Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Poslední ms 8.8. Mám cyklus po 28 dnech. Mám spoždění 5 dní, podbříško pobolívá, ale jen lehce ne jak při ms. Těhu test jsem ještě nezkoušela. Ale doufám že to vyjde.
@andule1234 píše:
Ahojky. Poslední ms 8.8. Mám cyklus po 28 dnech. Mám spoždění 5 dní, podbříško pobolívá, ale jen lehce ne jak při ms. Těhu test jsem ještě nezkoušela. Ale doufám že to vyjde.
Tak to ja se chystam zitra varit rajskou.
Ahoj, já jsem Markéta a poslední ms byla 20.4, test jsem si dělala 20.5. a byly tam dvě čárky ![]()
@Tarena píše:
Tak to ja se chystam zitra varit rajskou.
Já zase koprovku. Budu nám držet palečky. ![]()
@Tarena Dobrou chuť. Jinak recept na dobrý, a hlavně RYCHLÝ jídlo, právě jsem ho dodělala.
Potřebuješ kuřecí maso, cuketu a rajčata, lucinu s bylinkami. Nakrajis maso, orestujes, hodíš tam cuketu a rajče, až to rajče pustí vodu, dáš tam celou tu lucinu (140g), a špetku cukru, aby to nebylo kyselý, chvilku michhas a varis a hotovo. Podává se s těstovinami. ![]()
Já sem dneska pekla kuře a z víkendu máme ještě v ledničce ždibec hovězího guláše…😋
Zakladatelce držím pěsti ![]()
Ja mela dneska sex a snad z toho zadny ditko nebude, jsem ve veku uz bejt spis babicka
![]()
@Tarena @Angry_birds Zbyde něco? Že bych skákla s krabičkami?? ![]()
No tak doufej a udělej si test. Co je smyslem tohoto nedotazu?
Ahoj holky, já jsem Nikča a mám problém😂 poslední dobou mně to tady přijde trochu na palici. Každopádně ani já nebudu pozadu a sdělím vám důležitou věc k diskuzi. Moje oblíbené jídlo je svíčková. A vaše oblíbené jídlo?😂 🤷🏼♀️
Tak já se teda přiznám. Snažím se nejíst maso, ale stejně mám nejradši kuře
Pečený, s rýží. Zbylo od včerejška ![]()