Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dneska sme byli na ultrazvuku…paráda máme všechno v pořádku
akorád sme se moc neukázali…pořád se mi prcek schovával…ale vypadá to na holčičku,,,,přítel nění moc rád ale dozfám že bude mít radost tak i tak…no chtěl kluka ale tak sem ve 20tt tak se mohla doktorka přehlídnout ![]()
Ahoj pupíčku, buď v klidu, od kamarádek vím, že holčičky to s tatínkama umí a i když si někteří strašně přáli kluka, nakonec jsou přeštastní a připo… z dcerušky.
Jen se raduj a vychutnávej si to své těhu. ![]()
ahoj pupičku, taky jsem si myslela, že budeme mít holčičku, pak se s toho ve 24 tt vyklubal kluk. Nezaleží jestli to bude holčička nebo kluk, hlavni je aby mimco bylo v poradku a Ty take.
Ahoj, my také do 20tt říkali naší Terce Kubík. Byla jsem přesvědčená, že je to kluk. Na velkém UTZ mi to doktor vyvrátil. Terka si tatínka omotala kolem prstu. Jak už bylo řečeno, je jedno jestli je to holka nebo kluk, zdraví je přednější ![]()
My jsme si pohlaví nenechali říct, ale musím říct, že jsme víc počítali s klukem (máme jich v rodině víc). Takže to bylo veliký překvapení a trochu šok
. Ale jak má Markétka tatínka omotanýho kolem prstu, to si nedovedeš představit
. A když včera Markétka řekla poprvé TÁTA, tak měl manžel slzy na krajíčku. Takže já bych to tak neřešila. Bude to prostě vaše miminko a opravdu je nejdůležitější, aby bylo zdravý.
Holčičky jsou fajn a v podstatě stojím já sama proti dcerám a manželovi, ten jim zobe z ruky. Ale manžel si odjakživa přál spíš dcery a ani dotřetice by mu nevadila. Ale především zdraví je nejdůležitější, at je tam pipinka nebo pindík ![]()
já vím hlavně at je zdravá,ale dokážete si představit že mi to je trochu líto že manžel je tak trochu smutný…ale také si myslím že bude z malé poprděný ![]()
Tak to jsme na tom stejně
U nás už dvakrát říkal dr. že spíš holka,ale pořád se schovává,takže to neni jistý…tak snad se ukáže za měsíc na 4D
A přítel teda taky zrovna nejásal a to už jednoho kluka máme ![]()
Tak šance, že to bede kluk jistě je. Mám to z vlasní zkušenosti. Ve 20. týdnu doktor řekl na 90% holka, ale já jsem strašně nedůvěřivá, tak jsem se na to moc neupínala, (naštěstí), po dvou klukách jsem si jí moc přála. Ale ve třicátem jasný kluk a nebylo pochyb. Do poslední chvíle jsem tajně doufala v jeho omyl, ale ten už se nekonal. Ale důležitý je zdraví mimi, to je jasný, ale každopádně holky to s tatínkama uměj, neboj. A já se pokusím do čtvrtice prolomit stereotyp a nebudu chtít pohlaví znát, abych mohla reálně snít do porodu.