Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Masti mi nezabraly. Zato léky Cyklo 3fort velmi rychle. V těhotenství i po porodu.
Ahoj, je to hodně nepříjemné, po porodu počítej se zhoršením. Bojuji s tím už hodně let, tak pošlu pár bodů, co pomáhá:
Držím palce ať je líp.
Res to az po porodu.. Protoze i kdyby ted zmizel pri porodu zase vyleze. Ja jsem teda 7let po porodu a podar obcas vyleze a zaleze.. Asi jedine odstranit chirurgicky.
Ahoj zakladatelko,
rady najdeš přehledně sepsané tady:
https://porodnitrauma.cz/hemoroidy/
Jinak držím palce, je to opravdu nepříjemné.
Mě se udělaly v těhotenství, ale jen takový maličký vnější, co nebyl vidět skoro, při porodu jsem si ale ven vytlačila velký, ani jsem nevěděla, že mám vnitřní, neb bolesti jsem neměla. No a jsem rok a půl po porodu a furt nic nezabralo. V porodnici mi dali faktu mast a čípky, tak se hodně zmenšil, ale furt tam je. Uvažuji navštívit lékaře a zkusit možná i operační řešení, ať mám klid, no, jenomže se stydím
Teď v těhotenství bych zkusila tu mast a uvidíš, v jakém stavu to budeš mít po porodu.
@Kristynka22 taky se chystám k Dr. Vadí mi to. Stud bude muset stranou.
Ahoj, mám sedave zaměstnání a už asi 3 roky mě trápí hemoroidy. Nikdy to ale nic vážného nebylo, vždycky sám za chvíli zmizel. Jsem teď ale těhotná ve 36 týdnu. A asi 3 měsíce zpět mi hemoroidy opět vyskočily. A že by chtěly zmiznout samy se moc netvaři. Slyšela jsem, že pomáhá Faktu mast. Máte nějakou zkušenost s touto masti? Za jak dlouho zabírá, či opravdu funguje?