Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hlavní nános ubrousky a když je to něco fááákt velkého (např. i na zádech a stehnech), tak pod sprchu ![]()
ahoj -v podstatě vždy a všude šup do umyvadla a jen vodou - i na výletech či u doktorky
, ubrousky jsou zbytečnost,aspoň pro mě
Ubrouskama, padnou i tři, čtyři. Pokud to vyleze vrchem z plíny na záda (jinou zkušenost nemám), tak ubrouskama a pak žínkou s vodou. Nejhorší je sundat to pos…ý bodýčko, aby se to nerozmazalo dál ![]()
MaryClementine píše:
Ubrouskama, padnou i tři, čtyři. Pokud to vyleze vrchem z plíny na záda (jinou zkušenost nemám), tak ubrouskama a pak žínkou s vodou. Nejhorší je sundat to pos…ý bodýčko, aby se to nerozmazalo dál
jojo já taky tak!!.. ![]()
koupu, posadim do vany a umyju
ted zrovna je prujmik, takze je to az na lopatky, tak se s brachou ve vane stridaji ![]()
kdyz byli mensi tak do umyvadla
pri nejhorsim, kdyz me boli zada a nechci je tahat si vezmu plastovy kyblik a umyju zinkou
Ptam se proto,ze moje mala uz je dost tezka a dnes se mi vyjmecne pokakala,ze sem ji musela umyt…ve vane ne je mala tezka a vana nizko,tak sem ji umyla v umyvadle…tak doma sem si vyslechla,ze jsem prase,ze ji umyvam v umyvadle,tak sem chtela slyset,jak to delate vy ![]()
Hlavní nános ubrouskama a pak v umyvadle, teď už spíš ve sprše.
Holkyyy, to ale musíte ty plíny měnit, to je jasný, že to pak mají i na zádech ![]()
Ne teď vážně
, naštěstí nás pořádná nálož ještě nepotkala, párkrát byl lízlej lem bodýčka, víc ne. Ale nejhorší utřu předkem papírovky, tzn. rozepnu plínu, zvednu nožky a přední částí plíny to utřu od pipiny přes prdýlku. Pak utřu papírovým kapesníčkem a pak mokrým ubrouskem, takže často stačí ten mokrý jenom jeden dva. Je fakt, že jsme na opruzeniny nikdy netrpěli, jen teď pár dní kvůli zubům, ale to už je pryč.
Ubrouskami a jednou se pokadil až na záda tak to šel rovnou do vany i s oblečením a špinavé oblečení z něho sundala ve vaně
janibubi píše:
Ptam se proto,ze moje mala uz je dost tezka a dnes se mi vyjmecne pokakala,ze sem ji musela umyt…ve vane ne je mala tezka a vana nizko,tak sem ji umyla v umyvadle…tak doma sem si vyslechla,ze jsem prase,ze ji umyvam v umyvadle,tak sem chtela slyset,jak to delate vy
To sis vyslechla asi od manžela, že? Neznám chlapa, který by nikdy nečůral do umyvadla, takže oni jsou taky čuňata ![]()
Ja pouzivam taky ubrousky,ale .kdyz se zadari to bych potrbovala pul baleni ![]()
když se zadaří jak píšeš, tak pod sprchu, malá už se staví tak to jde. Pokud je na teba mimi těžké tak to umyvadlo.
Doma umývám vždy pod tekoucím kohoutkem ve vaně. Držím jí na ruce ještě i teď ve 14 měsících (pak se asi nesmím divit, že mám obě zápěstí v háji
).
Na cestách vlhčené ubrousky, případně umyvadlo ![]()
Ahoj holky,mam mozna blbou otazku,ale chci se zeptat,kde čistite mimčam zadeček,kdyz se vazne dost pokadi…v umyvadle..vane…ubrouskama??? Diky