Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A navíc, to menší balení mi vydrží strašně dlouho, možná i rok.
Tak co bych dělala s tím větším balením, že jo.
![]()
@zvědavá borůvka no manzelovi ted to prvni vydrzelo asi 3 mesice. Takze jsme trosku jinde
Ale furt nas to vyjde levneji nez klasicke antiperspiranty, od kterych ma znicene jak kosile, tak trika
![]()
@zvědavá borůvka @LLLL Já měla oba co jsou na obrázku a je to totéž. Nedám na něj dopustit… KOnečně jsem se mohla začít normálně oblékat a nemuset se stydět, že vypadám jak prasátko s koláčema podpaží. A vydrží opravdu dlouho! ![]()
@LLLL píše:
@zvědavá borůvka no manzelovi ted to prvni vydrzelo asi 3 mesice. Takze jsme trosku jindeAle furt nas to vyjde levneji nez klasicke antiperspiranty, od kterych ma znicene jak kosile, tak trika
![]()
Já si dávám driclor (občas, na noc) abych se nepotila a stejně pokaždé než jdu ven, použiji i klasický tuhý deodorant, zase pro tu vůni a lepší pocit.
Můj chlap má tak agresivní pot, že ta sůl a minerály co vypotí mu dělají na tričku na zádech brutální bílý fleky, některá trička jsou už zničená, už to nejde ani vyprat.
Na podpaží používá jen tuhý Old Spice, tam se podle mě nijak moc nepotí resp. na tričku to nemá následky. Ale ty záda ![]()
Přesně, už žádné koláče v podpaží. Opravdu to funguje.
Když vidím nějakou celebritu s koláči v podpaží, tak jen kroutím hlavou, jaktože taková známá osobnost nemá tohle vychytané… ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Já si dávám driclor (občas, na noc) abych se nepotila a stejně pokaždé než jdu ven, použiji i klasický tuhý deodorant, zase pro tu vůni a lepší pocit.
Můj chlap má tak agresivní pot, že ta sůl a minerály co vypotí mu dělají na tričku na zádech brutální bílý fleky, některá trička jsou už zničená, už to nejde ani vyprat.
Na podpaží používá jen tuhý Old Spice, tam se podle mě nijak moc nepotí resp. na tričku to nemá následky. Ale ty záda
jj, u nas to same, zlikvidovana trika i kosile ![]()
Ahoj holky zajímalo by mě, jak je to s používáním Dricloru a holení - píšou že by se neměl aplikovat na čerstvě oholenou pokožku (podpaží), ale přece jen v létě se tedy aspon já holím každý den protože chloupky i když malé v tílku nevypadají nejlépe ![]()
@Nuggetka tak jeden den to vydržíš ne? A Driclor se neaplikuje pořád každý den. První týden tak 4 dny po sobě, pak 2× týdně, a pak stačí klidně jednou za 14dní i déle.
@Nuggetka no to by se nemel pouzivat po holeni, muze zvysit riziko rakoviny kuze. vlastne zadny antiperspirant s chloridem hlinitym se nema patlat na oholenou kuzi ze stejneho duvodu.
Jo a ten hlinik se umi projevit i kontaktni alergii, kdyz jste precitlivele.
@donaga adidasy maji nektere stribro, alespon to pred jistou dobou propagovali a jsou o poznani drazsi
@Nuggetka Já se teda neholila ani před nanášením klasické antriperspirantu. Ale Driclor bych na sebe nikdy nenanesla.
Já časté holení vyřešila epilací ![]()
Holky, tady na emiminu niekto spominal Rexona maximum protection a Dove maximum protection. Su drahsie, cca 140 kc, ale kupila som si Rexonu a super ![]()
@donaga jo,v létě na stehna, aby se nepotily a neodiraly. Konečně můžu nosit sukně. A některá trička jsem taky vytáhla až s driclorem. Mám pracovní tyrkysove tričko, kontakt s lidma, tak se cítím mnohem líp.
No u toho Dricloru to fakt nedoporučuju. Když se to aplikuje na čerstvě oholenou kůži tak to pálí jako čert!!!
![]()