Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj už jsem tu dlouho nebyla
používáte někdo henu?zajímá mě co do ni přidaváte.Zatím máme zkušenost jen s tou českou drogerkovou a pak tou hennacolor ale jen přelivem a ten se vcelku rychle vymívá.A ještě :kamarádka má nabarvené černé vlasy chemickou barvou ted plus nějakým přelivem do fialkova ale ten moc nechytl tak se chci zeptat jestli by ji na to hena třeba hnědá mohla chytnout.asi ne co?
sunflower
ahoj, tak s Henou neporadím, ale pokud má tvá kamarádka vlasy obarvené na černo, těžko jí na to světlejší barva chtne. Leda zajít ke kadeřnici a prokonzultovat to s ní.
Jinak přeliv je jen přeliv, a ten vydrží krátce ať máš značku jakoukoliv. Takže buď budeš často barvit, nebo si pořídíš barvu klasickou ![]()
holky dik kamaradka pocka az ji to trochu odroste a pak to zkusi ![]()
jinak kterou znacku heny jste vyzkousely vy?a co byste pridali pro temer blond vlasky aby nechytla do cervena ale do medova?
no to by ma tiez zaujimalo jak tu hennu nakombinovat. Ja doma miesam hermanek aby to bolo viac do blond, ale aj tak je to zrz jak sa patri. Mozno jej dat celkovo menej s inou slozkou, napriklad s tym hermankom 2:1 v jeho prospech alebo s niecim inym, co tak bylinky, ktorymi sa farbi vlna a bavlna?
nasla som toto
http://www.biosfera.cz/…ucts_id/1804
Objevila jsem přelivy , které sice nejsou úplně přírodní, ale jsou na bázi henny a smí se použít po chemickém barvení a pak lze přejít na čistou hennu.
Pre dalsie hena milovnice nasla som prima postupy na farbenie:
http://www.hennapage.com/…release.html
http://prirodnikosmetika.blog.cz/rubriky/henna
ahoj na sediny je nej hena od hennecolot hneda a samo vydrzet nekolikrat henovat
sunflower
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat… Jsem 16 dní od posledního chemického barvení vlasů (červená), ale předtím jsem vlasy i zesvětlovala, tak je mám dost zničené a nedrží barvu.
Koupila jsem henu, ale v návodu píšou, že doporučují odstup od chemického barvení 4 týdny. A mě zajímá, jestli je tady někdo, kdo si vlasy henou obarvil dřív a případně co se stalo? Žádné „nežádoucí účinky“ jsem nikde nenašla. Zase si říkám, je to přírodní barva, žádná chemie, navíc regeneruje, tak co se může stát?
Riskly byste to? ![]()
@lovesmile ani to nezkousej, nema to smysl, vyhodis penize do kose bez ucinku, vydrz! nemuze na tu chemickou chytit, proto ten odstup
a plati to i naopak, chemie pak nechyti na hennou obaleny vlas ![]()
@KackaDoup Aha, takže jde jen o to, že to na ten vlas nechytí, chápu to dobře? Ale alespoň zregenerovat by to mohlo, ne? Po těch dalších 14 dnech bych to třeba zkusila znovu.
Koupila jsem 2 balení heny za 120,–, takže taková pálka to zase není. ![]()
@lovesmile Odstup mezi chemickým barvením a barvením Hennou musí být minimálně 4 týdny.
Henna pracuje na jiném principu než chemická barva. Ta vlasy naruší a pronikne dovnitř, kdežto Henna obalí vlas na povrchu a chrání ho.
UZ CHAPES ZE ANI TO A ANI ONO NEMA SMYSL? TEDY ANI BARVIT A ANI REGENEROVAT? musis pockat
minimum je 4TT ideal 6TT ![]()
@KackaDoup Dobře, už to chápu.
Tak já to ještě vydržím. Děkuji ![]()
@lovesmile píše:
@KackaDoup Dobře, už to chápu.Tak já to ještě vydržím. Děkuji
neni zac ![]()
Ahoj, potřebuji radu. Hennou se barvím asi 2 roky a jsem maximálně spokojená. Protože bych vlasy po barvení těžko rozcesavala, dávám do barvy kondicionér. Což funguje. Ale ráda bych si pomohla ještě trošku. Máte někdo zkušenost s krémem na vlasy hned po barvení? Mám konkrétně z DM Alverde.
Nemá se používat styling, což toto podle mě není.
Díky ![]()