Pokakané mimčo – čištění zadečku

janibubi
7.12.10 22:09

Pokakane mimčo-čišteni zadečku

Ahoj holky,mam mozna blbou otazku,ale chci se zeptat,kde čistite mimčam zadeček,kdyz se vazne dost pokadi…v umyvadle..vane…ubrouskama??? Diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
7.12.10 22:11

Hlavní nános ubrousky a když je to něco fááákt velkého (např. i na zádech a stehnech), tak pod sprchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.12.10 22:12

ahoj -v podstatě vždy a všude šup do umyvadla a jen vodou - i na výletech či u doktorky :pankac: , ubrousky jsou zbytečnost,aspoň pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.12.10 22:12

Ubrouskama, padnou i tři, čtyři. Pokud to vyleze vrchem z plíny na záda (jinou zkušenost nemám), tak ubrouskama a pak žínkou s vodou. Nejhorší je sundat to pos…ý bodýčko, aby se to nerozmazalo dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.12.10 22:16
MaryClementine píše:
Ubrouskama, padnou i tři, čtyři. Pokud to vyleze vrchem z plíny na záda (jinou zkušenost nemám), tak ubrouskama a pak žínkou s vodou. Nejhorší je sundat to pos…ý bodýčko, aby se to nerozmazalo dál :lol:

jojo já taky tak!!.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
7.12.10 22:17

koupu, posadim do vany a umyju
ted zrovna je prujmik, takze je to az na lopatky, tak se s brachou ve vane stridaji :pocitac:
kdyz byli mensi tak do umyvadla
pri nejhorsim, kdyz me boli zada a nechci je tahat si vezmu plastovy kyblik a umyju zinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
7.12.10 22:20

Ptam se proto,ze moje mala uz je dost tezka a dnes se mi vyjmecne pokakala,ze sem ji musela umyt…ve vane ne je mala tezka a vana nizko,tak sem ji umyla v umyvadle…tak doma sem si vyslechla,ze jsem prase,ze ji umyvam v umyvadle,tak sem chtela slyset,jak to delate vy :-D

• Citovat
  • Upravit
2139
7.12.10 22:23

Hlavní nános ubrouskama a pak v umyvadle, teď už spíš ve sprše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
7.12.10 22:24

nejsi prase…taky to dělám v umyvadle :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
10351
7.12.10 22:24

Holkyyy, to ale musíte ty plíny měnit, to je jasný, že to pak mají i na zádech :mrgreen:
Ne teď vážně :-D , naštěstí nás pořádná nálož ještě nepotkala, párkrát byl lízlej lem bodýčka, víc ne. Ale nejhorší utřu předkem papírovky, tzn. rozepnu plínu, zvednu nožky a přední částí plíny to utřu od pipiny přes prdýlku. Pak utřu papírovým kapesníčkem a pak mokrým ubrouskem, takže často stačí ten mokrý jenom jeden dva. Je fakt, že jsme na opruzeniny nikdy netrpěli, jen teď pár dní kvůli zubům, ale to už je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
7.12.10 22:26

Ubrouskami a jednou se pokadil až na záda tak to šel rovnou do vany i s oblečením a špinavé oblečení z něho sundala ve vaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
janibubi píše:
Ptam se proto,ze moje mala uz je dost tezka a dnes se mi vyjmecne pokakala,ze sem ji musela umyt…ve vane ne je mala tezka a vana nizko,tak sem ji umyla v umyvadle…tak doma sem si vyslechla,ze jsem prase,ze ji umyvam v umyvadle,tak sem chtela slyset,jak to delate vy :-D

To sis vyslechla asi od manžela, že? Neznám chlapa, který by nikdy nečůral do umyvadla, takže oni jsou taky čuňata 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi

Ja pouzivam taky ubrousky,ale .kdyz se zadari to bych potrbovala pul baleni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4417
7.12.10 22:44

když se zadaří jak píšeš, tak pod sprchu, malá už se staví tak to jde. Pokud je na teba mimi těžké tak to umyvadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.12.10 22:44

Doma umývám vždy pod tekoucím kohoutkem ve vaně. Držím jí na ruce ještě i teď ve 14 měsících (pak se asi nesmím divit, že mám obě zápěstí v háji :roll:).

Na cestách vlhčené ubrousky, případně umyvadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect