Hamiltonův hmat?

Anonymní
3.5.11 21:10

Hamiltonův hmat???

nejsem si jistá, dneska jsem byla na kontrole ve 39 týdnu doktor mi řekl, že to neni tento týden ještě na porod a že se uvidíme za týden - tedy den po termínu, ale mě celý den bolí v podbřišku hlavně když sedím nebo se zvedám to je nejhorší je to takový brnění a píchání dohromady možná bych řekla, že to zlehka připomíná menstruační bolesti. A celý den mě to nutí na velkou.O tom, že by provedl hamiltonův hmat nic neříkal, ale to taky nemusel, že jo.....Proto bych chtěla vědět jak jste se cítili když vám tenhle hmat doktor udělal jestli ho udělal. Cítím se fakt dost divně. Nevím jestli panikařím, ale asi jsem před porodem trochu mimo :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9028
3.5.11 21:12

Kdyby ti ho udělal, určitě bys to poznala, ono je to totiž dost nepříjemný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.5.11 21:12

Pokud tě při vyšteření nic nebolelo, nejspíš ti Hamiltona neudělal, nebo máš hodně divný práh bolestivosti :mrgreen: To poznáš, prostě do tebe zarve ruku, co to jde a na konci ještě dloubne, pocity můžeš mít buď nepříjemné, bolestivé nebo bolestivé jak prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 21:18
Já když jsem měla podobné příznaky jako popisuješ tak jsem pár hodin na to rodila :mrgreen: ale nechci tě strašit třeba to nebude tvůj případ. A o tom že by ti doktor udělal ten hmat by ti určitě řekl alespon by měl.Navíc to docela i bolí když to dělají tak bys to poznala.
Anonymní píše:
nejsem si jistá, dneska jsem byla na kontrole ve 39 týdnu doktor mi řekl, že to neni tento týden ještě na porod a že se uvidíme za týden - tedy den po termínu, ale mě celý den bolí v podbřišku hlavně když sedím nebo se zvedám to je nejhorší je to takový brnění a píchání dohromady možná bych řekla, že to zlehka připomíná menstruační bolesti. A celý den mě to nutí na velkou.O tom, že by provedl hamiltonův hmat nic neříkal, ale to taky nemusel, že jo.....Proto bych chtěla vědět jak jste se cítili když vám tenhle hmat doktor udělal jestli ho udělal. Cítím se fakt dost divně. Nevím jestli panikařím, ale asi jsem před porodem trochu mimo :think:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 21:21

kontrola byla dost nepříjemná ne sice uplně bolestivá, ale nepříjemný to bylo.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 21:30
A ty pocity jsi měla už před tím než jsi k němu šla nebo po????????
Anonymní píše:
kontrola byla dost nepříjemná ne sice uplně bolestivá, ale nepříjemný to bylo.....
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 21:30
Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
4271
3.5.11 21:40

Já bych řekla, že se připravuješ na porod. Hamiltona bys cítila, jak by ho provedl, fakt to dost bolí. Já po něm i trochu krvácela a měla jsem malilinkatý kontrakce, ale porod to stejně nerozběhlo. Nicméně říct ti to nemusel, je to zákrok non lege artis, výrazně nedoporučovaný WHO, proto o tom někdy doktoři ani nemluví, aby ses nemohla bránit. Mně to nikdo neřekl, že to bude provádět. Takže jsem se na to nemohla ani připravit ani ohradit, že to nechci. Každopádně přeju krásný porod, myslím, že to bude brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
3.5.11 21:50

Mě ho dr dělala taky a říkala, že pokud je spodek připravený, nijak zvlášť to bolet nebude. Pokud připravený není, bude to bolet dost. Bylo to jen nepříjemné, pak jsem lehce krvácela a druhý den se malý narodil :palec: .
A že se cítíš divně.. Já se tak taky cítila a ráno jsem jela. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
3.5.11 21:57

Porod mi vyvolávali kvůli preeklampsii ve 37tt a hamiltona mi dělal doktor dvakrát. Bolelo to jako prase a krvácela jsem. Určitě bys to poznala, to mi věř.

• Citovat
  • Upravit
18794
3.5.11 22:17

Mě Dr. hmat dělala moc mě to nebolelo…mám teda asi snížený práh bolesti…pak jsem měla divný bolesti ale myslela jsem si, že mám jen podrážděný děložní hrdlo po prohlídce…no a když jsem šla druhý den k Dr. že mi zavede tabletu na vyvolání, tak na mě kulila oči, protože jsem byla otevřená na 6cm a šla jsem rovnou na porodní sál.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
3.5.11 22:30

Tak třeba mě Hamilton nebolel..Neříkám, že to bylo žůžo dobrodrůžo :lol: , cítila jsem tam doktorovo „šťourání“,příjemné to nebylo, ale prostě nebolel.
Každopádně bys ale špinila si myslím.
Jinak ty tvoje příznaky mohou být poslové třeba…Nevím, zkus vanu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 22:33
Anonymní píše:
Anonymní píše:

až po kontrole

• Citovat
  • Upravit
22044
3.5.11 23:28

Myslím, že Hamiltona bys poznala.

Pokud bych měla mluvit ze zkušenosti své a svých nejbližších kamarádek, poznala jsme ho každá - i když jsme o něm předem nevěděly… Bolelo to (hodně, rozhodně ne jako běžné vyšetření), špinily jsme po něm a i pár hodin po poradně jsme měly velmi nepříjemné pocity v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 12:32

tak já jsem nešpinila a dneska mě břicho bolí zase uplně jinak než včera takže to hamilton asi nebyl :palec: každopádně všem děkuju za příspěvky a snad tenhle hmat ani nebude potřeba a porodim normálně :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky