Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já když na to koukám,tak u Matýska mám na fotce z utz napsáno 19,7cm - což se mi zdá nějak moc,ale je to tam ![]()
A teď u Tobiho mam na fotce z utz 14cm…
19,7 v 16. tydnu
? A u Tobiho tech 14cm jsi mela presne v tech 16+0 anebo kdy?
U Tobiho to byl 17tt,v 16tt jsem nebyla…
Právě s Matym jsem chodila na utz jinam,byla jsem za celou dobu tak třikrát a nikdy mi pořádně nic neřekli,takže vycházím jen z toho ,co mám napsaný na tý fotce
Tak nevim jestli ho třeba neměřil i s nožičkama..
Miriamm, ja uz jsem prave videla tu tabulku, ale chtela jsem vedet jak bylo velke miminko u ostatnich maminek. Ta tabulka je jem prumer. Me mimi za cely mesic vyrostl o 4cm, neni to malo?
Myslíš jako že od 12.tt do 16. tt ti vyrostlo o 4 cm? To mi nepřipadá málo, když si vezmeš, že ve 12.tt má zhruba 6 cm CRL (tedy bez nožiček) a za měsíc 10, to je skoro dvojnásobek.
Nekde jsem cetla, ze cislo co je na skenu neodpovida skutecne velikosti, cislo na fotce ukazuje vic nez ve skutecnosti, tak podle toho se fakt ridit neda, cislo ktere tam muzete videt je asi fakt po nozicky, tak byva vetsi nez je mimco ve skutecnosti.
Nejjistejsi je se zeptat doktora ![]()
Ahojte,
Chtela bych se zeptat jak velke bylo vase mimi v tomto tydnu? Ja vim, ze existuji ruzne tabulky, ale chtela bych radeji vedet skutecnost. Diky za prispevky