HEMEROIDY - co Vám pomáhá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
14.9.09 08:52

HEMEROIDY - co Vám pomáhá?

Ahoj holky,
trápí mě hemeroidy, chci se Vás zeptat, co Vám pomáhá? Zkusila jsem Factu čípky a mast, ale nic moc a dubová kúra taky tak :cry:
Poraďte, díky!
 gabka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
14.9.09 08:57

Dle rady doktroky Preparation H - na noc čípky, přes den mastička. Chladit studenou vodou. Plus zásah „červeným světýlkem“ od Dr. Ale když se mi problémy vracely, stačilo 3 dny mazat P. a měla jsem klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.9.09 08:57

Mě pomohla mastu mast, faktu mast byla hrozná, strašně to svědilo. Mastu jsem zaváděla týden a po týdnu o.k., teď jde i o to, v jakém stádiu ten hemeroid máš. Mě se stáhnul týden po porodu a pak už jen bolest, když jsem šla na záchod, teď jsem ráda, že už je to v pořádku, je to dost nepříjemné. Pokud by ani ta mastička nepomohla zašla bych k dr. Tak ať tě to už netrápí :wink: a jsi brzy fit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.9.09 09:51

No tak koukám že každá řiť je jiná :D mě teda pomohlo jen Faktu, ostatní nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.9.09 11:22

Mně pomohlo Mastu, i na trhlinu. Faktu jsem teda nezkoušela, lékárnice říkala, že Mastu je malinko lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.09 12:00

Ahojky, mě pomohl doktor, hemeroidy mi odstranil a mám klid…jinak teda nezabíralo nic!! Pa M.

• Citovat
  • Upravit
1814
14.9.09 13:42

Koukám - diskuze jako na zavolanou… :roll:
S jakým dr. jste to řešily? Mám jít co nevidět na kontrolu po šestinedělí, tak jestli to řešit s gyndr. nebo u obvoďáka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.9.09 13:51

Mě v porodnici řekly řešit u obvoďáka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.09 14:03

Mě žádná mast nepomohla a to jsem jich vyzkoušela hodně. U obvodní jsem byla, ta mi napsala prášky Cyklo3Fort (můžou se i při kojení), vyplázla jsem v lékárně 250 Kč. Na tu dobu, co jsem je brala, tak pomohly, poté to bylo stejné. Obvoďačka mi dala pak doporučení ke gastroentorologovi. Ten mi provedl sigmoskopii (podíval se „kamerkou“ do střev) a sklerotizaci a od těch dob mám po problémech. Je to vyšetření malinko nepříjemné, ale dá se to vydržet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.9.09 16:42

Ahoj, pomohla mi DobexilH (dostala jsem už v porodnici) i když v příbalovým letáku píšou, že ne při kojení. Do týdne jsem byla relativně ok. a do 14 dnů ani památky( prdelka jako nová :D )
 Nika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast