Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Adlétka by si přála vidět film Hannah Montana a já absolutně netuším o co jde. Jsem zvyklá si filmy okouknout v databázi a tady mě dost dostalo negativní hodnocení… Tak si říkám, zda jim ho mám vůbec dovolit?
Poradíte, prosím?
L.
25% jsem už dlouho u filmu neviděla
, film neznám, jen mají asi skvělý marketing, protože je toho všude plno, hrůza, je to jako Hello Kitty, někdy mám pocit, že nakouknu za roh a tam bude Kitty a Hannah Montana…
Promiň, že se sem pletu, když nemám čím přispět do mlýna, no nedalo mi to. ![]()
Už se těším, až to bude chtít Janička vidět.
![]()
Tuhle jsem se s chutí koukla na film, co měl celých 7% (ne, nechybí mi tam žádná číslovka). Popravdě, divila jsem se, kde těch 7% nabral - byl to běs! Ale pobavila jsem se dobře ![]()
Právě těch 25% mě zarazilo…
Lesi, má to zřejmě tak nízké hodnocení, protože kvalitou ten film není nijak ohromující…je to pro holčičky do cca nějakých 13-15 let, bych řekla? Moje 16letá ségra už tím opovrhuje
, že je to pro malý holky…
rhiannon píše:
Lesi, má to zřejmě tak nízké hodnocení, protože kvalitou ten film není nijak ohromující…je to pro holčičky do cca nějakých 13-15 let, bych řekla? Moje 16letá ségra už tím opovrhuje, že je to pro malý holky…
A povolila bys šestileté nebo ne?
Přijeďte se podívat k nám, u nás Hana blbana jede pořád, každý den
. Zcela neprozřetelně jsme dětem předplatili Disney Chanel, kde HM jede několikkrát denně.
Nevím, jak vypadá film, ale seriálek mi kvalitně brnká na nervy ![]()
Jak říkám, přijeďte, zkoukněte nějaké díly, ať máš představu o čem film je.
No jo Lesi, ale oni to tam hodnotí dospělí podle svých očekávání, ne podle toho, jestli to dá nebo nedá něco šestiletému dítku, takže je otázka, s čím srovnávají a co chtěli vidět. Když jde třicetiletej dospělej na film pro skoropuberťáky, tak se možná není co divit. Je otázka, kolik z nich to vidělo kvůli dítěti, se kterým na to šli. Ale jsem moc zvědavá na reakce těch, co už mají premiéru za sebou a jak na to reagovali jejich ratolesti.
Moc tomu nedávám… ![]()
A taky musím říct, že občas s čsfd nesouhlasím, tedy s hodnocením a procenty, takže je beru taky s rezervou.
eviah píše:
No jo Lesi, ale oni to tam hodnotí dospělí podle svých očekávání, ne podle toho, jestli to dá nebo nedá něco šestiletému dítku, takže je otázka, s čím srovnávají a co chtěli vidět. Když jde třicetiletej dospělej na film pro skoropuberťáky, tak se možná není co divit. Je otázka, kolik z nich to vidělo kvůli dítěti, se kterým na to šli. Ale jsem moc zvědavá na reakce těch, co už mají premiéru za sebou a jak na to reagovali jejich ratolesti.Moc tomu nedávám…
A taky musím říct, že občas s čsfd nesouhlasím, tedy s hodnocením a procenty, takže je beru taky s rezervou.
Hmmm, tak je rozhodnuto.
Teď mi dovezli dárky, potřebuju je vybalit z krabice a roztřídit moje a kamarádčiny (za chvíli se pro ně staví) - takže holkám tu békovinu pustím a budu se modlit aby to bylo jako s jinými hity - jak jsem vyměkla a povolila, přestalo je to velmi brzy zajímat…
L.
souhlasím,je to blbost,která nemá hlavu ani patu,pro šestiletou nevím,nevím,ale na druhou stranu,každá generace potřebuje svůj idol
film třeba není tak špatný,ale jestli se tam Hannah prezentuje taky takovou malomyslností jako v seriálu,tak jestli to není vyhazování peněz
pro moji dceru je to prostě NĚCO
,ta na ni nedá dopustit ![]()
Jasně, zakázané ovoce, já takhle koukala na Vetřelce u kamošky, kdyby to bylo doma, asi bych šla radši pod máminu sukni
, takhle jsem statečně koukala a měla z toho pak lehčí trauma… Takže možná lepší doma, než jinde.
No tak Hannah Montana ta tady jede - tedy u neteří. Jsou z toho nadšené. Já film viděla, no hudba, puberťačka, která si chce užívat slávy a musí odjet s tatínkem na venkov a tam být neznámou.
Jestli nechat 6tiletou na to koukat, já si myslím, že jo. Nic sexuálního tam není
Zpívá tam, tancuje, zamiluje se. Tak tak.
Hodnocení - jako pro mě film nic moc, ale pro puberťačky a holčičky, které prostě Hannah milují z bývalýho Jetixu (teď nějak DIsney) je to super film ![]()
Hele já si taky myslím, že je to kravina, ale pro malou holčičku je to asi fajn. Já letos kupovala HM jako barbínu pro kamarádky dceru a ještě jí k tomu postahuju seriál. Nic nevýchovnýho v tom není a neboj ono jí to přejde. Za mně byli lunetici a taky skončili ![]()
Lesině - no já bych holčičky koukat určitě nechala, je to „holčičí“ film se vším všudy - akorát se asi neubráníš nakupování „nezbytností“ s jejím logem či portrétem …
Každodenně u nás běží na kanále DisneyChanel její seriálová odnož a občas na to mrknu od novin a hlášky jsou občas dobré …
Manžel to teda přepíná a malý Ondráš od něj pochytil že HanaMontana je „blbost“ a žaluje na Kačku, když si to přepne a dívá se… Ale film na DVD jí sehnal …
Dcera má 11let a je unešená, ale je třeba říct, že takhle unešená už byla u witch, špionek, highschoolM a teď momentálně vede Hanapomotaná ![]()
Na Vánoce mám pro ni polšťář s HM a pár maličkostí s jejím portrétem a logem už máme doma déle.
Už na to koukají, já jdu ještě řešit problém s rozbitým dárkem
Pak půjdu za nimi. Manžel se už kouká…
L.
Dcera ( 10 let) na to šla protože kamarádka měla lístek navíc.Vůbec o tom nic nevěděla ani nebyla fanynka - my doma nejsme zrovna v obraze a in - co frčí u ostatních.
Ale šla a docela to prý ušlo.
Ted jsem se jí zeptala, zda by to pochopila 6 ti letá holčina a řekla že ano - je to prý jednoduchý, ztřeštěný a … blbost ( nakonec z ní vypadlo)..
Podle mě blbost non plus ultra
ale asi jako všechno pro teenegery a spol. - jen si vybavuji jak mi táta vypínal tv když dávali Beverly Hills aby výchovně půspbil a já chtěla skákat z okna, že budu jediná kdo to neviděl. ![]()