček prý Hamilton „zabírá“ až na opakovaný pokus. Druhého mi doktorka provedla v pátek (40+3) a v sobotu v 10:00 už byl malý na světě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.7.24 13:12

Mě první hamilton nepomohl, když mi dělali druhý praskla mi přitom voda :pankac: :lol: porodila jsem od prasknutí přesně za 12 hodin :) Kdo ví jak by to dopadlo bez něj :nevim: rodila jsem 40+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
9.7.24 20:02

Mně dělali Hamiltona 2× a nezabral ani jeden. Rodila jsem 41+5tt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100