Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte někdo s tímto přípravkem zkušenosti? Prý pomáhá proti pocení a těm děsivým skvrnám v podpaží na oblečení, ale na druhé straně, je to zdravotně nezávadné? Když už tak varují i před obyčejnými antiperspiranty? Co používáte proti pocení Vy?
Ahoj, já driclor používám už asi rok. Poprvé jsem si ho dala asi obden, pak za tři dny, za týden a pak stačilo ho dát jednou za měsíc. A to bylo léto
Přes zimu jsem ho vůbec nepoužívala, až teď jak začíná být teplo jsem ho aplikovala asi před 3 týdny a zatím pohoda. Prostě drž se návodu, tam je to taky tak nějak napsané.
Jo a jinak ještě každé ráno používám pánský tuhý Adidas, ale to spíš jen pro pocit „voňavosti“.
O té zdravotní závadnosti - taky jsem slyšela, že je to nezdravé, že pot má být přirozeně vyplavován z těla … ale kvůli práci musím být „repre“ a k tomu mokré kola pod paží jaksi nepasují
Takže tu zdravotní závadnost moc neřeším …
Doufám, že ti má odpověď k něčemu bude ![]()
Dík MaKi, vidím, že to asi moc lidí nezná. No mě to teĎ momentálně až úplně netlačí, jsem ještě doma na mateřské, ale za 3/4 roku se vracím do práce, a tam musím být taky repre, dělám v advokátní kanceláři a a kola v podpaží se neslučují
No ale právě na straně druhé se obávám jestli to nemá rakovinotvorné účinky, jak píšou, že by se neměly používat ani antiperspiranty s obsahem hliníku. Můj bratr si prošel rakovinou, nejednou jsem za ním byla v nemocnici a viděla na vlastní oči ty hrůzy a to je pro mě strašák. Na straně druhé mi nezávisle na sobě ve třech lékárnách říkali, že kdyby to bylo nějak na škodu nebo to nějaké rakovinotvorné látky mělo, tak by to nesměli prodávat. Tak zas nevím. Můžu se zeptat, prý to po nanesení docela štípe a svědí, mělo by se to nanášet ne hned po holení ale spíš pár dní po holení, ale já se holím denně, tak jak vlastně? Dík a měj se
Ahojky, no s tím holením to bude horší, ono se má fakt vyčkat minimálně den po .. nemá se to aplikovat na čerstvě oholené. Pokud bys tam měla nějakou ranku, tak to neskutečně štípe a svědí a pálí, zažila jsem to a hned jsem to musela umýt.
Oni doporučují, že se to má dávat těsně před spaním, má to být poslední činnost, kterou uděláš, než zalehneš.
Jinak holení, já podpaží beru strojkem na nohy, je fakt že napoprvé to byl brutus, ale už to tak dělám pět let a teď mě stačí oholit se jednou za týden-10 dní a to je tam pět chlupů třema řadama.
S tou rakovinou u tvého brášky mě to moc mrzí. To musí být něco šíleného !!
Ale určitě by to neprodávali, pokud by to bylo zdravotně závadné ! Určitě jsou na to nějaké přísné atesty, a kdyby tam něco objevili, tak snad to nepustí na trh … natož do lékáren !! Tím se taky uklidňuju ![]()
Ahojky, ještě jsem náhodou narazila na tuto diskuzi, snad ti pomůže
http://www.aukro.cz/phorum/read.php?…
Driclor používám a je SUPER!!! Díky za něj!! Anti či deo už vůbec používat nemusím, takže mi stačí cáknout se parfémem a je to…žádné svrny, žádné pocení, žádný smrad ![]()
Fakt na něj nedám dopustit ![]()
Ze začátku jsem se mazala každý večer, pak jsem to prodlužovala a teď stačí když se namažu jednou za 3 měsíce
Jo a u toho holení se musí vyčkat aspoň jeden den.
Ahoj holky, asi jsem malinko mimo misu (jsem uz dlouho doma), ale reknete mi, co je to ten Driclor??? Kupuje se v lekarne? Kolik cca stoji?Uz, uz jsem se malem smirila, ze na propocena kola nic neexistuje a hle!!!
Katka
Aha, tak jestli to ucinkuje tak, jak tu vsechny pisete, tak zacnu verit na zazraky, fakt. Rano letim do lekarny!! Diky za tip.
Katka.
poradíte mi prosím od kolika se tento výrobek Driclor může používat , je vhodný i pro mladé dívky mladších 15 let.
Gosipgirlsik píše:
poradíte mi prosím od kolika se tento výrobek Driclor může používat , je vhodný i pro mladé dívky mladších 15 let.
tak to bych se nejspíš optala v lékárně ![]()
Gosip… - tak jsem si doběhla pro příbalové info, ale o věku tam nic nepíšou
, ale snad ti to řeknou vlékárně.
Souhlasím,je to super přípravek. Sice obsahuje dost hliníku, ale to některé „obyč“ antiperspiranty taky… Hlavně že už nejsou žádné mokré koláče
A ani není tak drahý jak jsem myslela že bude, když jsem se o něm od kamarádky dozvěděla ![]()
je úplne super. ja som sa s ním v podpazuší natrela dva razy, a tvorba potu sa výrazne znížili. Teraz mi stačí jedrn krát za 10 - 14 dní. Vrelo odporúčam!!!!!!