Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Johnny7 píše:
Nějak mě to nebere, válku psát na emimčo. Stačí rozvody, nevěra, a ještě Helmut Kohl… no… někdo má rád politiku, jiný radši mazlení…
Radši ať tu řešejí nevěry, problémy ze sexem nebo cokoliv jiného ale hlavně ne válku
ale co jí to napadlo tohle to sem psát a řešit to? Nebo spíš co čekala za odpovědi??
![]()
@Petruna21 píše:
Radši ať tu řešejí nevěry, problémy ze sexem nebo cokoliv jiného ale hlavně ne válkuale co jí to napadlo tohle to sem psát a řešit to? Nebo spíš co čekala za odpovědi??
![]()
Dneska jste nějak natvrdlí nebo co…Tak to napíšu třeba po sté. Kdo nezná historii, bude si ji muset zopakovat.
@Johnny7 píše: … někdo má rád politiku, jiný radši mazlení……někdo mazlení s politiky…
@Božislava píše:
Dneska jste nějak natvrdlí nebo co…Tak to napíšu třeba po sté. Kdo nezná historii, bude si ji muset zopakovat.
Historii znám ale natvrdlá určitě nejsem
![]()
@Petruna21 píše:…každému tvrdne něco jiného…
Historii znám ale natvrdlá určitě nejsem![]()
@Johnny7 píše: …každému tvrdne něco jiného…
Jo to je taky pravda
![]()
@Petruna21 píše:
Hele já ti nevím![]()
Dělám si legraci. Ale paní asi nebude nadšená, že jsme jí dost nezhistorizovali. Nebo co zavést téma sex v průřezu staletí…
@Johnny7 píše:
Dělám si legraci. Ale paní asi nebude nadšená, že jsme jí dost nezhistorizovali. Nebo co zavést téma sex v průřezu staletí…
Podle paní jsme asi padlí na hlavu a měli by jsme si zvopáknout historii
![]()
@Johnny7 píše:
Tak na rovinu: Co Vám na mé diskusi konkrétně dráždí? Pouze to, že nemáte rádi dějiny nebo, že si radši čtete o sexu?
@Petruna21 píše:
Podle paní jsme asi padlí na hlavu a měli by jsme si zvopáknout historii![]()
Jo jo, potřebujeme dovzdělat a taky dostudovat vážnost politiky, jsme tak natvrdlí a vůůůůbec jí neposloucháme. Měla by nás za to pokárat a my bychom se měli s pokorou napravit… ![]()
@Božislava píše:
Tak na rovinu: Co Vám na mé diskusi konkrétně dráždí? Pouze to, že nemáte rádi dějiny nebo, že si radši čtete o sexu?
Prý dráždí…tak mě rozhodně dráždí někdo jiný, a něčím úplně jiným. Máte něco proti sexu?:) Sex je zdravý… ![]()
@Johnny7 píše:
Jo jo, potřebujeme dovzdělat a taky dostudovat vážnost politiky, jsme tak natvrdlí a vůůůůbec jí neposloucháme. Měla by nás za to pokárat a my bychom se měli s pokorou napravit…
Přesně tak dovolili jsme si až moc
![]()
@Johnny7 píše:
Prý dráždí…tak mě rozhodně dráždí někdo jiný, a něčím úplně jiným. Máte něco proti sexu?:) Sex je zdravý…
Tak si založte svoji diskusi o sexu a nemusíte plevelit tady.