Poraďte něco na celulitidu

461
2.4.08 11:38

Poraďte něco na celulitidu

Ahoj holky, chci vás moc poprosit, doporučte mi nějaký dobrý a účinný masážní krém na celulitidu, který alespoň trochu zabírá. Blíží se léty, plavky, šatičky a já se celulitidy nemůžu zbavit. Cvičení mi bohužel také moc nepomáhá. Jsem celkem štíhlá, ale celulitida mě opravdu hodně trápí. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
2.4.08 11:57

No krémy nevím, ale mně zabírá ráno a večer sprchovat „postižená“ místa střídavě teplou a studenou vodou, pokud máš masážní sprchovou hlavici tím líp. Taky opálení ze solárka opticky pomůže, tak ďoličkům zdar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.4.08 12:11

no, já nevím…taky jsem zkoušela kde co…ale dospěla jsem k závěru, že je to dané…prostě 99% žen trpí celulitidou a můžeme se klidně stavět na halvu :evil: myslím, že jak ji jednou máš, už se jí nezbavíš…zmírnit možná ano, ale úplně ji odbourat, nevím??? ještě jsem neslyšela, že by se to někomu podařilo… :?: :idea: chce to cvičit, hodně pít, správně jíst… a stejně to přijde :cry:
Jak psala Ivusha, mám zkušnosti, že opálení ji opticky potlačí :D
 papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
2.4.08 12:58

Ahoj,
prý jsou dobré i masáže, sice to stojí celkem dost, ale prý to pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
2.4.08 13:22

nějaké zkušenosti mám :D a nejúčinější jsou opravdu lymfomasáže. není to nejlevnější,ale je zde vidět výsledek a vydrží tak 1-2 měs.

s krémy jsem spokojená nebyla

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.4.08 14:06

Nezkoušela jste některá zn. Garnier?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.4.08 10:39

Ja jezdim na rotopedu a ted jsem zacala pouzivat Garnier proti ceulitide a musim rict, ze se mi zda ze to pomaha a navic je to prijemne, pouzivam to asi 10 dni. Tak az to vypotrebuju, tak muzu podat vic informaci. V nejakem testu jsem dokonce cetla ze ten Garnier je jeden z tech lepsi, pred tim je snad jen Vichy, coz ale stoji 5× vic. Bohuzel bez pravidelneho cviceni to ale nezmizi, telo se musi prokrvovat.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.4.08 14:20

Bubino, měla jsi drenážní gel nebo zeštíhlující gel nebo roll on na neustupující celulitidu. Můžeš to prosím trochu upřesnit? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.4.08 17:15

nejdriv jsem mela zestihlujici gel a ted jsem si koupila ten drenazni, roll on zatim neplanuji je to male a drahe :D a me to prijde zbytecne.

bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast