Hastroš na mateřské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
16.5.16 17:27
@j.a.n.i1 píše:
@fashion_victim83 Na každý svůj pohovor jsem měla batoh :mrgreen: světe div se, do všech zaměstnání mě vzali, nejspíš se řídili tím co mám v hlavě a ne tím jaký obal mám na nutné věci…

Krásné a výstižné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
16.5.16 17:33
@fashion_victim83 píše:
Však ja taky nikomu nic neřeknu, ale pomyslet si o někom něco nelichotiveho mužu ne? Skoda, ze sem nemuzu dat fotku z jedne svatby-vedle nevěsty stoji čtyři holky-jen jedna ma saty a lodičky, dalsi tri leginy (jedna s botaskama),takze tipuju, ze byly stejne svobodomyslne jak ty.Kdyz nekdo uvazuje jako ty, tak se vlastne nedivím-proc se do mesta oblect jako člověk, kdyz to mužu vyřídit rovnou v pyžamu…

Nezlob se na mě, ale proč je nutné pomýšlet si o někom něco nelichotivého, když ho neznáš? Nevíš, jaký je jeho příběh, jaký je, co ho ten den potkalo? Proč hodnotíš lidi, podle toho, jak zrovna v danou chvíli vypadají?

@fashion_victim83 píše:
@j.a.n.i1 abych rekla pravdu, tak u lidi jako ty me popada lehká zoufalost-pokud nekdo obhajuje svobodu oblékání tímhle stylem, mužu jen tušit, ze podobne vychovás svoje deti-ve stylu pohodlí nadevse. Vzdycky pak přemýšlím, co vede lidi si na Vítánu občanku vzít rifle a botasky nebo na pohovor batoh.No,očividně je takových individui dost.

Takže by si raději přijala dejme tomu ženu, která přišla se stylovou kabelkou, či manažerským kufříkem, než tu, která by měla více zkušeností, ale přišla by třeba v čistá, učesaná, ale v džínách a s batohem na zádech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.5.16 18:15
@Narovnako píše:
Takže by si raději přijala dejme tomu ženu, která přišla se stylovou kabelkou, či manažerským kufříkem, než tu, která by měla více zkušeností, ale přišla by třeba v čistá, učesaná, ale v džínách a s batohem na zádech?

To záleží na jakou pozici. Pokud by měla jednat s lidmi/zákazníky, přijmu vystajlovanou, pokud by měla sedět někde v kanclu, kde by jí nikdo neviděl, přijmu zkušeného hastroše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
16.5.16 18:20

@fashion_victim83 No a právě proto chodím na pohovory s batohem, nemám zájem pracovat ve firmě, kde nemohu chodit do práce oblečená tak jak chci já… ano, být to nějaká sakra zajímavá nabídka s extra výhodami, tak jsem ochotna se do určité míry přizpůsobit, ale jinak pro to nevidím důvod.
Jo a pro chození s batohem mám i celkem prozaický důvod a to ten, že mi zatěžování jedné strany nedělá dobře na záda, nicméně při nabídce firemního auta s vyhrazeným parkovacím místem jsem ochotna vozit i tu kabelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
16.5.16 20:04

@fashion_victim83 Psala jsi všeobecně a nekonkretizovala. Ostatně i níže kritizuješ Janin batoh, přestože ti napsala, že její práce nevyžaduje dresscode a kdyby ano a šlo o hodně, uvolila by se obléci dle požadavků. Přesto ti její batoh nedá spát viď. Pokud chceš konkretizovat, tak ano, souhlasím, že pokud by přišli dvě ženy a tak zkušenější by přišla s batohem, informovala bych jí, že tato práce vyžaduje určitý dresscode a zeptala bych se jí, zda je batoh úlet a je ochotná se přizpůsobit. Pokud ano, vzala bych jí zkušenější. pokud by se mi sešli dvě stejně zkušené a jedna by přišla na úrovni, asi bych vzala tu oháklejší, ale taky bych váhala. A byl to příklad, stačilo odpovědět, nemusíš se durdit absurdnem :mrgreen: A nejsem pako, vím, co se kam hodím a co ne a když jde o hodně, umím se přizpůsobit, ale hnát to až k opovrhování batohy, který se vždy nemusí podobat vietnamskému kýči :roll:
Manažerské a reprezentativní posty: tam je logické zapůsobit
Kancelářské myši bez kontaktu s lidmi? Klidně si vezmu batůžek(jakože ho nenosím, mám raději sportovní crossbody tašky) se 4 proužky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.5.16 21:09

https://www.super.cz/…mbinezu.html

Tak tohle jsem viděla na vlastní oči. Teda ne Kardašku, samozřejmě, ale jednou jsem potkala hastroše na mateřské - mamina s kočárkem a tohle měla na sobě. Pod tím teda ještě tanga. A nahoře top bez ramínek, ze kterého koukala růžová ramínka od podprdy. Taky měla dost obří pneumatiku, která vyčuhovala mezi legínami a topem 8o. Zírala jsem teda jen skrz sluneční brýle, jinak bych vypadala podezřele. Opravdu mi šly oči z důlků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
16.5.16 21:52

Nu, článek jsem nečetla, ale asi by mne nebylo těžké při letmém kontaktu zařadit do kategorie šmudla… Jó byly doby, kdy jsem si denně kontrolovala obočí a dvakrát týdně škubala chlupy na nohách. Upřímně řečeno mám tři děti (5, 3, 1). Když si učešu cokoliv z čeho mi budou čouhat vlasy, tak mi to nejmladší bude škubat. Mám dlouhé vlasy po zadek, ale téměř vždy je mám stočemé a utažené pevně do drdolu (těším se až vyroste a já budu moci dělat sofistikované účesy). Maluji se opravdu výjimečně, přiznejme si, že jsem na to nikdy příliš nebyla a není mi příjemné, když si dám na obličej make-up a mimino mi ho olizuje. Jó prtě má prostě teď to roztomilé období, kdy všechno škube, kouše a patlá. A nepadnoucí oblečení… No co říci na svou obranu, snad jen, že doufám, že ještě trochu zhubnu… Člověk před dětmi měl nějakou velikost, pak přišlo těhotenství, porod, po porodu asi tak rok člověk průběžně mění velikosti, no a pak další těhotenství, další porod, a do třetice… Šatník za tu dobu poněkud prořídl, ale přeci si nebudu kupovat fajnový kostýmek, když vím, že za půl roku mi bude asi velký a pak možná budu zase chtít těhotnět a pro změnu mi bude malý… Nu teď už jsme snad ve finálním počtu a konečně ten šatník obnovím… Když už se mi podaří vyrazit bez dětí, což se stává asi tak dvakráte do měsíce, když jdu do školy, tak se vyfiknu a našmínkuju (a vypadám pak o 15 let mladší, vždycky jsem vypadala mladší a šmínky mě ještě omladí), ale ostatní pochůzky s dětmi, to prostě neřeším. Ale upřímně závidím všem, které mají čas, zajít si každý měsíc ke kadeřnici, na kosmetiku, na nákupy, čas od času zacvičit… Já dětičky udám maximálně na tu svou školu nebo na cestu k lékaři (pokud je to nezbytné). Muž bývá část týdne pracovně mimo. Nestěžuji si, dětičky jsem chtěla, jen je mě trochu mrazí, když si pomyslím, že třeba některou z Vás potkávám a mylí si o mne nepěkné věci… Naštěstí muž je ten typ managera, co má zarostlou bradu a do práce si bez mrknutí oka k obleku vezme outdoorový batoh. Asi jsme se hledali až jsme se našli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
16.5.16 22:59
@KPKristy píše:
https://www.super.cz/…mbinezu.htmlTak tohle jsem viděla na vlastní oči. Teda ne Kardašku, samozřejmě, ale jednou jsem potkala hastroše na mateřské - mamina s kočárkem a tohle měla na sobě. Pod tím teda ještě tanga. A nahoře top bez ramínek, ze kterého koukala růžová ramínka od podprdy. Taky měla dost obří pneumatiku, která vyčuhovala mezi legínami a topem 8o. Zírala jsem teda jen skrz sluneční brýle, jinak bych vypadala podezřele. Opravdu mi šly oči z důlků…

necetla jsem super clanek, ale staci mi tvuj popis.. proste je to, to co rikam. Ta potreba druheho hodnotit a soudit je neskutecne silna. Nekdo odsoudi neupravenou, nekdo prilis upravenou, nekdo nevhodne upravenou.. stejne se nikdo nezavdeci vsem samozvanym soudkynim. A co jako, tak mela velke bricho a kratke tricko, no, tak mela. Treba si sama sebe tolik nevazi, nebo se ji to tak libi, nebo nic lepsiho na sebe nema, spis bych ji pomyslne poslala lasku, nez odsouzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
16.5.16 23:18
@fashion_victim83 píše:
@Narovnako hele,ja batohy az tak neopovrhuju, maji svoje misto do fitka, na túry nebo do školy. Sportovni batoh do prace je pro me dost silena představa, nicméně jsou i kožené batuzky, buckety apod, takze ve finále neni batoh jako batoh. Nicmene od osoby, která dokáže napsat, ze tepláky k doktorovi, MHD nebo kam všude jsou ok, mi nesedí, ze by mohla mít ten batoh „jiný“.Je vcelku jedno, jestli se prezentuje jako Bohuš z Dědictví - vypadam jako buran, ale co uz, v obleku me škrtí kule…Kazdy očividně ma míru toho, co je vhodne a co ne, jinde. Vsadim se, ze i ty holky na svatbě si myslely, ze černé průhledné leginy jsou sexy a vhodne.

Napsala jsi to presne, kazdy ma tu miru jinde. Chteli bychom snad, aby vsichni meli vsechno stejne, postoje, nazory a hodnoty? a ty, kdo se vymykas, budes draze platit? Proc bych zrovna k takove pro blaho druhych nedulezite, nikomu neublizujici veci, jako je moje vlastni osaceni, mela mit nutne nejak prevzaty a vnuceny postoj, ktery jako nekdo kdysi predepsal a ostatni za tim jdou? Proc bych na vlastni osaceni nemohla mit svuj vlastni nazor, aby mi bylo pohodlne, aby mi vydrzelo, dobre se mi udrzovalo, aby mi v nem nebyla zima nebo naopak zbytecne horko, aby mi nenicilo zdravi a aby mi slouzilo jedno a totez na mnoho prilezitosti a nemusela jsem porizovat celou haldu dalsich? Jestli jen proto, ze to nekdo rekl nebo predepsal, nebo jen proto aby na me pani odvedle divne nekoukala a aby si pani z hriste nerekly, ze jsem buran, hastros a smudla, tak to je teda pro me hodne slaby argument. Ale pro nekoho treba ten zasadni. Chapu to, taky jsem v tom vyrostla. Hlavne musis mit slusne spodni pradlo, kdyby se ti nahodou neco stalo, ze? Jsem rada, ze tohle uz mam za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.5.16 07:02

@smotlaska, hele, ty uplne prekrucujes podstatu diskuse. Nikdo tady nikoho nesoudi, jde o nazory. A ty ma kazdy jine.
Klidne posilej lasku, ja budu dal valit oci nad tim, jak je zena schopna se vymustrovat. Nesoudim, je mi to putna, ale kdyz uz to musim videt, tak se snad muzu divit, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.5.16 10:49
@fashion_victim83 píše:
Souhlas, Smotlaska ma očividně problem chápat, co chceme říct.

Možná jsem to já, kdo má problém se písemně vyjádřit, možná ona neumí pochopit psaný projev. Každopádně jedna o koze a druhá o voze a nějak nemám sílu tady vymlouvat někomu díru do hlavy. Ale evidentně, kdo chce, tak to pochopí, viz ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.5.16 11:23
@KPKristy píše:
@smotlaska, hele, ty uplne prekrucujes podstatu diskuse. Nikdo tady nikoho nesoudi, jde o nazory. A ty ma kazdy jine.
Klidne posilej lasku, ja budu dal valit oci nad tim, jak je zena schopna se vymustrovat. Nesoudim, je mi to putna, ale kdyz uz to musim videt, tak se snad muzu divit, ne :nevim:

No asi tak. My se tady můžeme podivit, podebatovat o tom, zhnuseně nad tím ohrnovat nos, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat. :mrgreen: Na druhou stanu nechápu ty, co se bojí vystrčit nos na ulici v teplákách jen proto, aby si o nich někdo nepomyslel něco zlého. No tak pomyslí, no tak bude i blbě čumět, nebo mít blbé kecy, no a co. Když máte potřebu tak jít, tak proč ne, nějaký názor anonymního davu je to poslední, na co bych se ohlížela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí