Jestli to není mimoděložní – hcg je 160

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
12.4.10 12:29

Ahoj holky, tak vám napíšu, jak to bylo s HCG a mimoděložním těhotenstvím u mě. Kolem 3.tt mě pobolívalo v podbřišku, tak jsem šla k doktorovi a ten mi pro jistotu vzal krev. HCG 495, ale na ultrazvuku ještě nic nebylo, tak si myslel, jestli to není mimoděložní. Hned jsem musela do nemocnice, ob den mi brali krev (HCG pěkně stoupalo) a chodila na ultrazvuk. Ve 4.tt na ultrazvuku už byly vidět váčky a hned dva. Čekáme dvojčátka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.4.10 07:24

sisito - tak příší týden musím znova na krev a ulz - včera jsem měla hcg 1872 - a opět tam nebylo nic vidět - už jsem z toho nešťastná - tak za týden znova - jenomže paní gyn - (teda vystřídali se na mě tři doktoři -) nejdřív napsala do zprávy 6+9 (což podle mě určitě není) a pak 3+0 - a to by mohlo být moje . asi jsem se vyplašila sama , kvůli tomu jak jsem za špinila frčela po testíku na , kterým byl malý duch hned na gyn . minulý týden jsem si dělala testík a // byla krásně vidět - tak pořád doufám, že je moc brzo a příště už tam bude něco vidět - ale to čekání mě unervuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.4.10 07:25

tak to ti moc blahopřeji - že to dobře dopadlo !!! :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.4.10 07:26

veverko - neboj stále jsem tu !!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra0304
13.4.10 07:38

Ahoj,
nedělej si zatím zbytečné starosti,tohle jsem zažila taky.Test ukázal dvě krásné zřetelné čárky,výsledek krve taky potvrdil těhotenství,hodně vysoké hcg,byla jsem taky zhruba ve třetím týdnu a po ultrazvuku mi pan doktor oznámil,že tam gest vak nevidí,takže má podezření na mimoděložní.Další kontrola měla být za týden,připravoval mně na to,že kdyby něco mám okamžitě jet do nemocnice,vyprávěl mi jak laparoskopii provedou odstranění atd.Takže ten týden jsem skoro celý probrečela,bála se a bylo mi to moc líto.Navíc začali i nevolnosti,což jsem přikládala tomu stresu.Po týdnu provedl znovu ultrazvuk a váček už v děloze byl vidět,takže jsem nakonec byla těhotná děložně,prožila bezproblémové těhotenství i porod.A pan doktor mi nato vše řekl,že mu prostě bylo jen divné,že mám tak vysoké hcg a v děloze nebylo nic vidět,tak mi prý nechtěl dělat plané naděje a radši mně připravil na mimoděložní :roll:

• Citovat
  • Upravit
3929
13.4.10 07:48

ahoj Petruš - tohle úplně samé řekli mě - kdyby něco tak ať jedu hned - já brečim každý den a každý večer !! a při tomm si říkám že vše bude v pořádku .
včera tam byla milá gyn. tak mě pořád uklidňovala.
pořád mi říkají že při 1872 hcg , už je něco vidět -a u mě stále nic , přijde mi , že jsou z toho sami na divoko. což mě u dr.gyn překvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra0304
13.4.10 08:45

já měla 1879 a nic vidět nebylo až o týden později,takže buď zatím v klidu,měla jsem pak radost,ale i vztek,že jsem při tom stresu takhle hned na začátku mohla o miminko přijít :cry: ale naštěstí se malá držela statečně :-D držím palečky

• Citovat
  • Upravit
1128
13.4.10 10:40

ahoj lendíku,dlouho jsme tu nebyla,tak jsem hned zvědavě nakoukla,jak to je s tebou,držím vše,co mám,a věřím,že to u tebe bude jak u petry 0304,kterou zdravím,problém je v tom,že se nikdy neví,kdy si otěhotněla,tak se drž holka,a hlavně aby bylo mimi tam,kde má a pěkné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
13.4.10 12:37

Mushow, jak to dopadlo? Doufám, že dobře.
Lendíku a ty máš pravidelně ms? Nějak se to v hlavě snažím dopočítat, jak bys mohla být daleko. To znamená, že od 22. března máš vynechanou MS nebo ji čekáš teprve 22. dubna?
3+0 se počítá od začátku poslední MS. to znamená, že jsi tři týdny od poslední MS, to bys musela mít ovulaci cca týden po MS to znamená někdy 29. března a v té době muselo dojít k oplodnění.
Obecně si myslím, že je možné, že při hcg 1800 ještě nic vidět není, sice to není úplně časté, ale může se to stát třeba u horšího utz, nebo pokud máš třeba zakloněnou dělohu, nebo máš jen hodně vyosokou sliznici a mimčo je tam schované.
Určitě se vyplatí počkat, někdy si dá mimčo načas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
13.4.10 12:43

I když koukám, že už 6. dubna jsi měla hcg 160, tak to to oplodnění muselo být ještě trošku dřív, cca 27. března. Takže bych řekla spíš že jsi cca 4+0. V tu dobu je určitě ok, že ještě nic není vidět.
A ten nárůst hcg za 7 dní je úplně optimální.
Zkus si to zadat sem.
http://babymed.com/…Default.aspx
Zkus ještě vydržet, určitě to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.4.10 13:21

andi - poslední ms jsem měla 23.2 a pak 22.3 jsem špinila - ms mám pravidelnou - a te´d bych jí měla dostat kolem toho 22.4 - teda doufám že už se neobjeví - otěhotnět jsem mohla buď 5.3.7.3 , 12.3,14.3, 19.3-21.3 - protože přítel jezdí jenom na víkend přes týden je v práci ve světě. :-D :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.4.10 14:16

Andiku, děkuju za optání :kytka: u nás to bohužel nedopadlo dobře :cry: V nemocnici zjistili, že se miminko přestalo v 7. týdnu vyvíjet, takže jsem na začátku 10. týdne podstoupila revizi z důvodu zamlklého potratu :-( Ještě že mám doma už jedno dítě, díky kterému se s tím tak nějak líp vyrovnávám :-( a taky si říkám, že když už se to mělo stát, tak je dobře, že se to stalo takhle na začátku, než potom později. Stále věřím, že se nám za nějaký čas povede zdravé miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
14.4.10 10:42

ahoj mushow,to mi je líto,takhle jsem to měla já vloni v létě,miminko se přesalo vyvíjet v 7 tt a v 10tt jsme šla také na revizi,bylo to 3IVF,takže mě to rozhodilo dost,ale už děti mám,takže jsme se stím také vyrovnala,ale bojuji dál,
přeji hodně štěstí a ať se podaří příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.4.10 12:23

Sisito, děkuji moc a Tobě přeji to stejné :hug: Zase se na nás to štěstí jednou usměje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
14.4.10 12:31

ahoj mushow,to víš,že se ještě zadaří,musíme věřit a nevzdávat to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie