Hematom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
26.9.14 16:55

Ahoj holky hnedym
Spinenim odchazi hematom? kdyz to vyteka vypada to cerne ale na vlozce a toaletnim papire je to hnede
Mam cely hematom 4×7cm a jsem v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.9.14 17:34

Ano, hematom odchází hnědou či černou krví..je tam už chvíli vylitá a sražená, tak je tmavě zbarvená.. 4× 7cm je teda pořádnej kusanec, tak hlavně klidový režim..ale to určitě víš.. když bude postupně pomalu odcházet, bude to dobré. Taky mám za sebou hematom a úžasnou holčičku, která to zvládla ;) Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
26.9.14 17:43

@lekarnicka28 uz ho mam od 1.9kdy mel 1×0,5cm a pak se zvetsil a ted uz dlouho drzi
V po jsem krvacela strasna louze ale hematom porad stejny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.9.14 00:12

@luciekal já ho měla 6 týdnů.. a dokud mně cpali Utrogestanem, tak nezmizel. Bylo to strašné na psychiku :( Drž se.. čím je miminko větší, tím méně ho hematom může ohrozit. Každým dnem je to nadějnější a nadějnější :) Jsi v nemocnici? Tak to máš každý den UZ a aspoň víš, že miminko je OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.9.14 15:58

@lekarnicka28 nene vcera jsem sla domu utz kazdy den nedelaji nema to smysl. a pry tp zvysuje riziko potratu casty utz mela jsem ho v po a ve ctvrtek.
Hematom v prave hrane delozni od fundu az po vnitrni branku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.9.14 16:33

už je konec?:-)

Na začátku 6.týdne jsem začala spinit, rychle jsem ficela na ultrazvuk, byl tam hematom 1,5cm velký. Nasadili mi ascorutin a duphaston a za týden další kontrola. Tam měl hematom „už jenom“ 0,9cm, s lekama jsem pokracovala, stejně tak i s klidem. V neděli jsem to ale asi trošku přehnala a dopoledne jsem dost uklizela odpoledne jsme byli na dlooouhe procházce, dost jsem spinila, ale od pondělka už nic, jenok světlý výtok. Myslíte že už se ten hematom vstřebat?? :roll: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.14 08:43

Ahojky od zacatku těhotenství mám hematon, slabě jsem krvacela v 6, 12, 20 a teď naposledy ve 21.tydnu. Hematon se dle zápisu v pprukazce zmenšuje, přesto jsem sdílená strachem. :( dr mi na to nikd y nic nedal, pry to stejne neovlivni, chapala jsem to na zacatku tehotenstvi, ale opravdu ve 21t se take neda nic delat, co by pomohlo - hospitalizace, vitaminy??? měla jste to take takhle nektera? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.14 18:30

Já ho měla na začátku, spinila jsem tak jsem hned běžela k doktorce, udělala mi ultrazvuk a napsala ascorutin, ten by měl pomahat na vstřebávání těchto srazenin a protože jsem byla asi 5 týdnu tak i duphaston ( hormony na udržení těhotenství) které jsem jedla až do konce 12 týdne a hlavně klidovy režim!!! Hematom se vstřebat asi za 3-4 týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
10.11.14 13:00

Ahoj holki me hematom byl zjisten 6+6td a od te doby lezim beru ascorutin a utrogestan.jen jak tady ctu tak jste vsichni spinili ci krvacely ale ja nic a delam si starosti dokonce na uz mi dr rekl ze se preleva je to mozne? Diky za odpovet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.17 10:50

Hematom a slabé krvácení

Dobrý den, potřebovala bych poradit, nebo spíše uklidnit. V 6.tt mi byl zjištěn hematom, na kontrole po týdnu hematom téměř pryč. Od té doby jsem už jen lehounce špinila, po pár dnech ustalo i to. Včera (to je cca po 10 dnech) jsem objevila na intimce dvě menší krvavé skvry (tmavá krev), v noci taky pár kapek, od rána nic. Jiné problémy nemám. Myslíte, že by to mohlo být ještě tím hematomem? Nebo se mám obávat ZT? Plod byl na poslední kontrole o pár dní menší než dle MS. Kontrolu mám příští týden. Děkuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
2970
3.3.17 14:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, nebo spíše uklidnit. V 6.tt mi byl zjištěn hematom, na kontrole po týdnu hematom téměř pryč. Od té doby jsem už jen lehounce špinila, po pár dnech ustalo i to. Včera (to je cca po 10 dnech) jsem objevila na intimce dvě menší krvavé skvry (tmavá krev), v noci taky pár kapek, od rána nic. Jiné problémy nemám. Myslíte, že by to mohlo být ještě tím hematomem? Nebo se mám obávat ZT? Plod byl na poslední kontrole o pár dní menší než dle MS. Kontrolu mám příští týden. Děkuju za rady.

Myslim si, ze je to tim hematomem pokud by to bylo zt tak krvacis vic. zkus vic odpocivat a nic tezskeho nezvedat a pokud budes chtit se ujistit zavolej dr a zamluv si drivejsi uzt a nebo jako samoplatce si nech vzit krev na hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.24 12:38

Tvorba hematomu

Dobrý den
chci se zeptat. Dá se tvorba hematomu nejak ovlivnit? Mela jsem už jeden potrat a hematom se mi vytvoril.. Ted jsem podruhe tehotna a mám z toho strach. Je nekdo kdo ho treba nemel pokaždé? Dekuji za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.12.24 04:10

@Romanticrocker ja mela hematom jedenkrat behem tri uspesnych tehotenstvi. Je to jen o nahode kde se zarodek zakousne a nahodne narusi cevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.25 08:23

Hematomu

Dobrý den, potrebuji prosím poradit. Jsem v 8tt a občas trochu spinim. Už pred 14 dny jsem byla na pohotovosti a nic nezjistili a rekli mi, že to tak na začátku být muže. Další den na kontrole mi dr už zjistila malý hematom a že kvuli tomu mohu trochu spinit.. Ted nekolik dní nic a včera jsem zase trochu zacala. Beru ascurutin a utrogestan.. Mely jste to u hematomu také tak? Mám práve strach. Dr mi ani nejaky extra klidovy režim nedala. Jen, že nemám nic tahat.. Snažím se co nejvíc ležet.. Ted nevím, jestli je to normální a trochu spinit mužu nebo mám radeji zítra zajít k dr.. Budu ráda pokud má nekdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
5.1.25 12:13

@Romanticrocker protože není prokázané, že by klidový režim (ve stylu jenom ležím a nehýbu se) jakkoliv pomáhal. Obdobně je to u hematomu i s uvedenými léky, lékaři v tuzemsku je však rutinně předepisují, neboť nic jiného k dispozici není. Pokud by se rozjel potrat, na tom začátku i tak nic neuděláš ani ty, ani lékaři, jen se zbytečně nepřetěžuj. Pozitivní je, že je to v děloze. Ke své gyno si zajdi, alespoň budete vědět, jaký je aktuální stav a možná se uklidníš. Přeji, ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí