Hell's Kitchen Česko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30319
30.8.24 02:47
@Quinn7 píše: Více

Jakoby nestačila ordinace, ulice, a další slátaniny, oni se musí ztrapnit ještě víc :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
30.8.24 06:47

První díl jsme viděli… uvidíme dál, ale u mě to zatím hrozně trpí srovnáváním s originálem. Přijde mi, že Kašpárek se tam totálně na sílu snaží řvát, být zlý atd., prostě být jako Ramsay, což mi zatím vůbec nesedí… včetně toho jeho účesu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3528
3.9.24 11:12

Mně se to líbilo, původní formát znám, takže mě jeho řvaní a nadávání nepřekvapilo. Jen mi přišlo, že soutěžící, který vypadl jako první, byl jen nasazená postavička. Nechápu, jak by mohl projít castingem. Spíš potřebovali „vzrůšo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.9.24 12:14
@Lucie008 píše: Více

mě to tak taky přijde, bylo jasný, že poletí jako první. Jako mohli tam dát na začátek nějakou krátkou vizitku každýho soutěžícího. Abychom věděli, co kdo dělá, kde vaří atd. Takhle občas u někoho zaznělo, že má třeba bistro, ale jako jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
3.9.24 16:34
@smile_xxx píše: Více

to byl ten, co vypadl jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.9.24 22:04

Tak co vcera? Tem holkam to fakt moc neslo. Tipovala jsem, ze vylezti Silvie, stejne tam skoro nic nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
6.9.24 07:52

Na holky byl až moc měkký. Ramsey by je vyhodil hned a žádné klečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
19.9.24 22:32

Já se dneska dívala.😁
Takové pořady moc nemusím… Ale není to zas tak špatný, budu asi koukat i dál.😁
Kašpárek? No tak s ním bych nechtěla teda pracovat, než aby po mně takhle řval před kamerami, bych mu švihla s tou zástěrou i jídlem a prostě skončila…😁
Kašpárka moc nemusím teda.😁 Zdá se mi, že dělá z komára velblouda… Třeba ta Izabela, jak vařila vegetariánské jídlo (květák), tak ji dal pěknej kartáč…na to bych neměla.😁
To Forejt byl daleko víc v pohodě.😁

Jinak řvaní - na druhou stranu si taky říkám, že to asi tak má být, aby to bylo pro diváky atraktivní, mělo to drama a grády.😁

• Citovat
  • Upravit
3068
20.9.24 16:18

jo myslim, že Kašpárek ve skutečnosti neni takhle zlý. Ale jinak mě to baví. Ten Kuba mi přijde divnej, i když jako mluví celkem dobře, ale štve mě s těma hláškama a neustálým „podáváním lana“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10841
20.9.24 16:20
@Miuska1 píše: Více

Je to scenar. Kdyz koukas na film, tak to jsou taky herci, to co rikaji maji ve scenari, takovi opravdu nejsou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vít769
17.12.24 23:54

Hells kitchen komedie Česko

V 16 díle když Sierra udělala dezert, díky bývalé účastníci Natali mě zamrzelo že se dostala do filále. Natali v tu chvíli byla jako divák.. beru to jakoby Radek kašpárek vařil a ptal se zákazníka jak to má dělat 😅 proto jsem zklamanej z toho že vůbec Sierra postoupila do finále s dezertem který vlastně sama ani neudělala a už vůbec nechápu že vyhrála… Takhle si já teda kuchaře pod michelinskou hvězdou nepředstavuji a je to pro mě kašpařina. (S prominutím)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!