Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terii9 Pokud něco viděl před týdnem na UTZ a teď už tam nic nevidí a HCG je jen 125, tak bych to moc nadějně neviděla ![]()
@Terii9 to že krevní testy vyjdou pozitivně bohužel nic neznamená..stejne se musí počkat nebo za 2 dny jít na krev a musí být dvojnasobek..kdyz je třeba biochemicke těhotenství nebo zámkem tak ty hodnoty tam ještě nějakou dobu jsou a pomalu klesají
Taky záleží co ti řekl minulý týden jestli vypadá to na těhotenství je vysoko sliznice nebo ano je to těhotenství vidím třeba vacek..pokud něco viděl jako vacek á teď nic tak bohužel to není dobré
@Terii9 píše:
Ale krevní testy vyšli pozitivně![]()
![]()
![]()
to ano, ale takhle nízké hcg je těsně po vynechání a jestli před týdnem doktor vidět na utz že jsi těhotná tak hcg bylo dost vysoké. HCG i po potratu se v těle drží, ale rychle klesá ![]()
No jestli tam minulý týdne něco viděl a teď už máš jenom 126, tak to znamená že to odešlo a tohle je zbytkové hcg co postupně klesne na nulu. Jestli něco viděl musela si mít hcg aspoň 1000. Fakt bych to neviděla nadějně. Počkej na ten dnešní výsledek, ale počítala bych s nejhorším.
Chytla jsem to ted úplně stejně. Pozitivní test, ale spinila jsem, po víkendu jsem sla na krev, hodnotu mi mel oznamit dr az ve středu. V úterý jsem zacala krvácet a letela jsem do nemocnice. Tam byla hodnota 126. Pak mi volal muj gyn, ze uz ma výsledky z pondelka a byly 170. Chvíli se v nemocnici bali, ze je to mimodelozni, ze mi hcg klesalo hrozně pomalu. Dneska hcg 10, takže u nas to byl potrat. Přičemž tohle mi muj gyn rekl hmed do telefonu, ze ta hodnota je tak nízká, ze se s největší pravděpodobností jedna o potrat.