Helena Zeťová - tragická smrt

1417
20.12.24 18:21

Helena Zeťová - tragická smrt

Tohle je poprvé, co základám takové téma. Ale její smrt mě šokovala, možná proto, že jsme věkově blízké a vždy mi přišla fajn.

Vypadla prý z 1. patra rodinného domu, kde žila a byla na místě mrtvá. V médiích se spekuluje o sebevraždě, za mě je to nesmysl se pokusit zabít pádem na trávník z 5 -8 metrů. Někdo spekuluje o nehodě kvůli mytí oken. Může být. Viděla jsem video z místa, kde je jasně vidět, že jedno okno v 1. patře je otevřené, ale o mytí šlo těžko, jsou tam zatažené rolety (nebo žaluzie) a naopak je vidět, že jsou v okně „pocuchané“, jako kdyby se snažila na poslední chvíli něčeho chytit.

Co mě zarazilo asi nejvíc, byla reakce její vlastní matky na telefonát bulvárních médií na telefon jejího muže Semelky, kdy řekla něco jako „chceme mít před svátky klid“ a Semelkovo vyjádření „jsou Vánoce, je to v p.deli“ nebo tak. Nechci si ani představovat, ztratit dceru, člověk asi reaguje různě, ale tohle mi přišlo od obou úplně mimo. Jaký vlastně měla Helena s mámou vztah?

Nehledě na okamžitou reakci Kerndlové na Instagramu, kde se musela hned pochlubit, jak si v poslední době byly blízké, že si psaly naposled v sobotu a jak ji to zasáhlo. Asi bych jako první věc po smrti kamarádky tohle na instagram nepsala.

Sama nevím, proč mě to tak šokovalo, Helenu jsem neposlouchala a nesledovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4110
20.12.24 18:24

Vidim to stejne jako ty.
Myslim, ze slo o nejakou nestastnou nahodu, sebevrazda by me, vzhledem k vysce okna, snad ani nenapadla.
Je to smutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
20.12.24 18:31

@Lissima Ve vší úctě, jdi s tím do pr.dele. Helena žila celý život s tátou, nejspíš i to, že máma žila jinde a jiným (v osmdesátkách nic moc obvyklého, aby měl dceru v péči otec) ji mohlo poznamenat. Ať už to byla náhoda, zkrat, dlouhodobější problémy, klid její duši.
Nikomu nic neudělala, byla nekonfliktní, proč jí po smrti nakládat a řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
20.12.24 18:32

Taky tipuju nešťastnou náhodu. Ale je to teda pech, zabít se pádem z takový malý výšky. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.12.24 18:35

Ct psalo ze dostala titul skokana roku… divny cerny humor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.12.24 18:41
@Abekka píše: Více

To nemá cenu ani komentovat, hnusný pokus o vtip, za mě hyenismus.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
20.12.24 18:42

@Lissima a jak by ti asi bylo, kdyby ti ihned po smrti dítěte neustále volali novináři? V klidu by ses s nimi vybavovala? 8o

• Citovat
  • Upravit
10928
20.12.24 18:44
@Snorlaxik píše: Více

Vidim to stejne. Co maj asi rikat, kdyz jim zemrelo dite? Dokazes si predstavit, jaka rána to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
20.12.24 18:46
@DandátkoP píše: Více

Popravdě doufám, že je vždycky někdo z těch blízkých pošle patřičně do oněch míst, kam slunce nesvítí.

• Citovat
  • Upravit
1247
20.12.24 18:46
@Abekka píše: Více

Skokan roku je kategorie Ceskeho slavika. Takze neslo o cerny humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80509
20.12.24 18:47
@DandátkoP píše: Více

nevím, než nesmysly o Vánocích, tak asi raději nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.12.24 18:49
@xammy píše: Více

to ja vim ze dostala to oceneni, jen nechapu proc to do tech 2 vet o ni museli napsat, kdyz skocila z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.12.24 18:50

Já si myslím že třeba prostě myla okna. Každopádně to jí už nepomůže, nestoupala bych se vtom dokud to není jasné. Jinak by to bylo hyenisticke. Tuto zpěvačku jsem neposlouchala, nicméně z lidského hlediska je jí škoda, 44 na smrt je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
20.12.24 18:50
@stinga píše: Více

Hele, buh vi, co rekli. Jedna vec je, co oni rekli a druha je, co napisou media. Media chtej, aby je lidi cetli, prekrucujou…

Je to takova ztrata, ze prvni dny ma clovek v mlze a poradne ani nevi, co rika. Navic kdyz je stihaj vsechny mozny media, rupnou nervy. Jo, mlceti zlato, ale vzij se do jejich situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
20.12.24 18:51
@Snorlaxik píše: Více

No já bych to asi hned položila, když bych zjistila, že jsou to novináři. Nevím, jestli by ze mě vypadlo zrovna to, že chci mít PŘED SVÁTKY klid. Asi bych chtěla klid především kvůli té tragédii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí