Obvodní nebo gynokolog - vnější hemeroidy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
24.6.10 09:28

Jo, a ještě gel z dubové kůry taky trošku zabírá. je volně prodejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.6.10 22:29

OT - Lulje, co tady jeste strasis, sup rodit :wink:  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.6.10 22:32
ZelvaVeruna píše:
OT - Lulje, co tady jeste strasis, sup rodit :wink: :wink:

Zelvi, včera mě propustili z porodnice. Porodila jsem v sobotu. Jen jsem ještě nestihla změnit metřík. Na PC není čas. Dvě děti jsou dvě děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.6.10 22:35

:mrgreen: jeeeee..a co mate?? Holku? Gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.6.10 22:47
ZelvaVeruna píše: :mrgreen: jeeeee..a co mate?? Holku? Gratulace :kytka:

Kluk jako buk! PAVEL 3940g, 54cm. :palec: Za gratulace děkuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.6.10 23:10

Tyy jo, tak to jeste vetsi gratulace k velkemu mimcu :mrgreen: S vahou jsme Vas predbehli, ale na delku nemame, to mate teda peknou zizalu :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
25.6.10 08:29
ZelvaVeruna píše:
Tyy jo, tak to jeste vetsi gratulace k velkemu mimcu :mrgreen: S vahou jsme Vas predbehli, ale na delku nemame, to mate teda peknou zizalu :mrgreen: :wink:

Denisek byl taky obřík? O kolik nás předběhl? en náš je fakt žížala :mrgreen: Je to samá ruka samá noha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.6.10 12:44

Mel 4,06 kg a 52 cm.. Kdyz jsem to slysela, tak me malem porazilo, kde se to vzalo :mrgreen: A to jsem nejdriv spatne slysela 4,6 kg, tak jsem myslela, ze jsem porodila obra :lol:

Ja se teda omlouvam, ze tady kazim diskuzi o hemeroidech 8-)
Tak k tematu: Ted se mi to trosku vratilo, ale ne hemeroidy, spise opravdu nejake varixy nebo tak, neprijemny, takze asi nastoupi dubova kura gel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
25.6.10 12:59

Noooo, taky pěkný macek!!! :palec:

A k hemeroidům: po porodu fakt mazec! Vylezla mi málem i střeva :zed: :zed: Mažu na střídačku dubovou kůrou gelem a FAKTU mastí a zavádím čípky. Všechno je to naprd a nepomáhá nic. Zatlačuju, ale hned je to zas fenku. Sťípe, svědí, bolí… Při sprchování používám sprcháč s aloe vera. Nevím, co mě teď bolí víc - jestli to šiít nebo hemeroidy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
27.6.10 15:18

holky moc gratuluju k Vašimobříkům teda to jsou opravdu velikáni :)
dubouvou kůru gel mám a tak jak lulje používáum vše na střídačku a je to k ničemu i to zatlačování :) no snad po porodu se to časem zlepší nezbude než doufat a když tak nechat operovat což mě teda netěší mám nemocná střeva takže si koukání do pr… užívam i bez hemeroudů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
28.8.10 19:34

Něco podobného mám taky,nemyslím že jsou to přímo hemeroidy,ale je to jako by mi vylezl kousíček střeva,vzhledem k tomu že mám dost silný výtok,lítám celé těh. s vložkou takže ta mi tu bolavou pr… ještě pěkně dře,jau jau je to pěkně nepříjemný

• Citovat
  • Upravit
5527
29.8.10 22:05
rozmary píše:
Něco podobného mám taky,nemyslím že jsou to přímo hemeroidy,ale je to jako by mi vylezl kousíček střeva,vzhledem k tomu že mám dost silný výtok,lítám celé těh. s vložkou takže ta mi tu bolavou pr… ještě pěkně dře,jau jau je to pěkně nepříjemný

Nechci strašit, ale počkej po porodu - to si teprve užiješ ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.8.10 22:36

No dikas,aspoň vím do čeho jdu :wink:

• Citovat
  • Upravit
5527
30.8.10 14:05
rozmary píše:
No dikas,aspoň vím do čeho jdu :wink:

Není zač :lol:
Ale mně to po pár týdnech přešlo a teď už mám klid, tak třeba na tom budeš podobně ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.9.10 15:50

Ahojky holky,já mám bohužel taky něco podobnýho,takže nevím jestli to jsou ty vnější hemeroidy anebo ty varixy jak píšete…doktorovi jsem to říkala a ten řekl,že se to stává a nic mi ani nenapsal,že prý se to po porodu spraví a když ne,tak na operaci,tak mě teda nahnal pěkný strach, protože opravdu ukazovat a vystrkovat pr… se mi nikomu nechce! :-? I když je to pro ty doktory asi normální,ale pro nás zase dost nepříjemný!!!Já si koupila tu mast z dubové kůry,ale jak tady píšete,tak to vůbec nepomáhá,ani to zatlačování…spíš se mi zdá,že se mi to zvětšuje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí