Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jestli máte někdo doma pro své děti hračku Happy Nappers (je jedno jaké zvířátko).
Chtěla bych jí pro dceru k Vánocům a zajímá mě jestli to nebudou vyhozené peníze oknem.
A co mě hlavně zajímá - jestli se dá hračka prát.
Děkuji všem co se do diskuze připojí ![]()
Kupovala jsem teď 2 polštáře v Tescu. Mám to holkám na Vánoce. Vypadá to celkem pěkně, dělá to chrápající zvuk. Každé zvíře jiný. Máme berušku a psa. Cedulka o praní tam není. Asi by se musel vyndat ten strojek a baterky.
TEĎ JE MAJÍ V TESCU ASI ZA 330Kč!
Jinak jsou drahý i na netu. Pod 540Kč to nejde.
Tyjo tak to je luxusní cena.. já jsem právě ještě našla že v Anglii jsou snad za 250kč na naše.. jedeme tam cca za 10 dní tak bych kukla tam.. jen teda to praní mě zajímá.. je to divné když je to jako „muchláček“ a přitom by to nešlo prát.. ale je pravda že ten zvuk je to poslední co mě na tom zajímá.. když bude nejhůř tak to vypárám na trvalo a bude ![]()
@Barusatko No na první pohled mi kvalita přijde běžná. Zeptej se mě po pár týdnech užívání
Ale to bude až po Vánocích- pokud mi to děti nevyštrachají.
No tak to je fajn
hned jsem klidnější
tak já pokukám v té Anglii a s trochou štěstí tam seženu nějaký co u nás není.. myslím že drak u nás nejde sehnat a ještě jedna - ale teď si nemůžu vybavit která to byla. Včera jak jsem to studovala tak jsem dva typy u nás nenašla vůbec.
Já jsem v Tescu viděla více druhů. Jednorožec, kráva, pes, beruška, tučňák a medvěd, ale toho draka, to nevím. Na krabici to nakreslený bylo.
No já jsem to viděla právě jen na netu.. a jak dlouho bude ta akce v tom tescu? Nevíš náhodou?
No, tak to nevím. Já to kupovala před 3mi týdny a to už v té době bylo nějaký ten den v běhu.
A leták už jsem vyhodila. Ale myslím, že to byla dlouhodobější akce.
Aha.. tak to nevadí.. já pokukám v té Anglii a když neseženu tak se podívám tady u nás.. a nebo se pak budu bít do hlavy, že jsem to nekoupila hned za ty peníze ![]()