Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zchm
Měli by to předepsat i na pohotovosti. Vhodný je Klacid™.
@Doctus píše:
@zchm
Měli by to předepsat i na pohotovosti. Vhodný je Klacid™.
to vážne aj na pohotovosti???
dekuju Ti fakt moc!!! si ma možno zachránila!!! operáciu potrebujem bud. štvrtok, bo 8.1. mám dalšiu - vyberú mi železo z mojej na dva krát brutálne zlomenej nohy no a pak si súrne musím hladať prácu, takže mi to dúfam pomôže a budem za to vďačná tebe!!! idem na pohotovosť chytro ja sa im tam aj rozbrečím klidne
napíšem potom jak dojdem, či to mám papapa
@Doctus píše:
@zchm
Jsem muž (zájemci mohou osobně ověřit).![]()
![]()
aha tak
tak chybyčka se vloudila
a ja som zase žena
no a teda mám na muža otázku chi, že jak dlho asi budem museť brať ten dryják klacid, aby mi to zničilo teho hemofila - teda mierne hleny? na operáciu štvrtek nemožem, bo ten na pohotovosti mi povedal, že človek na plánovanú operačku musí byť minimálne tri týdne bez ATB už… no a práve ja mám 8.1. tú operačku nohy, takže musím byť tie tri t. po ATB a bojím sa, či to stihnem… ![]()
@zchm
To by mělo stačit. 14 dní terapie a je po hemofilovi jako po žabě. ![]()
@Doctus píše:
@zchm
Na doktorovi se pilně pracuje.
aha, no teda
no a teda mám na Teba ešte jeden dotaz… ja AKOŽE
berem lieky Depakine a Olpinat pred mamou… (absolútne ich nepotrebujem!!!) no a tá mi dnes povedala, že si musím zistiť, keď je ten klacid taký dryják, či ho možem brať s týmito liekmi, čo AKOŽE berem? ![]()
super a môžeš mi teda napísať nejaký fakt najúčinnejší ten makrolid? ale kurnik, dnes tam dr už neni, teraz víkend a operácia štvrtok
to nestihnem!!!