Helmička – jakou a kde?

2830
8.12.10 17:04

helmička

zdravím, naše Nikolka si začala o vše stoupat… ale pořád padá a je neuhlídatelná… uvažuji tedy, že koupím takovou tu dětskou přilbičku.. Můžete mi prosím poradit jakou a kde? poslat nějaký odkaz nebo něco? moc děkujeme :-ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
8.12.10 17:07

ahoj,

zkusenosti s helmou nemam zadne, ale odkaz je treba tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
8.12.10 17:09

Měli jsme tuto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale skoro jsme ji nevyužili, malá jí moc nechtěla a celkem rychle se naučila nepadat. Ovšem zpočátku to bylo strašné, padala zásadně na hlavu, zatímco jiné děti na zadek na plínu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.10 17:12

ja ju koupila ale byla nam straaaaaasne velika…takze to na hlave poradne nedrzelo a akorat prekazelo…nakonec sme vstavani zvladli i bez toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
8.12.10 17:28

já bych helmu nedávala, naučí se padat na zadeček nebo ruce dřív než ji koupíte, podle mě jsou to vyhozený peníze, ale záleží na vás…

• Citovat
  • Upravit
3364
8.12.10 17:34

Tak naši známí bydlí v baráčku, mají dlažbu a malé pořídili helmičku, když začala chodit. Teď jí budou dva, ale ještě v létě helmičku měla na hlavě skoro pořád… POchvalovali si to a malá neprotestovala. Taky to byla ta No-shock. Viděla jsem ji nedávno v obchodě POMPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
8.12.10 18:33

Přímo odkaz neporadím, ale já ji sehnala velice levně na www.mimibazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.12.10 18:39

ahoj taky jsme měli no -shock malej si docela zvykl,nosil ji -byla bezvadná ,můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.12.10 18:56

Mužu jen doporučit.Někdo ti řekne že dítě se pak nenaučí padat na hlavu,ale není to pravda.I v helmě náraz bolí,ale hlava se nerozsekne a dítě má stejné reflexy jako dítě bez helmy.Měla sem shock helmu.
Určitě doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.12.10 18:57

a koupila sem na MMB a třeba zde máš použitou http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
za super cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.12.10 19:21

ahojki my jsme ji taky měli na malou,nemohla jsem uhlídat najednou dva prcky když chtěl něco starší,ale nakonec mě malá převezla a strhávala ji,nenechala ji na hlavě vůbec,tak jsem ji pak zase prodala.ale strach jsem teda měla,jak začala ťapkat,to jo. nechá si tvé mrně v pohodě a v klidu čepici na hlavě?pokud ne bude strhávat asi i helmu :nevim: pokud jo tak to bude super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
8.12.10 19:59
Muchitos píše:
zdravím, naše Nikolka si začala o vše stoupat… ale pořád padá a je neuhlídatelná… uvažuji tedy, že koupím takovou tu dětskou přilbičku.. Můžete mi prosím poradit jakou a kde? poslat nějaký odkaz nebo něco? moc děkujeme :-ú

Já dala na radu rodičů, když malá začínala chodit a tyk jednu helmu pořídila, upřímně byla nám na nic jak jsme ji nasadili tak okamžitě letěla dolů. Zbytečně vyhozené peníze. Malá přežila a naučila se chodit i bez helmy, navíc si myslim, že když spadne bez ní tak příště bude dávat pozor… :mrgreen: :lol: Toť můj názor, helma je zbytečnost…
Samozdřejmě něco jiného je potom helma na ven (kolo, brusle…) tam už je to otázka bezpečnosti a je určitě dobré nešetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
8.12.10 20:14

My máme helmu NO SHOCK, kterou ti už v odkazech poslali. Jsme s ní max. spokojeni, je nastavitelná na různou velikost, malý si na ni v pohodě zvykl a já jsem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
9.12.10 06:54

deti to vetsionou nechtej nosit, nebo ty nechces, aby to melo celej den a pak pada jindy, nez helmu ma a naopak

my meli po znamejch (holcicka to nechtela) domaci vyroba, jen takova celenka s krizem usita z navrstvenyho mirelonu - mladej se postavil dost brzo a zakonite padal - sileny slupky na zada a hlavu nejmin 5× denne (tehdy jsem se zacala smat matkam, co panikarej, kdyz jim dite spadne z gauce) - no a za celou dobu noseni se nam do helmy podarilo zachytiti 2 ! pady. Jako bylo to lepsi, mene to dunelo a mene potom jecel......

v kazdym pripade bych nejdriv doma trenovala s kulichem, jestli bude ochotna mit trvale nejakou vec na hlave i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.12.10 15:07

Také máme helmu a byli jsem s ní spokojeni. Starší prcek jí nosil bez problémů, mladší se v ní za 5min šíleně zpotí. Takže mu jí dávat nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí