Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
narazila jsem na tento clanek a zaujal mne. Jak to mate na materske vy?
Co si myslite o lidech, kteri tvrdi, ze se o sebe nestarame a jsme jak hastrosi?
Co je vasim smyslem zivota?
Ja velmi sympatizuji s autorkou clanku ![]()
@Měsíčnička s paní nesouhlasím, ale respektuji, že si to zařídila tak, jak jí to vyhovuje. A ne každá maminka to tak má ![]()
Je to hlavne o tom jak ktera mamina se chce citit. Nedelame to pro jine, ale pro sebe. Tak at zadny se citi jak chce, obleka jak chce…
@Měsíčnička píše:
Ahoj maminky,
Co si myslite o lidech, kteri tvrdi, ze se o sebe nestarame a jsme jak hastrosi?
Ja velmi sympatizuji s autorkou clankuhttp://www.vanickovani.cz/…den-druheho/
O tech lidech si myslim to, ze nazyvaji veci pravym jmenem. Pokud se nekdo o sebe nestara a vypada jak hastros, tak proste vypada jak hastros. Zasadni je, jak to vadi ci nevdi tomu hastrosovi samotnemu a co to vlastne znamena stara/nestara.
Vždy mi to sluší, i doma… nechodím zmaštěná, špinavá, nebo smradlavá
vždy jsem upravená. A vždycky jsem byla a to, že mám dítě, na tom nic nemění ![]()
A je teda jedno jestli je baba na mateřské nebo ne… jsou baby, i chlapi, kteří děti nemají a vypadají jakože jim na sobě ani trošku nezáleží
@Měsíčnička píše:Číst se mi to nechce, už jen název toho webu je divný (vaničkování
Ahoj maminky,
Ja velmi sympatizuji s autorkou clankuhttp://www.vanickovani.cz/…den-druheho/
@KPKristy bacha, já legíny nosím běžně, ale s hezkou tunikou
ovšem tepláky, to je jiná kapitola… ![]()
@Halibar to mi připomnělo diskuzi, jestli je vhodné chodit v teplákách k lékaři…ta byla dobrá ![]()
@Halibar píše:
@KPKristy bacha, já legíny nosím běžně, ale s hezkou tunikouovšem tepláky, to je jiná kapitola…
Mno, tepláky… to je darda. Češi tepláky povýšili pomalu na společenský oděv, to je katastrofa. Holka se namaluje, načeše, vezme kabelku a k tomu… teplákovku se třemi pruhy. Ale pozor, rovnou se zlatými, protože jde „na lepší“. To je fakt hustý ![]()
Nebo mladí kluci. Načesanej, nejnovější mobil v ruce a ktomu tepláky s prověšenou pudelí a vytahaná kolena. To je fakt děsivá móda…
@Měsíčnička Já chodím tak, jak je mi pohodlné. Nelíčila jsem se ani před dětmi, většinou nosím kalhoty(snažím se vyhýbat modrým riflím), triko, svetr/mikinu, baleríny/conversky. V létě sukně, ale ty pohodlné, nemačkavé. Ano často jsem upatlaná od jídla nebo soplů, ale tomu se s batoletem nevyhnu, co jde očistím, co ne, tak ne. Nekoukám na to, co je nebo není v módě. Doma nosím tepláky a triko nebo legíny a tuniku a spím v pyžamových kalhotech a triku.
@Malaga
tepláky jsou na doma a na běhání
proto se jim říká „sweatpants“ a mikině „sweatshirt“ ![]()
Jako takhle, jsou i hezké tepláky, nevygajdané, čisté, k tomu tílko, ale musí to prostě celkově vypadat hezky a i tak bych tak šla MAX do pekárny
jo a ty teplákovky, to je děs, ještě teda drdol, enbo vysoký koňský ohon, velké zlaté kruhy…
dělala jsem v jedné romské čtvrti v Ostravě a tam se to samýma Lakíšama jen hemžilo…
A klluci o tom se ani nevyjadřuju
kšiltovka dozadu (pánev) a kalhoty nosí pouze úplé rifle se sníženým prdem a nebo ty tepláky ![]()
@Halibar píše:
@Malagatepláky jsou na doma a na běhání
proto se jim říká „sweatpants“ a mikině „sweatshirt“
![]()
Jako takhle, jsou i hezké tepláky, nevygajdané, čisté, k tomu tílko, ale musí to prostě celkově vypadat hezky a i tak bych tak šla MAX do pekárny
A klluci o tom se ani nevyjadřujujo a ty teplákovky, to je děs, ještě teda drdol, enbo vysoký koňský ohon, velké zlaté kruhy…
dělala jsem v jedné romské čtvrti v Ostravě a tam se to samýma Lakíšama jen hemžilo…
kšiltovka dozadu (pánev) a kalhoty nosí pouze úplé rifle se sníženým prdem a nebo ty tepláky
a do řeznictví už ne? ![]()