Driclor solution

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6157
10.9.13 14:34

@LLLL

A navíc, to menší balení mi vydrží strašně dlouho, možná i rok.
Tak co bych dělala s tím větším balením, že jo.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
10.9.13 14:45

@zvědavá borůvka no manzelovi ted to prvni vydrzelo asi 3 mesice. Takze jsme trosku jinde :D Ale furt nas to vyjde levneji nez klasicke antiperspiranty, od kterych ma znicene jak kosile, tak trika :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.9.13 14:56

@zvědavá borůvka @LLLL Já měla oba co jsou na obrázku a je to totéž. Nedám na něj dopustit… KOnečně jsem se mohla začít normálně oblékat a nemuset se stydět, že vypadám jak prasátko s koláčema podpaží. A vydrží opravdu dlouho! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.9.13 15:51
@LLLL píše:
@zvědavá borůvka no manzelovi ted to prvni vydrzelo asi 3 mesice. Takze jsme trosku jinde :D Ale furt nas to vyjde levneji nez klasicke antiperspiranty, od kterych ma znicene jak kosile, tak trika :pocitac: :pocitac:

Já si dávám driclor (občas, na noc) abych se nepotila a stejně pokaždé než jdu ven, použiji i klasický tuhý deodorant, zase pro tu vůni a lepší pocit.
Můj chlap má tak agresivní pot, že ta sůl a minerály co vypotí mu dělají na tričku na zádech brutální bílý fleky, některá trička jsou už zničená, už to nejde ani vyprat.
Na podpaží používá jen tuhý Old Spice, tam se podle mě nijak moc nepotí resp. na tričku to nemá následky. Ale ty záda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.9.13 15:54

@savoy

Přesně, už žádné koláče v podpaží. Opravdu to funguje.
Když vidím nějakou celebritu s koláči v podpaží, tak jen kroutím hlavou, jaktože taková známá osobnost nemá tohle vychytané… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
10.9.13 16:31
@zvědavá borůvka píše:
Já si dávám driclor (občas, na noc) abych se nepotila a stejně pokaždé než jdu ven, použiji i klasický tuhý deodorant, zase pro tu vůni a lepší pocit.
Můj chlap má tak agresivní pot, že ta sůl a minerály co vypotí mu dělají na tričku na zádech brutální bílý fleky, některá trička jsou už zničená, už to nejde ani vyprat.
Na podpaží používá jen tuhý Old Spice, tam se podle mě nijak moc nepotí resp. na tričku to nemá následky. Ale ty záda :zed:

jj, u nas to same, zlikvidovana trika i kosile :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
9.3.15 17:13

Ahoj holky zajímalo by mě, jak je to s používáním Dricloru a holení - píšou že by se neměl aplikovat na čerstvě oholenou pokožku (podpaží), ale přece jen v létě se tedy aspon já holím každý den protože chloupky i když malé v tílku nevypadají nejlépe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
9.3.15 17:17

@Nuggetka tak jeden den to vydržíš ne? A Driclor se neaplikuje pořád každý den. První týden tak 4 dny po sobě, pak 2× týdně, a pak stačí klidně jednou za 14dní i déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lelek23
9.3.15 17:28

@Nuggetka no to by se nemel pouzivat po holeni, muze zvysit riziko rakoviny kuze. vlastne zadny antiperspirant s chloridem hlinitym se nema patlat na oholenou kuzi ze stejneho duvodu.

• Citovat
  • Upravit
Lelek23
9.3.15 17:31

Jo a ten hlinik se umi projevit i kontaktni alergii, kdyz jste precitlivele.

• Citovat
  • Upravit
Lelek23
9.3.15 17:33

@donaga adidasy maji nektere stribro, alespon to pred jistou dobou propagovali a jsou o poznani drazsi

• Citovat
  • Upravit
25075
9.3.15 17:42

@Nuggetka Já se teda neholila ani před nanášením klasické antriperspirantu. Ale Driclor bych na sebe nikdy nenanesla.
Já časté holení vyřešila epilací :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.3.15 17:47

Holky, tady na emiminu niekto spominal Rexona maximum protection a Dove maximum protection. Su drahsie, cca 140 kc, ale kupila som si Rexonu a super :)

http://www.rexona.cz/…-clean-scent

http://www.dove.cz/…l-clean.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
9.3.15 17:59

@donaga jo,v létě na stehna, aby se nepotily a neodiraly. Konečně můžu nosit sukně. A některá trička jsem taky vytáhla až s driclorem. Mám pracovní tyrkysove tričko, kontakt s lidma, tak se cítím mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.3.15 18:27

No u toho Dricloru to fakt nedoporučuju. Když se to aplikuje na čerstvě oholenou kůži tak to pálí jako čert!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí