Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla jsem se optat zda má někdo zkušenost.
Minulý týden mi potvrdili těhotenství, ale v sobotu jsem začala krvácet tak jsme byly na pohotovosti a dr na ultrazvuku nic neviděla. Když jsem dneska bylka u svého gyndaře tak na ultrazvuku taky nic neviděl a měla jsem nízké hcg jsem měla 126 hodnotu. Dnes mi bral ještě krev čí se to zvyšuje nebo ne tak jen jestli je furt nějaká naděje že to bude v pořádku
Děkuji
![]()
Tak záleží jak dlouho jsi těhotná a jaká bude ta další hodnota. Podle jednoho odběru se nedá nic vyvodit a při takové hodnotě ani na utz být nic vidět nemůže. Kdo a jak ti potvrdil to těhotenství??
Na utz je těhotenství vidět až okolo 1000 hcg. Jak bylo minulý týden těhotenství potvrzeno? Jak je to zhruba dlouho od oplodnění?
Potvrdil mi to můj gyndar a to prej bylo hodně malinký.. A když mi v nemocnici brali krev tak výsledky vyšli pozitivně akorát na ultrazvuku nic nebylo
@Terii9 jakože tvůj dr něco viděl na utz a tím to potvrdil, pak si začla krvácet a teď si měla hcg 126?
A kolikátý týden máš být? Při hodnotě 125 nejde nic vidět až přes 1000…
Z jedné hodnoty bohužel nejde nic říct
Jo v sobotu jsem měla hodnotu hcg 126 co mi brali krev v nemocnici
Já jen jestli s tím má někdo zkušenost jestli je naděje že se to ještě zvýší ta hodnota hcg ikdyz jsem začala krvacet
Tak hcg může být tak málo pokud by si byla kolem 5 týdne…
A kdy máš mít výsledky ž krve?
Potvrdil mi to podle utz a výsledky by měli být zítra ale jsem z toho nervózní
@Terii9 jestli minulý týden na ultrazvuku viděl těhotenství, pak si krvácela a teď v děloze nic nevidí, tak je to bohužel jasné.
@Terii9 aby to potvrdil musel by něco vidět.. A pokud tam nic nebylo tak to nemohl potvrdit ![]()