Hcg stoupá dobře?

6.8.21 13:29

Hcg stoupá dobře?

Ahoj chci se zeptat ve středu jsem měla hcg 2733 a dnes 3951hcg myslíte si že je to ok že se to nezdvojnásobilo? Někde jsem četla že od 1000 se to nezdvojnásobuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9723
6.8.21 13:56

Já jsem měla strašně špatný růst hcg v úplném začátku, embryjko už ztrácelo, bylo 4 dny pozadu. Jeden z důvodů, proč se tohle děje, je reprodukční imunita, která působí proti embryu a chce ho zničit. Pokud nezasáhne okamžitě imunolog, dopadá to špatně. Já o své imunitě vím, mám ji vyšetřenou, takže jsem na nic nečekala a dojela za imunoložkou, která mi hned začala píchat imunogloulín a embryjko to dohnalo. pak už byl růst hcg v pořádku.
Imunita nebolí, problém se nedá zjistit jinak, než krevním odběrem.

Dalším důvodem jsou vady embrya. Ale také je spoustu případů, kdy to dopadne dobře i přes mizerný růst hcg - to bylo u kamarádky. Na netu jsou tabulky růstu hcg a hodně povídání, tak googli. Držím pěsti, ať to má příznivý progres. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.8.21 14:19

Ahoj, uvádí se, že hCG by mělo stoupnout za 2 dny min. o 60 %, aby to ještě bylo v pořádku, ty máš cca 45 %. Může to mít x příčin, jak se píše v předchozím příspěvku. Držím palce, ať to dobře dopadne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.24 17:15

Hodnoty hcg

Ahoj, ozivuji diskuzi. V pondeli jsem mela hcg 148,8; ve stredu 363,6 a dnes 683. Takze se hodnota nezdvojnasobila. Muze to i s temito hodnotami byt prosperujici tehotenstvi? Posledni MS jsem mela 6. 7.

• Citovat
  • Upravit
1182
2.8.24 17:31

Vždyť se ti to zdvojnásobuje! To zdvojnásobení je přibližně, ne exaktně, že to musí být úplně na chlup přesně. Kdyby třeba za další 2 dny byla hodnota např. 800, tak už by tam byl problém, ale zatím žádný nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11889
2.8.24 17:34

Stoupá ti to úplně ukázkově…jako fakt doufám necekas že to bude přesně že ne? Pár jednotek sem nebo tam nehraje roli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí