Hematom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.1.25 12:18

@Eevi_Aada asi pred rokem jsem mela zamlkle tehotenstvi. Mám strach, abych ho zase nemela. Kontrolu mám až za týden.. Tak zkusím asi dr zavolat a zeptat se, jestli mám radeji dojít.. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
5.1.25 12:46

@Romanticrocker zcela chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.26 10:48

Hematom 13x9 mm, 6+2tt

Ahoj, četla jsem si tu hodně diskuzních příspěvků na toto téma a koukám, že je to poměrně častá komplikace a také, že to každá má trochu jinak. Já jsem v 6+2tt a na UTZ mi doktorka našla hematom přímo vedle gestačního váčku, ve kterém je miminko (už mu tlouklo srdíčko, má prý cca 3 mm, takové „zrníčko“ :) ). Dostala jsem na týden neschopenku a klidový režim, aby se hematom mohl ideálně vstřebat (s tím už prý začal). Měla jste to některá podobně? Já vůbec nešpinila zatím (to je asi dobře, ne?), mám občas bolesti v podbřišku a jsem utahaná. Beru Utrogestan (Gynprodyl mi způsoboval šílené stavy závratí). Zajímají mě vaše zkušenosti, ideálně z roku 2026. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.4.26 11:16

@BookLover77 Ahoj, ja jsem měla také velký hematom a sám se vstřebal. Brala jsem ascorutin a proletěl s vaginálním progesteronem a sme aktuálně 20tt a hematom se sám vstřebal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.4.26 11:50

Hematom je opravdu drobný. Měla jsem taky na začátku těhotenství, teda větší o dost. Špinila jsem 3 týdny, jeden večer jsem krvácela docela hodně, už jsem si říkala, že to je konec a teď tu spí 2,5letý syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí