Hannah Montana? Znáte?

9867
22.12.09 15:21

Hannah Montana? Znáte?

Ahoj :)

Adlétka by si přála vidět film Hannah Montana a já absolutně netuším o co jde. Jsem zvyklá si filmy okouknout v databázi a tady mě dost dostalo negativní hodnocení… Tak si říkám, zda jim ho mám vůbec dovolit?
Poradíte, prosím?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
22.12.09 15:44

25% jsem už dlouho u filmu neviděla :lol: , film neznám, jen mají asi skvělý marketing, protože je toho všude plno, hrůza, je to jako Hello Kitty, někdy mám pocit, že nakouknu za roh a tam bude Kitty a Hannah Montana…
Promiň, že se sem pletu, když nemám čím přispět do mlýna, no nedalo mi to. 8-)
Už se těším, až to bude chtít Janička vidět. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.12.09 15:49

Tuhle jsem se s chutí koukla na film, co měl celých 7% (ne, nechybí mi tam žádná číslovka). Popravdě, divila jsem se, kde těch 7% nabral - byl to běs! Ale pobavila jsem se dobře :)

Právě těch 25% mě zarazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.12.09 15:50

Lesi, má to zřejmě tak nízké hodnocení, protože kvalitou ten film není nijak ohromující…je to pro holčičky do cca nějakých 13-15 let, bych řekla? Moje 16letá ségra už tím opovrhuje :lol: , že je to pro malý holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.12.09 15:54
rhiannon píše:
Lesi, má to zřejmě tak nízké hodnocení, protože kvalitou ten film není nijak ohromující…je to pro holčičky do cca nějakých 13-15 let, bych řekla? Moje 16letá ségra už tím opovrhuje :lol: , že je to pro malý holky…

A povolila bys šestileté nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.12.09 15:55

Přijeďte se podívat k nám, u nás Hana blbana jede pořád, každý den :roll: . Zcela neprozřetelně jsme dětem předplatili Disney Chanel, kde HM jede několikkrát denně.
Nevím, jak vypadá film, ale seriálek mi kvalitně brnká na nervy :cert:
Jak říkám, přijeďte, zkoukněte nějaké díly, ať máš představu o čem film je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.12.09 15:58

No jo Lesi, ale oni to tam hodnotí dospělí podle svých očekávání, ne podle toho, jestli to dá nebo nedá něco šestiletému dítku, takže je otázka, s čím srovnávají a co chtěli vidět. Když jde třicetiletej dospělej na film pro skoropuberťáky, tak se možná není co divit. Je otázka, kolik z nich to vidělo kvůli dítěti, se kterým na to šli. Ale jsem moc zvědavá na reakce těch, co už mají premiéru za sebou a jak na to reagovali jejich ratolesti. :-D Moc tomu nedávám… :lol:
A taky musím říct, že občas s čsfd nesouhlasím, tedy s hodnocením a procenty, takže je beru taky s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.12.09 16:03
eviah píše:
No jo Lesi, ale oni to tam hodnotí dospělí podle svých očekávání, ne podle toho, jestli to dá nebo nedá něco šestiletému dítku, takže je otázka, s čím srovnávají a co chtěli vidět. Když jde třicetiletej dospělej na film pro skoropuberťáky, tak se možná není co divit. Je otázka, kolik z nich to vidělo kvůli dítěti, se kterým na to šli. Ale jsem moc zvědavá na reakce těch, co už mají premiéru za sebou a jak na to reagovali jejich ratolesti. :-D Moc tomu nedávám… :lol:
A taky musím říct, že občas s čsfd nesouhlasím, tedy s hodnocením a procenty, takže je beru taky s rezervou.

Hmmm, tak je rozhodnuto.
Teď mi dovezli dárky, potřebuju je vybalit z krabice a roztřídit moje a kamarádčiny (za chvíli se pro ně staví) - takže holkám tu békovinu pustím a budu se modlit aby to bylo jako s jinými hity - jak jsem vyměkla a povolila, přestalo je to velmi brzy zajímat…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
22.12.09 16:05

souhlasím,je to blbost,která nemá hlavu ani patu,pro šestiletou nevím,nevím,ale na druhou stranu,každá generace potřebuje svůj idol
film třeba není tak špatný,ale jestli se tam Hannah prezentuje taky takovou malomyslností jako v seriálu,tak jestli to není vyhazování peněz
pro moji dceru je to prostě NĚCO :andel: ,ta na ni nedá dopustit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.12.09 16:07

Jasně, zakázané ovoce, já takhle koukala na Vetřelce u kamošky, kdyby to bylo doma, asi bych šla radši pod máminu sukni :lol: , takhle jsem statečně koukala a měla z toho pak lehčí trauma… Takže možná lepší doma, než jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
22.12.09 16:08

No tak Hannah Montana ta tady jede - tedy u neteří. Jsou z toho nadšené. Já film viděla, no hudba, puberťačka, která si chce užívat slávy a musí odjet s tatínkem na venkov a tam být neznámou.

Jestli nechat 6tiletou na to koukat, já si myslím, že jo. Nic sexuálního tam není :lol: Zpívá tam, tancuje, zamiluje se. Tak tak.

Hodnocení - jako pro mě film nic moc, ale pro puberťačky a holčičky, které prostě Hannah milují z bývalýho Jetixu (teď nějak DIsney) je to super film :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.12.09 17:46

Hele já si taky myslím, že je to kravina, ale pro malou holčičku je to asi fajn. Já letos kupovala HM jako barbínu pro kamarádky dceru a ještě jí k tomu postahuju seriál. Nic nevýchovnýho v tom není a neboj ono jí to přejde. Za mně byli lunetici a taky skončili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.12.09 18:03

Lesině - no já bych holčičky koukat určitě nechala, je to „holčičí“ film se vším všudy - akorát se asi neubráníš nakupování „nezbytností“ s jejím logem či portrétem …

Každodenně u nás běží na kanále DisneyChanel její seriálová odnož a občas na to mrknu od novin a hlášky jsou občas dobré …
Manžel to teda přepíná a malý Ondráš od něj pochytil že HanaMontana je „blbost“ a žaluje na Kačku, když si to přepne a dívá se… Ale film na DVD jí sehnal …

Dcera má 11let a je unešená, ale je třeba říct, že takhle unešená už byla u witch, špionek, highschoolM a teď momentálně vede Hanapomotaná :pankac:

Na Vánoce mám pro ni polšťář s HM a pár maličkostí s jejím portrétem a logem už máme doma déle.

• Citovat
  • Upravit
9867
22.12.09 18:08

Už na to koukají, já jdu ještě řešit problém s rozbitým dárkem :( Pak půjdu za nimi. Manžel se už kouká…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.12.09 18:08

Dcera ( 10 let) na to šla protože kamarádka měla lístek navíc.Vůbec o tom nic nevěděla ani nebyla fanynka - my doma nejsme zrovna v obraze a in - co frčí u ostatních.
Ale šla a docela to prý ušlo.
Ted jsem se jí zeptala, zda by to pochopila 6 ti letá holčina a řekla že ano - je to prý jednoduchý, ztřeštěný a … blbost ( nakonec z ní vypadlo)..
Podle mě blbost non plus ultra :pocitac: ale asi jako všechno pro teenegery a spol. - jen si vybavuji jak mi táta vypínal tv když dávali Beverly Hills aby výchovně půspbil a já chtěla skákat z okna, že budu jediná kdo to neviděl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí