Hematom v prvním trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.10.25 09:58

Hematom v prvním trimestru

Ahojky, 17.10. jsem hodně krvácela a v nemocnici mi řekli že je to hematom 2×3cm a daly mi jen nějaké léky. Přes víkend jsem přestala krvácet a uz jen trochu spinila ve středu jsem byla u své doktorky na kontrole a říkala že už je to dobrý ale napsala mi Ascorutin kdybych začala špinit. Samozřejmě od čtvrtka spinim tak beru ten Ascorutin :( kdy to špinění přestane? :( jsem ve 12tt a mam strach aby bylo všechno v pořádku 🙏 uklidnite me někdo prosím trochu?♥️ 🙏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
28.10.25 09:59

Ještě může krvácet par týdnů, ja leky prestala brát kolem 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.25 10:00

@suzka1 a jak dlouho můžu brát v kuse ten Ascorutin?

• Citovat
  • Upravit
18
28.10.25 10:36

Ja mela hematom, o kterem doktorka prohlasila, ze je velky. Byl tak velky jako plod, takze tam bylo velke riziko. Tak jsem 3 tydny poctive lezela, brala ascorutin a temer celou dobu hnede spinila. Spineni neni na skodu, ten hematom se cisti a zmensuje. Na posledni kontrole byl uz malicky, takze pry doktorku vubec neznepokojuje. Ascorutin je v pohode, brala jsem ho mesic, nicemu nevadi. Vysazuje se po tom, co uz aktivne nekrvacite. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
28.10.25 11:25
@Anonymní píše: Více

Asi můžete delší dobu. Je to jen velké množství vitaminu C, dříve to bylo na předpis, dnes se da koupit i bez předpisu, taky jsem užívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí