Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja ho měla ve 13tt, malinko větší nez ty, nevstrebal se, ale prasknul. Krve jak z vola, museli me na pár dni hospitalizovat na kapacky, pak sem mela přísně klidovej rezim, nemohla sem ani sedet, lenom lezet a max na zachod. Bolesti zadne. Ale těhotenství dopadlo dobre ![]()
@Kriss Tina ahojky já jsem v neděli jela na pohotovosti protože jsem dost krvácela.. Byli tam i krevní sráženiny.. Byla to krev jako při menstruaci.. Myslela jsem si že je to konec.. Ale doktor mě uklidnil že je vše v pořádku..
Na druhý den žádná krev a ani žádné špinění.. Tak jsem si myslela že ten hematom praskl.. Jenomže teď se mi to zase vrátilo.. Napadlo mě, jestli to špinění nemůže být i z toho, že bych zítra správně kdybych nebyla těhotná, měla mít menstruaci.. Myslíte že je to možné? ![]()
Zakladatelka
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ahojky já jsem v neděli jela na pohotovosti protože jsem dost krvácela.. Byli tam i krevní sráženiny.. Byla to krev jako při menstruaci.. Myslela jsem si že je to konec.. Ale doktor mě uklidnil že je vše v pořádku..
Na druhý den žádná krev a ani žádné špinění.. Tak jsem si myslela že ten hematom praskl.. Jenomže teď se mi to zase vrátilo.. Napadlo mě, jestli to špinění nemůže být i z toho, že bych zítra správně kdybych nebyla těhotná, měla mít menstruaci.. Myslíte že je to možné?
Zakladatelka
To asi ne, muzes si koupit v lekarne ascorutin to je vicemene vitamin C, ale pomaha proti krvácení a lehni si a hod si nohy nahoru. Me se pri sebemensi aktivite to krvaceni vracelo taky, jeste i treba mesic potom co hematom praskl a ja treba chvili stala, sem zacinala spinit nanovo.
@Kriss Tina mám ascorutin i utrogestan..ale už to mám měsíc..a docela mě to děsí.. Četla jsem že některé to můžou mít až do porodu ![]()
Zakladatelka
@Anonymní píše:
@Kriss Tina mám ascorutin i utrogestan..ale už to mám měsíc..a docela mě to děsí.. Četla jsem že některé to můžou mít až do porodu
Zakladatelka
To nevím, me to prasklo, takze většina odesla v okamziku a zbytek odcházel ještě tak 6 tydnu. Kdyz se to vstrebava, tak to mozna muze trvat dyl, nebo se taky muze udelat novy hematom, to se taky stava, ze holky maj i nekolik za tehitenstvi. Ale mas leky, dr te sleduje, drz se v klidu a bude to dobre, tohle je takova este lehci komplikace, kdyz se dodrzi ten klid, tak to dopada dobre.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina teď jsem začala lehce krvácet a nevím co dál..
A ležíš nebo jsi neco delala?
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ležím.. Jen jsem byla ve sprše.. Ale opět mě nic nebolí
To může byt tou sprchou, jestli byla teplejsi a chvili si tam stala.
@Kriss Tina myslíte? Takže nemám plašit? Já už jsem fakt ze všeho hrozně vystrašená ![]()
A na pohotovost zase jet nechci když jsem tam byla v neděli ![]()
Aby si o mě nemysleli že jsem hysterka ![]()
Myslíte že je to tím hematomem? ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina myslíte? Takže nemám plašit? Já už jsem fakt ze všeho hrozně vystrašená
A na pohotovost zase jet nechci když jsem tam byla v neděli
Aby si o mě nemysleli že jsem hysterka
Myslíte že je to tím hematomem?
Nejspíš ano, on bude odchazet postupně, občas trochu zakrvacis, nez zmizi. Pokud to neni nejak extra silne krvaceni nebo bolesti, tak bych si hodila nohy nahoru a dala se do klidu. Navic teda cesta autem a vaginalni utz to muzou spis jeste zhoršit.
@Kriss Tina nene žádné velké krvácení to není.. Kdybych nebyla na záchodě a neutřela se, tak si toho ani nevšimnu.. ![]()
A kromě toho že mě občas lehce píchne v podbřišku (což mám celé těhotenství) tak mi nic není ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina nene žádné velké krvácení to není.. Kdybych nebyla na záchodě a neutřela se, tak si toho ani nevšimnu..
A kromě toho že mě občas lehce píchne v podbřišku (což mám celé těhotenství) tak mi nic není
Dobrý den, prosím jak vám to tenkrát dopadlo?.Předevčírem mi na pohotovosti řekli, že mám hematom. Nekrvacela jsem ani nespinila. Dneska při utření na WC slabé špinění, ale jen pro utření. Trochu mě poboliva podbřišek. Nevím, jestli mám zase letět na pohotovost, moje Dr. Má dovolenou. Jsem v 10tt. Díky moc
Hezký páteční večer holky. Určitě tu je takových diskuzí mraky.. Ale mě se to nechce hledat.. Tak se vás zeptám.. Už měsíc mám hnědý výtok.. A jsem v 11 týdnu těhotenství.. Občas i krvácím..uz jsem byla i na pohotovosti..
Našli mi hematom 18×4mm.. Výtok nemám pořád.. Ale bez žádných bolesti. Dva dny třeba je.. Pak mám zase jeden den klid a pak znovu.. Někdy je silnější a někdy slabší.. Měli jste to také? Za jakou dobu se vstřebal? A dopadlo vám těhotenství dobře?
Mám strach a nechci o mimi přijít