Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@blumen To jo, ale pozor mel by byt po 3tydnech pauza tyden alespon.Jako u vsechbylinek. ![]()
Ahojky, ja si 1 trimestr neuzivala vubec, bylo zle, zle a jenom zle, uprimne jsem rada, ze to mam za sebou
ted jsem 14+5 a zhruba tyden a nejakej den je mi docela fajn, ze si to zacinam i uzivat ![]()
@Veeerus ahoj hlavne nenastydni nebo neco nehyt, fostava se z toho fakt blbe. A po ryme by te zcela sopro chytla ta tehotenska.Ta zpusobuje ucpany nos a kdyz tam mas neco navic jeste z ty normal rymi tak to zpusobuje zanet. Resim o od 15tt uz 3tyden. Hruza.
@jahoda 2 ajeejee, tak at se z toho brzy dostanes. Ja mela akorat malimko zvysenou teplotu a rymu, jelikoz jsem to chytila od svyho chlapa a ten to dotahl z prace, ale jak to rychle prislo, tak to i odeslo a do 3 dnu jsem mela klid…
@Veeerus Aha takze mozna jsem to posss s tema kapama zejo…
Nevim me bylo po tydnu ok pak zase blbe apak uz uplne blbe ted ATB a jinak jeste i alergie na ATB, do toho mi zacli lecit na astma ktery podle me nemam a to mi podrazdilo krk nuu.Hnus.Navic chci zmenit obvodaka.Ta moje moc nepomohla a chtela by lecit jen prirodne a to uz jsem nemohla polikat.Pak jak jsem rikala mi dala ATB ktery m nevyhovovali.
@jahoda 2 no tezko rict, ja se to snazila vypotit, takze jsem jen lezela a pila hermankovej caj s citronem a medem, kdyz mi bylo zle, tak pulka paralenu a ejhle…ono to pomohlo, sama.jsem tomu neverila a taky jsem myslela ze skoncim na antibiotikach…ale kazdopadne se s tim crcas uz dost dlouho…
@jahoda 2
haha pry astma, ktery podle me nemam
ja se ted zacala lecit se stitnou zlazou, co mi ted zjistili, tak z toho nejsem 2× odvazana… ![]()
No podle me to astma neni, nemela jsem ho do ted, ale nekdo mi u rikal, ze se to casto plete s tou stitnou zlazou. A e se to dejchani zhorsilo ocividne posunutim krku jkoby dopredu. Nevim.
Ahojky jsem 15+3
První trimestr mě bylo celkem špatně po každém jídle snad, k tomu ještě zánět močových cest a antibiotika. Po tom třetím měsíci mě to přešlo, žádné nevolnosti, doufám že zánět se mě už taky nevrátí, četla sem a slyšela že prý se to může vracet po celé těhotenství
Druhý trimestr se snažím užívat, furt čekám na první pohyby, jedná se o mé druhé těhu tak snad brzo něco ucítím na to se moc těším až našeho raraška ucítím
jinak ještě nevíme co budeme mít, další UTZ mám mít ve 20 týdnu, se snad nedočkám ![]()
@Nemculka tak to mame zhruba stejne s nevolnostmi, jsem 14+6 a teprve ted si to take uzivam
co vim, tak nevolnosti se pry vratit muzou…jak komu pry ![]()