Hematom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
20.5.10 08:28

Hematom

Ahojte těhulky, dočetla jsem se tady o pár případech hematomu na začátku těhot., ale nikdo nepíše, že by dostal CRINON80%(zaváděcí gel). Já jsem v 6tt., čekám už druhé mimčo, u prvního nebyly žádné potíže, tak mě to celkem zaskočilo, hlavně ten klid na lůžku.
Zajímalo by mě, jestli se vám někomu stalo, že by se hematom neodplavil, že by se pouze vstřebal, anebo jesli mám očekávat špinění, nebo dokonce krvácení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5591
20.5.10 08:53

Ahojky,
s hematomem nemám zkušenosti,ale Crinone je to samé jako Utrogestan (nebo podobné)na podporu těhotenství,než si ten hormon,který obsahuje,začne vytvářet sama placenta.Dává se tak do 12-16tt. Jen máš větší výhodu,že se zavádí aplikátorem,ne rukou,nevytíká a zavádí se jen 1× denně.Měla jsem ho po IVF,když jsem čekala Kačenku.Tehdy ho u nác v cAR testovali na půlce pac. a půlka měla Utroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.5.10 09:08

ahoj já když jsem byla těhotná tak jsem hematom měla taky,začala jsem trošinku krvácet v 11tt a šla jsem si lehnout na týden do nemocnice dostávala jsem prášky a musela jsem opravdu ležet,řekli mi že buď jsem něco těžkýho tahala anebo jsem se prudce zvedla,tak buď na sebe opatrná a nemusí se to stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.5.10 09:19

Díky za info.
Jen ještě dotaz, to ležení je až do konce, anebo se pak vše vrátí do „normálu“ Já jsem začla plavat a chtěla jsem chodit až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.5.10 09:31

ne to není,já tam byla týden a pak to bylo v pořádku,akorát jsem na sebe dávala pozor a musela jsem být opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.5.10 21:02

Taky jsem musela týden ležet. Pak ještě asi tři týdny opatrnější provoz, ale už jsem chodila do práce - jen jsem doma hodně odpočívala. Po 12 tt jsem chodila na těhu cvičení, i na dovolenou jela - gyndr. vše schválil. No a hematom se mi vstřebal - špinila jsem jenom asi den do nasazení Utrogestanu a Ascorutinu, po týdnu ležení bez krvácení bylo na UTZ vidět, že tam je ještě maličký hematom, po dalším týdnu nebyl. Neboj, je to časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.5.10 08:39

Díky za podporu, zatím ze mě nic nevytíká, tak uvidím ve středu na ultrazvuku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
21.5.10 21:56

Ahoj moniko80 , všimla jsem si tvého příspěvku ve skupině Leden ledňáčci 2011 :) Já to vím od včrejška - čili od čtvrtka, a to jsem byla ve středu u svého gyndr a nic na ultrazvuku neviděl…do nemocnice jsem jela jako hysterka po gyn operaci bez ptaní a tam mi to zjistili…mám předpsaný Utrogestan a Askorutin - vitamíny :) Upřímně, dokud jsem to nenapsala tady na diskuzi, nikdo mi pořádně nic neřekl. Hospitalizaci mi nabídli, ale já jsem raději doma, v pohodlí - hlavně psychickém a pokud jsem to dobře pochopila, po týdnu ležení a odpočívání by se to mělo ztratit samo?! No ráda se dozvím víc, přece jen jsem v 6 tt a krvácení není příjemné na nervy :cry: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.5.10 08:55

Ahoj Peťo, s tím, kdy to zmizne je to u každého asi jinak.Mě doktorka řekla, že to bud bude odcházet tmavým, krvavým špiněním, anebo se to vstřebá. Já beru ten Crinon a ani žádný vitamíny. Jinak jsem taky v 6tt, takže jsme na tom stejně. Já bych chtěla chodit plavat, tak doufám, že se to brzo spraví.Nee, určitě se to spraví, nám oboum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.5.10 11:10

Ahoj holky, tak já mám stejný problém,včera jsem byla na UTZ jsem v 6 tt po IVF a začala jsem špinit až do krve, doktor mi zjistil velký hematon vedle plodu, chtěl si mě nechat v nemocnici,alejá jsem slíbila, že budu ležet doma, taky si zavádím crinone, papám utroš a ascorutin, tak jsem zvěděvá jak to dopadne, bojím se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.5.10 11:10

Ahoj holky, tak já mám stejný problém,včera jsem byla na UTZ jsem v 6 tt po IVF a začala jsem špinit až do krve, doktor mi zjistil velký hematon vedle plodu, chtěl si mě nechat v nemocnici,alejá jsem slíbila, že budu ležet doma, taky si zavádím crinone, papám utroš a ascorutin, tak jsem zvěděvá jak to dopadne, bojím se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.5.10 19:30

Ahojky, já jsem měla hematom v předcházejícím těhotenství, objevil se v 6.tt, kdy jsem začala špinit a slabě krvácet, 14 dní jsem ležela v nemocnici, bohužel jsme pak o miminko přišli...... ale znám spoustu holek, které mají dnes zdravé a krásné miminko a tělo si s hematomem poradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
28.3.13 19:54

Ahoj, potrebuji poradit prosim, uz jsem zoufala. Jsem ve 21.tydnu tehotenstvi, mam nizko polozenou placentu a pod ni hematom, uz od 8. tydne doma lezim s obcasnym spinenim, v 19.tydnu jsem byla 3 tydny v nemocnici s krvacenim, ted jsem doma beruAscorutin, Magnezium a piji kontryhelovy caj, od vcerejska zase krvacim, byla jsem na pohotovosti, mimi je v poradku a hematom porad stejny, lekari nemaji zadnou jinou lecbu nez tu co uz mam. Hodne se bojim, nekrvacim moc, vzdy jen na toalete ale je to cerstva krev. Mela jste to tak nektera? Nemate nekdo jeste nejakou radu? Divala jsem se ze na netu nekdo doporucoval Arnicu montana, tim ze ale musim lezet nemuzu jit k nejakemu homeopativi a co jsem se je snazila kontaktovat pres net nikdo neodpovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.3.13 20:58

Na to bohužel, žádá rada není. Taky jsem si prožila horor s hematomem a velkým. Můžu snad odpovědět jen na to, že jsme taky špinila červenou krví a přitom mimčo bylo v pořádku. Bylo to o tom, že se mi ten hematom několikrát uvolnil a odcházel a potom se zase znova vytvořil. Nakonec, ale všechno dobře dopadlo a zhruba od toho 24tt už nezlobyl, ale špinila jsem fakt moooc dlouho jen tak slabě hnědě. A i přes zkracující se čípek od 25tt jsem teď šťastná maminka půlročního chlapečka. Přeju hodně trpělivosti a ať to taky dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
28.3.13 22:14

@zuzka6
Dekuji, rada slysim, ze jsou s touto diagnozou stastne konce. Uz moc neumim myslet pozitivne, od zacatku je porad neco a uz dlouhou dobu se nic nelepsi, ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí