Hematom v těhotenství bez ničeho

118
5.3.24 12:29

Hematom v těhotenství bez ničeho

Ahoj, jsem 6+6tt a včera jsem byla na první prohlídce. Každopádně embryo je zatím v pořádku se ♥️. Jenže mi ještě předtím řekla, že mám hematom. V té euforii teď nevím, jestli mi řekla velikost hematomu nebo ne. Každopádně mi nic na to nedala, objednala za 14 dní znovu, že když bude vše v pořádku, pošle mě už na velký utz.
Trochu mně to vyděsilo, ale předpokládám, že když mi na to nic nedala, že to bude v pohodě a nic velkého.🫣 Má někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
5.3.24 12:42

Hematom má každá druhá, snaž se šetřit, ono záleží na umístění. Pokud nepraskne a nezpůsobí masivní krvácení, tak by to mělo byt v pohodě. Mě teda praskl a krvacela sem strašně a těhotenství se stejně udrželo, ale polezela sem si v nemocnici a pak sem měla klidový režim a nesměla skoro ani na záchod. Tak je lepší se nenamahat, ať nepraskne a vstřebá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.3.24 13:16

Ahoj, taky jsem měla… Zůstala jsem taky i na 3 dny v nemocnici protože jsem pravidelně každý týden zakrvácela…
Já jsem teda skoro 2 měsíce jen ležela a kolem 13 tt už byl úplně pryč ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.3.24 13:24

Zatím nekrvácím, tak doufám, že to tak zůstane a vstřebá se sám.🫣 Jen mně zaskočilo, že s tím nic nedělá, ale asi to nebylo tak drastické. To mně jedině uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.3.24 13:34

@nickser tak ono není co dělat. Ani když praskne se toho moc neudělá. Já dostala ascorutin na zmírnění krvácení, což je víceméně jen vitamin C a utrogestan, což je spis placebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
6.3.24 10:19

A řekla ti jak máš postupovat? S hematomem by měl být klidový režim, nejlíp na lůžku dokud nezmizí, když se nebudeš šetřit, tak se může uvolnit v celku a vzít s sebou i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.3.24 12:33

@Blanka991911 ne neřekla mi nic, jen že mám přijít na kontrolu za 14 dní, ať se zjistí, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.3.24 12:34

@Blanka991911 mám sedavou práci, takže teoreticky mám klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
6.3.24 14:23
@nickser píše:
@Blanka991911 ne neřekla mi nic, jen že mám přijít na kontrolu za 14 dní, ať se zjistí, že je vše v pořádku.
@nickser píše:
@Blanka991911 mám sedavou práci, takže teoreticky mám klidový režim.

Sedavá práce je určitě lepší než makat a stát celou směnu, ale i tak to moc klidový režim není, klidový režim je doma ideálně na lůžku, nejlépe chození jen na záchod, jinak nic. Pokud ti nic neřekla, tak buď to neřeší, protože ví, že každý začátek těhu je nejistý a nebo ten hematom byl opravdu pidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.24 21:02

@nickser Dobrý večer, mohu se prosím optat, jak jste dopadla? Řeším teď to stejné… Děkuji a krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.3.24 18:41

@luminiscence659 Dobrý den, hematom zcela zmizel a jsme oba v pořádku. Když jsem se ptala, byl opravdu malý.
Teď čekám na první screening. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí