Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná chyba laboratoře samozřejmě je. Pořád je tam lidský faktor, který není neomylný. Mně zaměnili cytologii s jinou pacientkou (chyba mohla tedy vzniknout už na gyndě). Jediné, co mi dlouho vrtalo hlavou, jestli dohledali paní, se kterou mě prohodili. Protože ta měla ty výsledky šílené. Mně kontrolním odběrem naštěstí rakovinu čípku vyloučili.
Ano, vsude, kde je clovek, tak se muze stat nejaka chyba. Takze od odberu vzorku po vlozeni do pristroje, kde je potreba vysledek prenyst rucne, tak i tam. Ale pristroj samotny bych spis nevinila.
@mamnousek můžeš to napsat normálně
sama pracuji v nemocnici a nikdy se to nestalo… Asi chyba jedince. 👍Mělo by se na to dávat pozor..
@Midaku ale nemělo by stejne jako když já v práci odebírám krev a lepim pak štítky na zkumavky.. Tak se radši dvakrát podívám na to aby to nebylo blbě když to posílám do laborky.. Právě proto aby pak nedošlo k tomu že někde je chyba.
@Misasisi to nepopírám, ale ty jsi psala, ze se to proste stát nikdy nemůže a tečka. No tak jsem zareagovala, že může.
@Midaku no stat se to fakt nemůže nemělo by ale pokud se to stalo je to blbé 🙄
Ahoj, taky prosím o radu, 1. Hcg jsem měla 900, 2 - 600 a 3. - 850, jse z toho na nervy zda je vše jak má být. Těhotenství 5tt Moc děkuji za odpověď
@Rabaka78 píše:
Ahoj, taky prosím o radu, 1. Hcg jsem měla 900, 2 - 600 a 3. - 850, jse z toho na nervy zda je vše jak má být. Těhotenství 5tt Moc děkuji za odpověď
V tomhle týdnu by to v krvi určitě klesat nemělo, to bylo jako samoplátce? Jinak by se asi dr. vyjádřil. Třeba to špatně chápu, ale první test bylo nejvyšší a pak nižší?…na utz při téhle hladině taky nic nebude..je mi líto, ale myslím, že to nevypadá dobře.
@Rabaka78 píše:
A jake jsou rozestupy mezi dny? Pokud to neni vse v jeden den, coz nevim proc bys testovala, tak to vypada spatne.
@CieszynskieNiebo Na utz jsem byla v úterý ráno, slabě jsem špinila, dr. mi řekl, že to vypadá na těhotenství, žloutkový váček byl přítomen sliznice 13 mm a 3 mm zárodek, řekl ať odpočívám a uvidí se jestli vzroste
hladina hcg, dnes jsem to nevydržela a šla se otestovat, každý test byl z jiné laboratoře… ![]()
@Elisek10 píše:
@Kakika a jak si na to přišla, ze ti to prohodili?
Takto mi to řekl gynekolog. Volal mi hned jak dostal výsledky, že se mám urgentně dostavit. Udělal nový stěr s tím, že prý mohlo dojít k záměně v laboratoři. Uklidňoval mě, že není pravděpodobné, že bych měla takový laboratorní nález bez viditelných změn na čípku. Kontrolní stěr byl v naprostém pořádku. Už je to hromadu let zpět, to jsem ještě neměla děti.
@Misasisi tak u mě v jeden den dve laboratoře v 11 hodin hcg 3972 a druhá laboratoř 15 hodin 4680