Odličovací emulze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lia
4468
11.3.08 21:14

Ödličovací emulze

Prosím, nevíte náhodou některá o nějaké odličovací emulzi..
Tedy něčem, co se smíchá s vodou a nanese na obličej a odličuje vše - včetně očí?

Nesnáším odličování řasenky a chtěla bych se začít znova sem tam líčit, je to hrůza :roll:
Ale tež ty oči odlíčím kapesníkama, nebo nějakým mlékem, raději to vždycky umyju mýdlem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
11.3.08 21:26

Kim, a proč si nekoupíš přímo oční odličovač ? Já bych si taky oči neodmalovala pletovým mlékem, protože pak ještě hodinu vidím rozmazaně, ale oční odličovač je jako pletová voda a nedráždí oči.
třeba tady:
http://www.lekarna2.cz/…c-oci-125-ml
a nebo tenhle, ten je na celý obliče včetně očí, ale spíš taková nouzovka na cesty:
 http://www.drogeriemartina.cz/…6804196.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.08 21:30

Mám pocit, že se to tu nedávno řešilo. Prý to jde moc dobře dětským olejíčkem, ale vyzkoušeno nemám.

• Citovat
  • Upravit
847
11.3.08 21:52

Teda holky ja vubec nechapu, jak v dnesni dobe muzete neco tak banalniho resit 8O , zejmena pri dnesni nabidce kosmetickeho zbozi. Kazda firma dela nekolik druhu odlicovaci kosmetiky a mydlo, je jak za krale klacka. ja se odlicuji pravidelne a pouzivam bud L'Oreal - jemny odlicovac oci a rtu - ted ho jeste delaji s olejickem a to je parada (je do pulky pruhledny a nahore je bledemodry olejicek) stoji asi 119,– Kc, pak je dobry od Nivea (ale nekupovat pro vodeodolnemu liceni, ten je kremovy, coz je dost opruz), pak doporucuji Garnier na odlicovani oci. Pak se jeste prodavaji od zminenych znacek i odlicovaci emulze/gely pro odlicovani ve sprse a ty jsou take dobre.
Hlavne proboha ne mydlo a detsky olejicek. Jdete trochu s dobou a trochu se hyckejte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
11.3.08 22:09

Oční odličovač - vadí mi ty vatové tampony, zůstávají mi v očích ta vlákna a na odličovač co by nedráždil oči jsem taky ještě nenarazila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
11.3.08 22:12

Bubino: jen jsem chtěla vědět, jestli neexistuje odličovač typu „vše v jednom“ bez nutnosti použít vatu, kapesníky nebo vatové tampony..
A mýdlo.. by ses divila, kolik ženských si takto odličuje oční make-up :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.3.08 22:55

hehe, ja to resim tak, ze si kupuju jen rasenku ktera neni vodeodolna a pak se vecer staci jen umyt vodou :wink: No ja vim, jsem sto let za opicema, ale lenost je lenost a poslouzi taky. Zvlast kdyz cestujete, kazdy kram navic v batohu je prite,z ale vypadat trochu k svetu chcete taky… Ovsem je fakt, ze ne kazda vodeneodolna rasenka se vodou umyt da :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.3.08 06:53

No a co si koupit kvalitní oční odličovač a odlíčit s ním celý obličej? Já to občas tak z lenosti udělala a nepozorovala jsem nějaký extra rozdíl oproti klasice - na oči zvlášť a na pleť zvlášť. Měla jsem oční odličovač Mary Kay.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
12.3.08 08:34

No voděodolnou řasenku nepoužívám a stejně mi jen vodou umýt nešla, musela jsem odlíčit posléze vatovými tampony s oličovačem :roll:

Odličovací emulzi „na vše“ jsem našla - např. Vichy, ale musí se stíram tím tamponem (ne že umyju s vodou a stačí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
12.3.08 08:46

Tak ja kdysi mela odlicovaci gel vse v jednom od Johnsona, byl v takove ruzove lahvicce a to je myslim presne to, co tazatelka hleda.
Ted to asi vypada takhle http://www.lekarna24.cz/…zujici-150ml
Jen se to smichalo s vodou a umyl se cely oblicej.

Ale na oci stejne radeji pouzivam specialni odlicovac oci bud Niveu nebo Garnier, protoze s tema to jde nejrychleji, poradne a mam pocit, ze jsou i k ocim setrnejsi a kdyz jsem lina, tak tim taky vezmu vsechno :)

• Citovat
  • Upravit
847
12.3.08 09:26

Holky, neblaznete a mydlo fakt nepouzivejte, nebo budete zachvili jak scvrkliny !!!

Pokud ti vadi odlicovadla kvuli tamponum, ze se ti tam dostavaji ta vlakna, tak doporucuji nekupovat ta nejlevnejsi. Pokud ti to proste nevyhovuje tak doporucuji >

http://www.nivea.cz/…ts/show/3421
http://www.obchod-kosmetika.cz/…ppyderm.html

Tu penu mam vyzkousenou mam ji, kdyz jsem lina, tak se pri sprchovani tak odlicuji a mohu doporucit. V DM je royhodne levnejsi nez na internetu a to asi o 20,– Kc

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
12.3.08 09:40

Kim: a co si nechat řasy nabarvit ? Měli by to dělat i v kadeřnictví, ale určitě v kosmetických salónech…

Mě to dělá mamka (kadeřnice), když měla ještě kadeřnictví měla to i v nabídce služeb. Dá Ti pod oči vatový tampon, ty je zavřeš (tak aby byly řasy na tamponu), ona je nabarví - pak já nevim 2min ?? musíš mít oči zavřené. Pak Ti odstraní přebytečnou barvu z řas a je to. Jsi „stále nalíčená“ dokud Ti řasy neodrostou.

Takže odpadá jak líčení, tak odličování :)

• Citovat
  • Upravit
394
12.3.08 10:06

tak si kup ty odličovací ubrousky, něco jako je na dětský prdelky, ale rozhodně bych nepoužívala mýdlo na kůži okolo očí, jinak tady brzy založíš novou diskuzi - pomoc vrásky !!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
12.3.08 11:31

Maliko: ty odličovací ubrousky mě taky nenadchly :?
Nehledě k tomu že mám hodně citlivou pleť a ony jsou hoodně parfémované

Taptinka: řasy jsem si nechávala kdysi nabarvit, i obočí, ale mně to teda vydrželo týden, 14 dní 8O

Bubina: tak to je super od Lorealu, zajdu to koupit.
Díky moc za tip :wink:

Děkuju moc všem za rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.3.08 13:15

Hura porazily jsme mydlo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

L'oreal opravdu mohu doporucit.

Bubina

• načítám...
  • Citovat