Jestli to není mimoděložní – hcg je 160

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3929
6.4.10 19:52

dr. mi dala injekci na udržení - pokud bych prý začala krvácet - tak sem samovolně potratila - ale pokud nééé - tak se tu udrží - a já jsem přestala špinit - dnes na ultraz- když skončila byl nepatrně za špiněn krví - tak sem si říkala že začnu špinit -a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.4.10 19:54

Jinak prý špinění během těhotenství je normální jak je ta sliznice překrvená. Někdo prý tak trochu špiní celé těhu já jsem celé těhu provytokovala to byl humus :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
6.4.10 19:57

představ si , že MS mám od deseti let - a výtoky - to samé - neumím si představit život bez vložky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.4.10 20:35

Lendík to já od 8let byla jsem i v nemocnici, ale to patří do jiné diskuze. Výtoky jsem měla to samé, ale teď po porodu jsem bez slipky, paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
6.4.10 20:45

Mě doktorka taky vyděsila, když jsem za ní přišla s pozitivním testem a že jsem těhulka, tak ona mě ani neprohlídla, nic. Vypočítala termín porodu, davaj 30Kč a po Velikonocích si přijď pro průkazku. Žádný UZ, odběr krve, nic! Na nevolnost mi nic neporadila, jediný, na co se zmohla je, že když mě vyděla nyní ve 12. týdnu, tak mi slušně řekla, že sem vyžraná a měla bych ovládat své chutě. Takže hledám novou doktorku-gynekoložku či doktora-gynekologa. Doktoři jsou jen od toho, aby zastrašovali a poučovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 20:46

ahoj moji kamosce neslo mimi videt vubec a ukazola se az v 8tt i se :srdce: ,byla v nemocnici ,hcg stoupalo pomalu ale stoupalo,uz ji chtely operovat ze ma mimodelozni a jeden doktor rekl pokud nema bolesti at vycka do 9tt no a vyckala ted je v 6 mesici,neboj,ja jsem si myslela ze mam taky mimodelozni a nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
6.4.10 20:53
kkattty píše:
ahoj moji kamosce neslo mimi videt vubec a ukazola se az v 8tt i se :srdce: ,byla v nemocnici ,hcg stoupalo pomalu ale stoupalo,uz ji chtely operovat ze ma mimodelozni a jeden doktor rekl pokud nema bolesti at vycka do 9tt no a vyckala ted je v 6 mesici,neboj,ja jsem si myslela ze mam taky mimodelozni a nebylo.

Hele, já ani nevím, jakou mám hladinu hcg, páč ta moje „chytrá“ doktorka mi žádný testy nedělala. Jsem ve 12. týdnu, zle je mi pořád, v břiše cítím zvláštní tlaky, bříško mě neustále bolí a zvracím každou chvíli. JE TO NORMÁLNÍ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.4.10 20:56

Ty veverko fič k nějakému doktorovi ať nemáš problém, může to být klasické těhu a taky ne! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.4.10 20:56

Děvčátka, ani nevíte, jak já jsem nervozní :-( Poslední MS jsem měla 5.2. a začátkem března jsem našla dvě čárky. S manželem jsme s největší pravděpodobností počali 20.-22. 2., šla jsem k doktorce moc brzy, protože nic nebylo vidět. HCG bylo pod 1000. Před týdnem doktorka konečně uviděla gestační váček a HCG bylo 28 000, ale mimi vidět pořád nebylo a není! Dnes mi opět brala krev a zítra volám na výsledky. Mám strach, aby bylo všechno v pořádku :cry: Nekrvácela jsem, bolesti břicha jsem měla jen na záčtku, takové ty menstruační, a pořád je mi akorát blbě. U prvního dítěte bylo všechno v pořádku, tak teď se trochu stresuju. Uklidnil mě trošku poslední příspěvek. Uvidíme, co bude…

Příspěvek upraven 12.04.10 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
6.4.10 21:44

:-D ano MS patří do jiné diskuze - už jsem ticho :-D , ale jinak vám moc děkuji za odpovědi , zítra se ozvu jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
7.4.10 09:54
LadyRebeka píše:
Ty veverko fič k nějakému doktorovi ať nemáš problém, může to být klasické těhu a taky ne! 8-o

Už jsem si našla nového gynekologa. V pondělí 12. dubna jdu na kompletní testy, odběry a UZ! Když se tenhle doktor dozvěděl, že sem ve 12. týdnu a nemám ještě ani těhu průkazku, ani odběry, uvažoval, že na mojí doktorku zavolá lékařskou komoru pro zanedbání péče či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.4.10 11:40

To je dobře tak ať ti to dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
7.4.10 21:42
LadyRebeka píše:
To je dobře tak ať ti to dobře dopadne!!!

Taky se modlím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
8.4.10 09:20

ahoj veverko,tak hodně štěstí,ať je mimi v pořádku,ale jak jsem už psala v jiné diskuzi,já při 1.dítku měla MS 2 měsíce a k doktorovi jsem šla,když jsme byla ve 12tt,no a kluk je zdravej,tak snad to bude u tebe také tak
a co lendík?se neozvala,co,snad bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
12.4.10 09:23

No, už se neozvala. A je to 6 dní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...