Polevka s libeckem

Anonymní
17.6.10 16:42

Polevka s libeckem

Ahoj,

snedla jsem dva plne talire polevky s cerstvym libeckem (fakt hodne ho tam bylo) a ted jsem si precetla, ze patri mezi zkazane bylinkyze zpusobuje kontrakce delohy. Jsme v 21. tydnu tehotenstvi, mam se bat? Muzu ted jeste neco udelat? Mam fakt strach :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.6.10 16:45

Myslím, že pokud nemáš nějaké problémy se zkracujícím se čípkem nebo nějaké moc velké tvrdnutí bříška, tak libeček ti nijak extra ublížit nemůže. Kdyb to s tou děložní činností tak opravdu bylo, tak nikdo nepřenáší a všichni baští libeček :mrgreen:

Tak se teď trochu sleduj, kdyby tě něco bolelo, tak jeď na pohotovost, ale myslím, že to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asdf
17.6.10 18:09

Diky za odpoved cicinko :hug:
Ja se ted porad neceho bojim. S cipkem ani tvrdnutim snad problem nemam. Ale sledovat se moc nemuzu, protoze to uplne vzdycky neco vysleduju.
Myslite, ze se na to mam vykaslat teda a nemusim to nejak resit..?

• Citovat
  • Upravit
50725
17.6.10 18:35

No a šak máš kontrakce? :mrgreen: Neboj, neřeš, nestresuj se - když toho nesníš 3× denně záhon, tak se nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
17.6.10 19:28

Kdybych tohle věděla, tak ho taky během těhotenství asi nejím (ale tohle jsem slšela třeba i o skořici atd. Ono by se toho muselo sníst kvantum, aby to nějak působilo. myslím.). 8-o
Dopřávám nám libečku fakt hodně - miluju ho ve vývarech i v zeleninových polévkách a kontrakce to teda zatím nevyvolalo. Ale inspirovla jsi mě. O víkendu se jím naperu k prasknutí. Asi si udělám i lebečkový čaj :lol: a to by bylo, abych konečně neporodila!!! Mám šílený trach z dalšího vyvolávaného porodu :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danasa
17.6.10 19:39

Neresit!Myslim ze ti to nemuze nic udelat kdyz toho nesnis celej zahon naraz :-) V polevce je prd prd cililing :dance: :dance: Nezlehcuji to…byla jsem uplne stejna,ze vseho vyklepana,vsechno jsem resila,ale uplne zbytecne jsem si tim otravovala tehotenstvi!!!

• Citovat
  • Upravit
asdf
17.6.10 19:45

no ja ho snedla pul zahonu, bohuzel…mela jsem polevku jako hlavni chod a v ty polivce bylo celkem dost tech rostlin nebo jak to roste (z babicciny zahradky)…
a diky za uklidneni! moje racionalni ja si rika, at nesilim, ale proste to nejak nejde a to co by kdyby tam je, no…

• Citovat
  • Upravit
Danasa
17.6.10 20:28

Neboj se.Nase babicky a mamky jedly vsechno,nepidily se po tom co smi nebo ne a kolik nas tu beha.Vzdyt libecek je zdravej,tak s neho mas beztak jen prinos a ty se zbytecne nervujes :-)

• Citovat
  • Upravit
Danasa
17.6.10 20:36

Mysli pozitivne,urcite se nic nestane a priste si ho tedy nedavej pro klid duse.Snad tu neblabolim nesmysli :zed:

• Citovat
  • Upravit
8297
17.6.10 21:03

No u té skořice vím, že to trochu funguje, dělala jsem si na vyvolání porodu odvar, ještě s hřebíčkem a zázvorem. nicméně i u těch vyvolávacích odvarů a lekttvarů platí, že když miminko a porodní cesty nejsou připravené, tak to s nima nehne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.6.10 09:17
čičinka píše:
No u té skořice vím, že to trochu funguje, dělala jsem si na vyvolání porodu odvar, ještě s hřebíčkem a zázvorem. nicméně i u těch vyvolávacích odvarů a lekttvarů platí, že když miminko a porodní cesty nejsou připravené, tak to s nima nehne :wink:

No právě! :cert: :zed: :zed: :zed: Potřebovala bych nutně něco fakt osvědčeného, ale asi zas budu přenášet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
18.6.10 11:54

Neboj, kdybys nejedla nic z toho,co by se jist nemelo, tak nejis snad nic :) A horsi je se stresovat, nez snist zahon libecku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
18.6.10 12:05

Měla jsem stejné dilema minulý týden, kdy jsem se zase dočetla podobné věci o rozmarýnu a šalvěji…i libeček do polévky hodím. No naštěstí je vše ok, ale ten internet je prevít :mrgreen: . Vařit s tím teda nebudu, ale myslím, že malé množství ublížit nemůže…no jo, ale vysvětlete to mé hlavě :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.10 13:55

jo, presne, vysvetlete to te hlave…
dik moc vsem za uklidneni. vypada to, ze jsem to v pohode prezila a mimis taky kope :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky