Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Osobně mám moc dobré zkušenosti s různými mycími gely - střídám ty kosmetické značky, co se prodávají v lékárnách (Oligo od Vichy, Avene, Sensbio od Biodermy, atd…). Stačí jen navhčit obličej vodou, trochu gelu a zase opláchnout vodou… Při mojí lenosti večerní mi to vyhovuje, na vatičky si taky moc čas nenajdu…
Jana
Já mám dobrou zkušenost s olejíčkem od ATOKU. Dělám to tak,že si nakapu pár kapek do mokrých dlaní, rozetřu na obličej a chvilinku nechám a pak jen opláchnout vodou.
Ahoj holky. V poslední době mám problém s odlíčením voděodolné řadenky. Používám mléko na odlíčení speciálně voděodolných řasenek od Nivea, ale vůbec s ním nejsem spokojená. Koupila jsem si kvalitnější řasenku a ta mi neustále zůstává, nejde pořádně odlíčit a pálí mě pak v noci oči. Neznáte něco více účinného, co mi řasenku opravdu pořádně odlíčí? Nebo je lepší koupit si raději tu vodičku místo mléka? Děkuji
.
@evish píše:
Ahoj holky. V poslední době mám problém s odlíčením voděodolné řadenky. Používám mléko na odlíčení speciálně voděodolných řasenek od Nivea, ale vůbec s ním nejsem spokojená. Koupila jsem si kvalitnější řasenku a ta mi neustále zůstává, nejde pořádně odlíčit a pálí mě pak v noci oči. Neznáte něco více účinného, co mi řasenku opravdu pořádně odlíčí? Nebo je lepší koupit si raději tu vodičku místo mléka? Děkuji.
Já používám jenom vodičky. Mlíka nesnáším i a obyčejnou řasenku
@evish Já používám Garnier vodičku (zelená lahvička) a super. Jsem na oči docela cíťa, ale tohle si tam můžu klidně nalít a nepálí to
.
Ahoj, ja použivam miceralni vodu od avene. Odliči komplet vše, i voďeodolny makeup, zaroven vyčisti i hydratuje. Tak-zw už nepouživym ani krem ![]()