Jídlo v těhu

58
18.6.10 08:39

jídlo v těhu

Ahoj holky,
chci poradit. Jsem ujetá na jahody a hrášek a protože je teď všeho dostatek, chci se zeptat, zda to můžu jíst bez omezení. Sice se neptám moc brzo, už mám za sebou během 14ti dnů asi 8kilo jahod :D a po včerejšku i asi kilo hrášku… :D Zle mi to nedělá, jen se pak cítím přejezená, ale to i po klasickým jídle. Končím 24tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
18.6.10 09:05

Ahoj Majo, říká se, že všeho moc škodí, ale já to nějak neřeším, jahody a hrášek taky miluju, takže se neomezuju. Je to přece ovoce a zelenina, tak snad žádný průser :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
18.6.10 09:05

Majo si za půlkou těhu a ptáš se? :dance: :dance: Ne, vážně, myslím, že jahody a hrášek jsou v pohodě.. když ti není zle a z tolika jahod nemáš vyrážku, proč ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.6.10 09:06

majo-dle meho jez jak si telo raci :lol: dokud muzes :wink: .
Ja taky do sebe peru hrasek,no a jahody..byla jsem vysmata,ze se stihnu totalne prejist jahod,nez se prcek narodi(tesne pred porodem bych uz si radej nedavala),jsem ted 36+1tt,no a dostala jsem z nich desnou koprivku,ac nikdy nic mi z jahod nebylo :nevim: .Takze ted se na ne jen smutne divam,snazim se neskrabat a az to prejde,dam si,ale uz strimeji :lol: (a zrovna ted mi tchanovci dovezli plnou misu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.6.10 09:13

Já byla taky blázen do hrášku. Jednu dobu to bylo to jediné, po čem mi bylo dobře. Uklidňovala jsem se tím, že v hrášku je prý dost kyseliny listové. Večery pak byly trošku problémovější :oops: , ale nic nepřekonatelného :lol: . Jahody jsem moc nejedla a teď si je taky odepřu, ale já je moc nemusím, asi jsem se jich přejedla ty roky předtím. Kupuju je jen kvůli starší dceři, ale víc se těšíme, až bude moct jíst ty u našich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
18.6.10 11:03

Sežrala jsem na co jsem přišla … v jakémkoliv množství. Ovoce jsem sežrala snad tunu :D … když ti chutná proč ne?? :-D

• Citovat
  • Upravit
2921
18.6.10 11:39

Tak,já se v jídle taky v ničem neomezuju a obhajuju si to slovy:„ja můžu“ :D
Btw. kde jsi sehnala hrasek? Ja ho letos jeste nikde nevidela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
18.6.10 12:16

Taky se snažím jít hodně ovoce a zeleniny, zkouším, co nám bude chutnat. Já sem zatím v 10. tt ale zatím nemlsám :-)Jíst se může cokoliv, na co máš podle mě chuť a nevadí ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
18.6.10 12:23

Leni nemůže se jíst cokoliv.. Třeba bys vůbec neměla jíst játra - hodně vitaminu A co může poškodit plod (tím je myšleno i paštiky, ale podle chuti si občas Matěje dám, játra jako takový ale ne), neměla bys tatarák a točenou zmrzlinu (salmonela, takže raději nanuky..)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.6.10 21:27

zajro-my mame hrasek normal se zahonku,stejne jako jahody.Jeden zahon hrasku uz dokonce vypleneny,ale uz rodi i ostatni dva pozdeji nasazene,tchyne uz taky dodava..myslim,ze za chvili bude uz i po hrasku i jahodach..

Peto-vim,ze to myslis dobre,ale s tim vubec ne jatra nesouhlasim.To by jich tehotna musela jist po kilech,aby mela nadbytek vitaminu A.S omezenim kdyz tak souhlas.Ale tatarak bych si teda netroufla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
19.6.10 20:04

Ahojky, celé těhotenství jsem baštila nač jsem měla chuť, nejvíc sem ujížděla na kedlubny a nic špatného se nestalo … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
22.6.10 14:05

Ahoj PetoP, já jím zatím normálně, ale někdy ani ty normální jídla nemůžu. Pokaždé mi nesedne něco jiného. Z ovoce mi nedělají dobře jahody a kiwi. Jistotu mám ale v rohlících a piškotech. Ty zatímn nezklamali :-) A jsem v 9+6 a zatím jsem zhubla 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
27.6.10 19:33
Any píše:
Peto-vim,ze to myslis dobre,ale s tim vubec ne jatra nesouhlasim.To by jich tehotna musela jist po kilech,aby mela nadbytek vitaminu A.S omezenim kdyz tak souhlas.Ale tatarak bych si teda netroufla :wink:

Mně doktor zakázal jakékoli vnitřnosti a to prý z toho důvodu, že se jedná o filtrační orgány a usazují se tam toxické látky, což samozřejmě není dobré do sebe rvát ani v „normálním stavu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
27.6.10 19:34
Leníííkkk píše:
Ahoj PetoP, já jím zatím normálně, ale někdy ani ty normální jídla nemůžu. Pokaždé mi nesedne něco jiného. Z ovoce mi nedělají dobře jahody a kiwi. Jistotu mám ale v rohlících a piškotech. Ty zatímn nezklamali :-) A jsem v 9+6 a zatím jsem zhubla 4 kg.

To hubnutí brzy přejde, neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky