Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že pokud nemáš nějaké problémy se zkracujícím se čípkem nebo nějaké moc velké tvrdnutí bříška, tak libeček ti nijak extra ublížit nemůže. Kdyb to s tou děložní činností tak opravdu bylo, tak nikdo nepřenáší a všichni baští libeček ![]()
Tak se teď trochu sleduj, kdyby tě něco bolelo, tak jeď na pohotovost, ale myslím, že to bude dobré ![]()
Diky za odpoved cicinko ![]()
Ja se ted porad neceho bojim. S cipkem ani tvrdnutim snad problem nemam. Ale sledovat se moc nemuzu, protoze to uplne vzdycky neco vysleduju.
Myslite, ze se na to mam vykaslat teda a nemusim to nejak resit..?
No a šak máš kontrakce?
Neboj, neřeš, nestresuj se - když toho nesníš 3× denně záhon, tak se nic neděje…
Kdybych tohle věděla, tak ho taky během těhotenství asi nejím (ale tohle jsem slšela třeba i o skořici atd. Ono by se toho muselo sníst kvantum, aby to nějak působilo. myslím.). ![]()
Dopřávám nám libečku fakt hodně - miluju ho ve vývarech i v zeleninových polévkách a kontrakce to teda zatím nevyvolalo. Ale inspirovla jsi mě. O víkendu se jím naperu k prasknutí. Asi si udělám i lebečkový čaj
a to by bylo, abych konečně neporodila!!! Mám šílený trach z dalšího vyvolávaného porodu
![]()
Neresit!Myslim ze ti to nemuze nic udelat kdyz toho nesnis celej zahon naraz
V polevce je prd prd cililing
Nezlehcuji to…byla jsem uplne stejna,ze vseho vyklepana,vsechno jsem resila,ale uplne zbytecne jsem si tim otravovala tehotenstvi!!!
no ja ho snedla pul zahonu, bohuzel…mela jsem polevku jako hlavni chod a v ty polivce bylo celkem dost tech rostlin nebo jak to roste (z babicciny zahradky)…
a diky za uklidneni! moje racionalni ja si rika, at nesilim, ale proste to nejak nejde a to co by kdyby tam je, no…
Neboj se.Nase babicky a mamky jedly vsechno,nepidily se po tom co smi nebo ne a kolik nas tu beha.Vzdyt libecek je zdravej,tak s neho mas beztak jen prinos a ty se zbytecne nervujes ![]()
Mysli pozitivne,urcite se nic nestane a priste si ho tedy nedavej pro klid duse.Snad tu neblabolim nesmysli ![]()
No u té skořice vím, že to trochu funguje, dělala jsem si na vyvolání porodu odvar, ještě s hřebíčkem a zázvorem. nicméně i u těch vyvolávacích odvarů a lekttvarů platí, že když miminko a porodní cesty nejsou připravené, tak to s nima nehne ![]()
čičinka píše:
No u té skořice vím, že to trochu funguje, dělala jsem si na vyvolání porodu odvar, ještě s hřebíčkem a zázvorem. nicméně i u těch vyvolávacích odvarů a lekttvarů platí, že když miminko a porodní cesty nejsou připravené, tak to s nima nehne
No právě!
Potřebovala bych nutně něco fakt osvědčeného, ale asi zas budu přenášet ![]()
Neboj, kdybys nejedla nic z toho,co by se jist nemelo, tak nejis snad nic
A horsi je se stresovat, nez snist zahon libecku ![]()
Měla jsem stejné dilema minulý týden, kdy jsem se zase dočetla podobné věci o rozmarýnu a šalvěji…i libeček do polévky hodím. No naštěstí je vše ok, ale ten internet je prevít
. Vařit s tím teda nebudu, ale myslím, že malé množství ublížit nemůže…no jo, ale vysvětlete to mé hlavě
![]()
jo, presne, vysvetlete to te hlave…
dik moc vsem za uklidneni. vypada to, ze jsem to v pohode prezila a mimis taky kope ![]()
Ahoj,
snedla jsem dva plne talire polevky s cerstvym libeckem (fakt hodne ho tam bylo) a ted jsem si precetla, ze patri mezi zkazane bylinkyze zpusobuje kontrakce delohy. Jsme v 21. tydnu tehotenstvi, mam se bat? Muzu ted jeste neco udelat? Mam fakt strach