Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jsem 3 a půl měsíce po porodu (císařský řez) a nekojím. Měsíčky už jsem měla dvakrát a pravidelně. Teď už mám 10 dní zpoždění a test mi 15.7. Ukazoval slabou čárku, 16.7. Trochu silnejsi čárku a dnes negativní test. Jela jsem tedy ráno na krev jako samoplatce a tam mi zjistili hodnotu 98. Jsem tedy těhotná nebo ne? Je pravda že s mojí dcerou jsem měla pozitivní test až když jsem mela 14 dni zpoždění. Mám strach aby to nebylo mimodelozni nebo cysta. Děkuji za odpovědi.
Nevím, jestli jsi tehotna, ale otěhotnět 2 a půl měsíce po císařském řezu je teda dost nezodpovědné.
@karkarka protože tehotenstvi je věc, který vždycky jde 100% ovlivnit
jsi ve skoro každé diskuzi a pokaždé akorát urážíš.
Já bych si prostě domluvila schůzku na gynekologii, abys měla jistotu.
@marlenka216 píše:
@karkarka protože tehotenstvi je věc, který vždycky jde 100% ovlivnitjsi ve skoro každé diskuzi a pokaždé akorát urážíš.
A nejde snad?
Nechci děcko, chráním se. Ale některé neví, co to je ![]()
@marlenka216 píše:
@karkarka protože tehotenstvi je věc, který vždycky jde 100% ovlivnitjsi ve skoro každé diskuzi a pokaždé akorát urážíš.
Ale jde ovlivnit, tak zase nekecej
@marlenka216 jasne ze to jde ovlivnit, je spousta možností. Nechranit se 3 mesice po císaři, to je šílenství.
@marlenka216 píše:
Otěhotnět 2,5 měsíce po císaři je nezodpovědnost.
Třeba se chránili. Jak můžete hned tak rychle někoho odsoudit bez toho, aniž byste se pídily třeba po okolnostech?
Já jsem byla ze sourozenců jediná plánovaná, naši se chránili a světě div se, narodili se potom ještě další dvě děti. Všechny jste tady hrozně chytré a zakladatelka chtěla pouze radu.
Jinak já jsem po císaři 9 měsíců a chráníme se. Ale občas se to prostě holt stane tak nevidím jediný důvod, proč hned tolik zášti.
@lachtanice86 píše:
@marlenka216 nechápu jak jako, někdy se stane?
Se přece nestihne vytáhnout
To je ochrana tyvado ![]()
@lachtanice86 prostě selže ochrana. Praskne kondom, stáhne se, nebo se asi prostě otěhotní i přes antikoncepci? Navíc bych řekla, že je tady tisíce “snažilek” a prostě to nejde hned, takže tak se prostě stane… pokud se zakladatelka normálně chránila a stejně otěhotněla tak se na mně nezlob, ale nevidím na tom z její strany absolutně nic nezodpovědného, jak se tady do ní hned pouštíte.