Obvodní nebo gynokolog - vnější hemeroidy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merr-si
3.5.13 20:03

ahojik tak ja mam teda po prvnim porodu a nejvetsi problem hemeroidy tlacila jsem spis zadkem a reknu vam co se stalo mi to se jen tak nevidi bolest a vyjelo to tak ze jsem myslela ze je po me ceka me po dvou letech druhy porod a ja mam strach prave kvuli zadku jinak co doporucuji je dubova kura a nej je hemo mast v lekarnach stale premyslim zda nejit na cisar ja mam strach z obojiho a klasiku mam za sebou a byl to teda horor na devse jeste ze mam krasneho zdraveho chlapecka

• Citovat
  • Upravit
221
4.6.13 16:02

Ahojky, já sem 38tt a mám jeden malej a k tomu mírnou zácpu a dnes došlo při stolici k prasknutí té bulky, je to hnus. jinak používám dubovej gel a je dobrý dát ho i trochu dovnitř (používala sem gel i před těhu, když sem měla problémy s trhinkami při tvrdší stolici). pokud už vás to trápí po porodu tak se nestydět a zajít k odborníkovi, ty menší většinou „zamasírujou“ dovnitř (kamarádka to absolvala po porodu) a nebo doporučí odstranění či jinou léčbu. nemá smysl se trápit, je to medicínský problém jako jinde na těle. držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Trávníčková
21.6.13 18:02

bolest konečníku

Ahoj holky, to je strašný jít na toaletu. Mám hrozný bolesti a dnes jsem si vytlačila konečník! hrozně to bolí asi budu muset k lékaři, ale se stydím :mavam: Tak to mažu a sprchuju se studenou vodou. Ach jo co mám dělat??? :zed:

• Citovat
  • Upravit
221
21.6.13 19:10
@Kateřina Trávníčková píše:
Ahoj holky, to je strašný jít na toaletu. Mám hrozný bolesti a dnes jsem si vytlačila konečník! hrozně to bolí asi budu muset k lékaři, ale se stydím :mavam: Tak to mažu a sprchuju se studenou vodou. Ach jo co mám dělat??? :zed:

Určitě to zkus zatlačit zpátky a namazat dubovým gelem, ale pokud by se to opakovalo, tak rozhodně k proktologovi. nestyd se, je to stejně plnohodnotný orgán jak oko nebo ucho, doktoři jsou zvyklí na horší věci. hlavně nepanikařit, není to smrtelné a vše se dá zaléčit/vyřešit. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.8.14 09:17

Ahoj, v těhotenství mě trápily hemeroidy. Zašla jsem ke gynekologovi a ten mi doporučil metodu zmražení. Když jsem doporučený anurex našla na internetu a viděla cenu 1000 Kč, přetočily se mi panenky. Proto jsem nejprve hledala levnější variantu jako jsou masti, čípky, ale ty vůbec nezabíraly. V zoufalství jsem objednala anurex, a byla jsem mile překvapena jeho rychlým účinkem. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.15 11:50

anurex

Prodám anurex, sleva 300,–Koupila jsem v akci dva.Cena 500,–.+postovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
24.1.15 14:21
@alefant píše:
Prodám anurex, sleva 300,–Koupila jsem v akci dva.Cena 500,–.+postovne

cena 300 nebo 500Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
25.1.15 11:44

Zdravím,
doporučuji pro nabídku spíše využít Bazar, sekci Maminky maminkám. Tam najdete kupce pravděpodobněji. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
6.2.15 14:59

@alefant měla bych zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.16 02:49

Hemeroidy

Tak ja si prave brecim na vane, je to docela velke a boli. Kdyz se mam namazaz tak se mi zveda zaludek. A ted tady ctu ze nic nepomuze..jee predchazejici tehu uplne v poho..ted jsem natekla a s obrovskym cosi u zadku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
22.1.16 08:54

@Safira066 je to fakt nepříjemné tak si to oplachuj studenou vodou. To mi pomáhalo trochu :pankac: drž se po porodu bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.16 09:48

@oliii dekuji,doufam ze bude..mam pocit ze tohle tehotenstvi mam vse, ceho se tehulky nejvic boji..nestaci ze mi malej rozkopava bricho, ted i… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
23.1.16 11:25

@Safira066 já měla právě největší strach jak bude velkej až budu rodit ale naštěstí to nebylo větší a pak to fakt bylo lepší bohužel mastičky co se v těhu můžou mě teda nepomohli jen vyhozené peníze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.4.16 21:27

@AVONITKA Omlouvám se ze píšu ale mam stejne problémy a to už jsem v 39tt. Pomohlo něco? Ja už nemůžu ani sedět. Mazu jen masti, ale bolest je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.7.16 12:02

Zkuste intimní ubrousky Lactacyd. U mě se problém s hemíkama objevil asi v 37 týdnu. Jednalo se o vnější a hodně to bolelo - po toaletě jsem musela používat vlhčené toaletní papíry, abych se vůbec zvládla utřít / ne vždy je poblíž sprcha. V lékárně mi doporučili gel z dubové kůry a mastičku Preparation H - zkusila jsem nejdřív mastičku Preparation H, ale bolesti se nezlepšily (ale ani nezhoršovaly). Zkusila jsem tedy gel, ale problemy se ještě zhoršily - nemohla jsem si pomalu ani sednout. V noci jsem nemohla spat, protože to nejen bolelo, ale pokaždé, když jsem se vzbudila, cítila jsem, jak to ze mě leze (opravdu nepříjemný pocit). V těhotenské poradně u Apolináře mi řekli, že mi na to stejně nic nepomůže a nedokázali ani poradit, jestli obklady studené nebo teplé. Myšlenka, že bych se až do porodu nevyspala mě neuklidnila a navštívila jsem znovu lékárnu. Zkusila jsem obklady z odvaru z dubové kůry, ale bolest i otok zůstávaly. A teď pozor! Všechny masti, gely a odvary jsem vzdala a teď se po každé toaletě (po malé i velké) očistím intimními ubrousky Lactacyd (oranžové) - šetrné složení s alantoinem (je potřeba opravdu poctivě i v bolestivých záhybech) a tohle jediné mi pomohlo. Bolest cca po 1 dni zmizela uplne a cca po 3 dnech se mi začala lehce zmenšovat i boulička. Takže za mě už jedině vlhčené intimní ubrousky. Z tohoto problému jsem byla opravdu špatná až jsem brečela a to je důvod, proč sem píšu. Teď už vím, že to do porodu zvládnu a vím, jak budu postupovat po porodu. Zkuste a držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí