Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co, koukáte nebo ne? Já jo, a líbilo se mi to. V nějakých komentářích si lidi stěžujou, že Kašpárek moc nadává, ale takhle je to i v originále. Gordon Ramsay taky nadává a řve po nich. Jako podle mě to k tomu patří.
Můj muž se díval. On má tyhle pořady o vaření rád. Já v té době cvičím. Raději bych tu VM, která byla odsunuta. Takže jsem měla zapnutou hudbu.
Ja tyhle verze nemusim. znam to v originale a pak tam vidim v te ceske verzi stejne Gordona. A to se mi prave nelibi. Jediny, co je lepsi nez original je Na lovu. Sokol je proste super. Treba to bude cestinou, ale v anglictine je to nuda.
@Quinn7 My koukali i s dětmi, takže mi dost vadilo že tam mluví sprostě a nedali si práci s pípáním ![]()
Já mám pořady o vaření ráda, ale to řvaní je pravda, že si klidně mohli odpustit.
@smile_xxx píše: Více
Originál?
Ramsey je úplně jiný člověk a rozhodně by ho Kašpárek neměl kopírovat.
Trochu jsem doufala, že si to udělá právě po svém.
To má jako Kašpárek scénář a musí nadávat vulgárně?
Tak to je teda pod úroveň ![]()
Chápu, že ta show má nějaký scénář, ale že má napsané jak se má chovat by bylo pod moji úroveň a nikdy bych na to nekývla. Není to telenovela.
Ale ok, koukat se na to dá ![]()
Jako jestli ta sebranka jsou vybraní profíci, tak bych chtěla vidět ty amatéry. Tak snad byli mimo úplně všichni. Ten, co vypadl, evidentně na něčem jel. Ty baby, šílenost.
Vypadnuvší to měl ve scénáři.
Kašpárek má přisprostlé jednání taky ve scénáři, ale není mu to vlastní, takže působí spíš směšně než výhružně.
Manžel má rád vaření, takže koukáme. Zatím docela dobrý, kdyzm mě to zrovna nebere, tak u toho dělám něco jiného. Prostě - jako kulisa, aby nebylo ticho, je to fajn ![]()