Hastroš na mateřské?

14733
13.5.16 17:18

Hastroš na mateřské?

Ahoj maminky,
narazila jsem na tento clanek a zaujal mne. Jak to mate na materske vy?
Co si myslite o lidech, kteri tvrdi, ze se o sebe nestarame a jsme jak hastrosi?
Co je vasim smyslem zivota?
Ja velmi sympatizuji s autorkou clanku :)

http://www.vanickovani.cz/…den-druheho/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
13.5.16 17:23

@Měsíčnička s paní nesouhlasím, ale respektuji, že si to zařídila tak, jak jí to vyhovuje. A ne každá maminka to tak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
13.5.16 17:24

Je to hlavne o tom jak ktera mamina se chce citit. Nedelame to pro jine, ale pro sebe. Tak at zadny se citi jak chce, obleka jak chce…

• Citovat
  • Upravit
30966
13.5.16 17:29
@Měsíčnička píše:
Ahoj maminky,
Co si myslite o lidech, kteri tvrdi, ze se o sebe nestarame a jsme jak hastrosi?
Ja velmi sympatizuji s autorkou clanku :)http://www.vanickovani.cz/…den-druheho/

O tech lidech si myslim to, ze nazyvaji veci pravym jmenem. Pokud se nekdo o sebe nestara a vypada jak hastros, tak proste vypada jak hastros. Zasadni je, jak to vadi ci nevdi tomu hastrosovi samotnemu a co to vlastne znamena stara/nestara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:30

Vždy mi to sluší, i doma… nechodím zmaštěná, špinavá, nebo smradlavá :D vždy jsem upravená. A vždycky jsem byla a to, že mám dítě, na tom nic nemění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:31

A je teda jedno jestli je baba na mateřské nebo ne… jsou baby, i chlapi, kteří děti nemají a vypadají jakože jim na sobě ani trošku nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.16 17:32
@Měsíčnička píše:
Ahoj maminky,
Ja velmi sympatizuji s autorkou clanku :)http://www.vanickovani.cz/…den-druheho/
Číst se mi to nechce, už jen název toho webu je divný (vaničkování :mrgreen: ). Ale názor na hastroše na mateřské mám.
Jsou dva typy žen. První typ je ten, kdy žena s příchodem dítěte rezignuje na vše ostatní a spokojí se jen s vyčištěním zubů. Druhý typ je ten, kdy žena kromě toho, že se stala matkou, zůstává i ženou se všemi svými zvyklostmi. To znamená, že si normálně myje a češe vlasy, občas prohrábne řasy líčidlem a na sebe si vezme i něco jiného, než legíny.
Aby nedošlo k mylnému dojmu, nepíšu o tom, že musíme nutně strávit hodinu denně líčením a chodit s kočárkem na jehlách. Nemusí to být extrém!
Ale bohužel docela často je vidět ten druhý extrém, kdy ta ženská na sebe prdí, hlavně, že má vystajlovaný kočárek :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.5.16 17:33

Mně se článek líbil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:35

@KPKristy bacha, já legíny nosím běžně, ale s hezkou tunikou :D ovšem tepláky, to je jiná kapitola… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.5.16 17:39

@Halibar to mi připomnělo diskuzi, jestli je vhodné chodit v teplákách k lékaři…ta byla dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.16 17:39
@Halibar píše:
@KPKristy bacha, já legíny nosím běžně, ale s hezkou tunikou :D ovšem tepláky, to je jiná kapitola… :zed:

Mno, tepláky… to je darda. Češi tepláky povýšili pomalu na společenský oděv, to je katastrofa. Holka se namaluje, načeše, vezme kabelku a k tomu… teplákovku se třemi pruhy. Ale pozor, rovnou se zlatými, protože jde „na lepší“. To je fakt hustý :mrgreen:

Nebo mladí kluci. Načesanej, nejnovější mobil v ruce a ktomu tepláky s prověšenou pudelí a vytahaná kolena. To je fakt děsivá móda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
13.5.16 17:40

@Měsíčnička Já chodím tak, jak je mi pohodlné. Nelíčila jsem se ani před dětmi, většinou nosím kalhoty(snažím se vyhýbat modrým riflím), triko, svetr/mikinu, baleríny/conversky. V létě sukně, ale ty pohodlné, nemačkavé. Ano často jsem upatlaná od jídla nebo soplů, ale tomu se s batoletem nevyhnu, co jde očistím, co ne, tak ne. Nekoukám na to, co je nebo není v módě. Doma nosím tepláky a triko nebo legíny a tuniku a spím v pyžamových kalhotech a triku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:44

@Malaga :D tepláky jsou na doma a na běhání :D proto se jim říká „sweatpants“ a mikině „sweatshirt“ :D

Jako takhle, jsou i hezké tepláky, nevygajdané, čisté, k tomu tílko, ale musí to prostě celkově vypadat hezky a i tak bych tak šla MAX do pekárny :D jo a ty teplákovky, to je děs, ještě teda drdol, enbo vysoký koňský ohon, velké zlaté kruhy… :D dělala jsem v jedné romské čtvrti v Ostravě a tam se to samýma Lakíšama jen hemžilo…

A klluci o tom se ani nevyjadřuju :D kšiltovka dozadu (pánev) a kalhoty nosí pouze úplé rifle se sníženým prdem a nebo ty tepláky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
13.5.16 17:45

Já jsem možná magor, ale já bych od soplů ven nešla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.5.16 17:47
@Halibar píše:
@Malaga :D tepláky jsou na doma a na běhání :D proto se jim říká „sweatpants“ a mikině „sweatshirt“ :D

Jako takhle, jsou i hezké tepláky, nevygajdané, čisté, k tomu tílko, ale musí to prostě celkově vypadat hezky a i tak bych tak šla MAX do pekárny :D jo a ty teplákovky, to je děs, ještě teda drdol, enbo vysoký koňský ohon, velké zlaté kruhy… :D dělala jsem v jedné romské čtvrti v Ostravě a tam se to samýma Lakíšama jen hemžilo…

A klluci o tom se ani nevyjadřuju :D kšiltovka dozadu (pánev) a kalhoty nosí pouze úplé rifle se sníženým prdem a nebo ty tepláky :D

a do řeznictví už ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital