Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle ultrazvuku
Přečtěte si článek: 12. týden těhotenství: Už je vidět bříško?
Ještě může krvácet par týdnů, ja leky prestala brát kolem 15tt.
Ja mela hematom, o kterem doktorka prohlasila, ze je velky. Byl tak velky jako plod, takze tam bylo velke riziko. Tak jsem 3 tydny poctive lezela, brala ascorutin a temer celou dobu hnede spinila. Spineni neni na skodu, ten hematom se cisti a zmensuje. Na posledni kontrole byl uz malicky, takze pry doktorku vubec neznepokojuje. Ascorutin je v pohode, brala jsem ho mesic, nicemu nevadi. Vysazuje se po tom, co uz aktivne nekrvacite. ![]()
@Anonymní píše: Více
Asi můžete delší dobu. Je to jen velké množství vitaminu C, dříve to bylo na předpis, dnes se da koupit i bez předpisu, taky jsem užívala.
Ahojky, 17.10. jsem hodně krvácela a v nemocnici mi řekli že je to hematom 2×3cm a daly mi jen nějaké léky. Přes víkend jsem přestala krvácet a uz jen trochu spinila ve středu jsem byla u své doktorky na kontrole a říkala že už je to dobrý ale napsala mi Ascorutin kdybych začala špinit. Samozřejmě od čtvrtka spinim tak beru ten Ascorutin
kdy to špinění přestane?
jsem ve 12tt a mam strach aby bylo všechno v pořádku 🙏 uklidnite me někdo prosím trochu?♥️ 🙏