Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, chci vás moc poprosit, doporučte mi nějaký dobrý a účinný masážní krém na celulitidu, který alespoň trochu zabírá. Blíží se léty, plavky, šatičky a já se celulitidy nemůžu zbavit. Cvičení mi bohužel také moc nepomáhá. Jsem celkem štíhlá, ale celulitida mě opravdu hodně trápí. Díky.
No krémy nevím, ale mně zabírá ráno a večer sprchovat „postižená“ místa střídavě teplou a studenou vodou, pokud máš masážní sprchovou hlavici tím líp. Taky opálení ze solárka opticky pomůže, tak ďoličkům zdar ![]()
no, já nevím…taky jsem zkoušela kde co…ale dospěla jsem k závěru, že je to dané…prostě 99% žen trpí celulitidou a můžeme se klidně stavět na halvu
myslím, že jak ji jednou máš, už se jí nezbavíš…zmírnit možná ano, ale úplně ji odbourat, nevím??? ještě jsem neslyšela, že by se to někomu podařilo…
chce to cvičit, hodně pít, správně jíst… a stejně to přijde ![]()
Jak psala Ivusha, mám zkušnosti, že opálení ji opticky potlačí ![]()
papá
Ahoj,
prý jsou dobré i masáže, sice to stojí celkem dost, ale prý to pomáhá…
nějaké zkušenosti mám
a nejúčinější jsou opravdu lymfomasáže. není to nejlevnější,ale je zde vidět výsledek a vydrží tak 1-2 měs.
s krémy jsem spokojená nebyla
I.
Ja jezdim na rotopedu a ted jsem zacala pouzivat Garnier proti ceulitide a musim rict, ze se mi zda ze to pomaha a navic je to prijemne, pouzivam to asi 10 dni. Tak az to vypotrebuju, tak muzu podat vic informaci. V nejakem testu jsem dokonce cetla ze ten Garnier je jeden z tech lepsi, pred tim je snad jen Vichy, coz ale stoji 5× vic. Bohuzel bez pravidelneho cviceni to ale nezmizi, telo se musi prokrvovat.
Bubina
Bubino, měla jsi drenážní gel nebo zeštíhlující gel nebo roll on na neustupující celulitidu. Můžeš to prosím trochu upřesnit? Díky.
nejdriv jsem mela zestihlujici gel a ted jsem si koupila ten drenazni, roll on zatim neplanuji je to male a drahe
a me to prijde zbytecne.
bubina