Druhý trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
16.10.14 20:33

Byli jsme na UTZ ve 12tt a tam nam rekl dr.ze to bude holcicka ;) a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.14 08:40

@Veeerus My jdeme na UTZ příští čtvrtek tak snad se dozvíme co to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.14 12:18

@Němčulka A co by jste si prali vic? Nam to bylo celkem jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.14 13:02

@Veeerus Máme doma kluka Kryštůfka tak bychom rádi holčičku :-) Ale hlavně at je to zdravý i kdyby kluk :srdce: :srdce: a už máte nějaká vybráná jména na holčičku? :-) a už cítíš pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.14 14:48

Na kluka jeste vubec nevime… :think: a na holku, tak me by se libila Adelka a chlapovi Sarinka :mrgreen: ale domluvili jsme se, ze chlap si vybere na holku a ja na kluka :) co vy? Pohyby jeste neee, to je zatim brzy ne? Nebo ty uz jo? Ale ty je muzes pry citit driv, kdyz uz jednoho prcka mate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.14 15:06

@Veeerus Tak přítelovi se líbí Viktorie, Ema mě zase Johanka, Laura :-) Na kluka ještě stále moc nevíme jestli Mikuláš :-) Ale jako jména se ještě tak desetkrát změní :-) :mrgreen: No tedka v týdnu sme poprvé cítily a i přítel takové cukání, lehla sem si a byla pěkně v klidu a pak najednou :srdce: taky jsem slyšela že u druhého to jde dříve cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.14 15:12

:D zajimavy, ze by fakt takto brzy? Chlap uz se toho nemuze dockat, vzdy posloucha u briska, jestli neco neuciti, nebo tak neco :) tak se mu vzdy smeju, ze je jeste brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.14 15:18

@Veeerus taky sem si říkala, ale když jseš opravdu v klidu lehneš si a zaměříš se přesně na to, tak pak najednou. Samozřejmě není to ještě viditelné, to příjde až o mnohem déle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.14 16:09

Slysela jsem, ze oak neni moc o co stat, pravy a levy haky :D kopance do mocaku :mrgreen: atd atd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85375
17.10.14 16:20

Ja citila pohyby cca od 17.tt, ale poradne jsem je dokazala identifikovat, kopance na ruku, od 20.tt. Ted jsem 25.tt a jsou silnejsi a silnejsi, je to krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.14 17:57

@blumen taky se těším na ty silnější kopance:-), tedka jen takové šimrání že si člověk nemůže být ani jistej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí