Sex v těhotenství

65
17.6.10 11:00

Sex v těhotenství

Ahoj,sem ve 28+5 tt a mám už dost veliké bříško.Na sex mám chut,ale vůbec si ho poslední dobou neužívám,pač mi vadí veliké bříško a některé polohy jsou mi nepříjemné.Při sexu často cítím píchání v podbřišku a myslim i na mrnouska,tím pádem se na sex moc nesoustředim.Jsou tyto problémy normální??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5255
17.6.10 12:48

Jsou, já jsem měla období, kdy jsem se prostě při sexu bála(fakt není důvod) takže se prostě nesexovalo :lol: Jinak určité polohy už fakt pak nejdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.6.10 14:23

Jo jo,taky jsem to tak měla,ale o trochu dřív..asi tak kolem toho dvacátého týdne,kdy jsem při tom měla boleti. Všude kolem čtu, že sex prcky neohrožuje- pokud je tedy průběh normální a doktor to přímo nezakáže. Já už jsem 32 týden a to je teprve masakr, když se při tom malá začne boulit na všechny strany:o) je fakt, že už je to horzně nepohodlný a nejde nikterak divočit.. chce to hodně něhy..tak nám to vyhovuje a tak 3× týdně to zvládneme :lol: i když to rozhodně není nejpohodlnější.. Myslíte, že ty chlapy vzrušují ta bříška? Můj muž mi to totiž říká a tenhle názor už jsem taky několikrát slyšela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.10 14:38
Animatu píše: Myslíte, že ty chlapy vzrušují ta bříška? Můj muž mi to totiž říká a tenhle názor už jsem taky několikrát slyšela.. :nevim:

Tak já mám úplně opačnou zkušenost. :think:
Můj manžel naopak po dobu těhotenství kdy už mi začalo být bříško vidět, sex odmítal. Byl ke mně strašně něžný a hodný ale jakmile mělo dojít na sex, tak se ani nevzrušil :roll:
Strašně mě to mrzelo a hlavně jsem to nechápala, né jednou jsme se kvůli tomu pohádali.
Po jedné rozmluvě jsem se dozvěděla, že má strach aby miminku neublížil a že mu nepříjde správné se cpát někam, kde už je nikdo jiný. :mrgreen:
Naštěstí po porodu se vše vrátilo do normálu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí