Druhý trimestr

Andulinečka
17.6.10 18:24

Druhý trimestr

Ahojte všichni :lol: jak se cítíte v druhém trimestru?Já jsem v 16tt+2dny a zdá se mi jakoby mi ze dne na den ustaly bolesti prsou,bříška a cítím se fajn,někdy si připadám tak,že snad nejsem ani těhotná.Říká se,že druhý trimestr je nejlepší období a nejklidnější.Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
17.6.10 18:34

Ahoj,tak já musím říct,že i 1.trimestr byl u mě super,akorát nazačátku těhu jsem špinila a asi 2× trochu krvácela a musela jsem brát do 12tt Ascorutin a Utrogestan a úplně nazačátku se mi utvořil hematom,ale naštěstí v 8tt se mi ztratil,jak jsem četla,mělo to tak hodně holek,ale jinak vůůbec žádné nevolnosti jsem neměla a ani nemám a snad už ani mít nebudu :lol: Akorát mi občas bolely prsa a to hlavně,když jsem v noci spala,teď už ani to ne,teď už si jen užívám jak mi roste bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
17.6.10 18:43

Jenny,já to měla v 1.trimestru skoro stejně,dvakrát jsem špinila a brala ascorutin a utrogestan a ještě tedˇ ho pořád beru ale už mi ho doktor vysadí.Špatně mi bylo jen dvakrát a od tý doby nic,jen hlad,semtam bolesti bříška a prsa a tedˇ je vše o.k.Jen pořád neroste bříško,jsem silnější tak to jde jen malinko vidět :-( je to mnohem lepší pomalu to ustává.Přeju krásný těhulkování. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
92
17.6.10 19:02

Ahoj, já celé těhotenství měla v pohodě a je pravda, že v druhém trimestru jsem se cítila nejlépe. A to, že jsem si nepřipadala jako těhotná? 14 dní před porodem jsem odhazovala sníh :huban: , samozřejmě opatrně :roll: . Jinak přeji, ať ti takové stavy zůstanou až do konce :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.6.10 19:04

Závidím, mne je zatim cele tehotenstvi zle… a ze by to v druhem trimestru preslo… moc ne.

Ale aspon uz vidim odkud se bere ten nazor, ze tehotenstvi je krasne. Pro mne je to hruza. :)

• Citovat
  • Upravit
92
17.6.10 19:10
Moje známá to měla stejně. Celé těhotenství jí bylo zle, opravdu celé, takže jí to těhu ani neutíkalo. Teď už má doma Adámka a je šťastná. Taky proto, že si může dát své oblíbené větrníky :lol: . Přeji, aby ti to rychle uteklo a mohla ses těšit z malého zázraku. Jo a mimochodem, říká se, že čím horší těhotenství, tím lepší porod :wink: .
Anielkha píše:
Závidím, mne je zatim cele tehotenstvi zle… a ze by to v druhem trimestru preslo… moc ne.Ale aspon uz vidim odkud se bere ten nazor, ze tehotenstvi je krasne. Pro mne je to hruza. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.6.10 22:01

MisburkaJežíš nestraš,čím horší těhotenství tím lepší porod,no to snad nee :roll: Já mám fakt dobrý těhotenství,žádný problémy a už teď mám z porodu strach,jak to zvládnu,hrozně chci,aby přítel byl se mnou u porodu,je to moje sluníčko,tak ho tam moc chci,tak snad ta bolest bude taková přijatelná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.6.10 09:43
Jééé to jsem nechtěla strašit tě :oops: .
Ale uklidním tě, celé těhu jsem měla v pohodě a porod jsem měla „za rohlík“. A to jsem byla prvorodička. Přítele jsem u porodu měla taky, je to hodně velká psychická podpora a aspoň budeš moct někomu nadávat :-P . Porodu se neboj, já z něho měla panickou hrůzu, že to nepřežiju, že to nezvládnu atd. Ale když jsem to zvládla já, zvládneš to i ty :wink: . Držím pěstičky, ať máš rychlý a bezproblémový porod :kytka:.
Jenny83 píše:
MisburkaJežíš nestraš,čím horší těhotenství tím lepší porod,no to snad nee :roll: Já mám fakt dobrý těhotenství,žádný problémy a už teď mám z porodu strach,jak to zvládnu,hrozně chci,aby přítel byl se mnou u porodu,je to moje sluníčko,tak ho tam moc chci,tak snad ta bolest bude taková přijatelná :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
18.6.10 09:47

Já jsem 17+2 a cítím se bezva od začátku. Nezvracela jsem, jen se mi sem tam houpal žaludek, trochu střevních potíží, ale jinak nid strašnýho. Bolest prsou a citlivé bradavky, to jo - prsa mi narostla snad o číslo a pul větší… ale taky zadek. :poblion: :pocitac: :zed: jsem totiž čuně, je mi dobře, jen když nemám hlad, to mám pak křeče v břiše, takže do sebe neustále něco tlačím, ikdyž poslední týden dva už ne tolik. Přibrala jsem asi 5 kg - na váhu zatím sama dobrovolně nelezu - na poradnách musím, tak je to vždy šok. :D
Taky si říkám, aby se mi to všechno nevrátilo při porodu. :o:nevim:

• Citovat
  • Upravit
3588
18.6.10 10:11

ahoj já už jsem v sedmém měsíci, celý těhu mam v pohodě nezvracela jsem nic, jen jsem měla chvílí na začátku nechuť k jídlu. Jinak i teď se citím fajn jen už to břísko je větší. Jinak doufam, že porod bude ok už se mi o něm i zdá. Taky tam chci mít přítele sama do toho nejdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.6.10 10:51
Neboj, zvládla bys to i sama :-P . Ale taky mi hodně pomáhal ten pocit, že tam bude přítel se mnou :huban: .
lovelytelle píše:
ahoj já už jsem v sedmém měsíci, celý těhu mam v pohodě nezvracela jsem nic, jen jsem měla chvílí na začátku nechuť k jídlu. Jinak i teď se citím fajn jen už to břísko je větší. Jinak doufam, že porod bude ok už se mi o něm i zdá. Taky tam chci mít přítele sama do toho nejdu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 10:54

misburka: no právě jako psychická opora , jo asi zvládla ale takhle to půjde líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
18.6.10 11:20

ahoj, já jsem teprve 15+5 a už se těším až přejdou tyhle raněnevolnostní stavy co u mě přetvrvávají někdy i celý den :jazyk: a přítele u porodu za každou cenu taky chci.
Pro zasmání před měsícem rodila moje kamarádka a její přítel u porodu taky byl / chudinka rodila 10 hodin/ no a když někdy v polovině přešla do masážní vany a přítel jí najednou zajel rukou mezi nohy prý že kouka jestli malý už neleze :think: , tak na nějákou bolest uplně zapoměla.
Tak už jen pro takový okamžiky stojí za to ho tam mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
18.6.10 11:29

Misburka Děkuju :hug: No,snad ten porod bude rychlý a bezproblémový,to bych si moc přála :-D Jsem prvorodička,tak nevím,do čeho jdu,no mám chvilky,když už o tom přemýšlím,ale zase si říkám,že mám ještě spoustu času,termín mám až začátkem října,takže až v září na to budu více myslet,teď ještě radši ne :-)
Holky,určitě tomu věřím,že přítel u porodu je obrovská psychická podpora,ségra měla taky přítele u porodu a strašně jí psychicky pomohl,můj mi říkal,že pokud mu dají v práci volno,tak určitě se mnou bude,že záleží na mě a já ho tam jednoznačně chci,no snad nebudu moc trpět,to by chudák hodně špatně snášel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.10 18:04

Mě jen vadí bříško při ohíbání jinak je mi taky fajn.. :lol: Jo a čištění zubů , to také pořád nemusim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí