Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Jelikož mi vyšli tt s duchem byla jsem na krvi, jsem 8dpo a hcg 2. Vím, že je hodnota negativní. Je tu někdo kdo měl na začátku takto nízkou hodnotu a má prcka? Pro rypalky testuji se brzo, mam zdrav. problém a cim dříve těhotenství zachytim tim lépe. Jinak je hodnota na papire uvedena v l ale našla jsem údaje i v ml. Tak jsem z toho jelen
Víte Prosím?
Je to negativni, duch musel byt vykoukanej, vic bych to neresila. ![]()
Jinak pokud vim, udava se hodnota v mezinárodních jednotkach (iu).
Toho ducha bych chtěla vidět, když v krvi žádné hcg není, to bys nejdřív musela mít nějakou hladinu v krvi, tam je toho víc a pak teprv to zachytí test. Budeš muset ještě tak týden počkat, abys měla jasno, dělat jakékoliv testy 8dpo je fakt extrémně brzo.
@kajulka.k ja jsem v jiném stavu, počáteční hodnotu jsem mela 22 a byla sem cca 9 DPO. Za 5 dni jsem mela 305 a za další 3 dny 1800. Pokud nepřijde ms, skoč na hcg znovu - uz by melo hodne vzrůst.
@kajulka.k ahojte holky chci obnovit diskuzi. Prosim nesoudit. Jelikoz bohuzel pracuji ve zdravotnictvi, tak me to po letech snazeni ted nedalo a udelala jsem si extremne brzo hcg…7dpo bylo 1,1 a hned na druhy den, cili 8 dpo bylo 2,1. Je mozne ciste teoreticky ze to stoupnuti naznacuje jiz pocinajici tehotenstvi a ne pouze fyziologickou hladinu?
Jiste, sda bude prospeeujici se v zadnem pripade neptam, to je jasny ze je brzo. Jen zda nekdo vite o stoupajici hladine v tech nejbrzkejsich dnech…
@Sissy3 mne na gynde říkala že HCG pod 20 není těhotenství. Může to být hormonálně aktivní cysta atp. Já měla cca 9DPO HCG okolo a nakonec z toho těhotenství bylo, ale při takhle nízkých hodnotách ti nikdo nic nepoví. Doktorka mě tehdy stejně zprazila, že dle ní těhotná nejsem.
@Vida2702 dekuji moc za info. A kolik jsi mnela 9 dpo hcg?? A bylas nakonec tehotna?
@Sissy3 píše:
@Vida2702 dekuji moc za info. A kolik jsi mnela 9 dpo hcg?? A bylas nakonec tehotna?
Mela jsem neco malo pres 20 a nakonec se tehotenstvi potvrdilo. Vim, ze je to ohrane, ale je opravdu lepsi počkat a moc se na to neupinat. Akorat jsem se vynervovala, protoze me pak doktorka strašila mimodelozenim. Vse bylo Ok, jen proste jsem testovala moc brzo. Ted jsem 26tt.