Deo krystal

29
29.2.08 17:58

deo krystal

ahoj chci se zeptat je neskodny potassium alum a ammonium alum?a co ten krystal od baley je neskodny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
29.2.08 18:40

myslíš značku „Balea“ z DM? Oni už taky dělají deo krystal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.2.08 23:52

Sunflower - nejsem chemik, ale na netu jsem vyčetla, že to jsou sloučniny hliníku, které jsou vlastně soli a tudíž reagují jen s potem na povrchu těla - nedostávají se dovnitř (narozdíl od aluminium hydrochloridu), takže jsou snad neškodné… Ale jak říkám - nejsem chemik - ruku do ohně bych za to nedala - jen tlumočním tvrzení kohosi kdesi na netu :lol:

Novire - jj, mají je a já ho mám už doma, ale neúčinkuje na mě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.3.08 07:42

JANI díky :lol:
Hlavně že jsme tam ve čtvrtek byla, ale toho krystalu jsem si nevšimla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucckaa
6.6.10 16:23

Ano, co jsem se různě dočetla, měl by být neškodný, protože neprostupuje do kůže, neucpává póry, nezamezuje pocení, jen zabraňuje rozkladu potu a následnému odéru :) Mám ten od Baley, zatím spokojenost. Uvidíme, jak bude působit v létě, ale zatím pro mě lepší než klasické deo a antiperspiranty, které mi vyžíraly barvu triček a pot vždy nepříjemně -až chemicky páchl..Chci ho koupit i mámě a příteli.

• Citovat
  • Upravit
Malena
8.12.10 18:38

Neškodnost

Deo krystal by měl být lepší než klasické antiperspiranty, nicméně ačkoliv se sloučeniny hliníku z deo krystalu nedostanou do kůže v takovém množství, tak určité riziko,že není úplně neškodný, i zde je (přeci jenom člověk na sebe patlá hliník). Této problematice věnoval například Dr. Mercola odkaz na jeho komentář .

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
12.5.14 20:54

deo krystal DM

Dnes jsem si koupila v dm deo krystal, jelikoz hledam co nejvice kosmetiky bez parfemace, kvuli ocekavani potomka.
Chci se zeptat na zkusenosti a na peci o krystal. Pry se ma nechat po kazdem pouziti vyschnout. Mam ho vytlacit cely na dylku a nechat tedy bez vicka? A jak je mozne, ze funguje jen na nekoho? :nevim:
Jeste nemuzu rict, jestli splni moje ocekavani, ale za tu cenu chci alespon vedet, jak ho spravne udrzovat. :think: dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
29
12.5.14 21:03
@mrs.gendy píše:
Dnes jsem si koupila v dm deo krystal, jelikoz hledam co nejvice kosmetiky bez parfemace, kvuli ocekavani potomka.
Chci se zeptat na zkusenosti a na peci o krystal. Pry se ma nechat po kazdem pouziti vyschnout. Mam ho vytlacit cely na dylku a nechat tedy bez vicka? A jak je mozne, ze funguje jen na nekoho? :nevim:
Jeste nemuzu rict, jestli splni moje ocekavani, ale za tu cenu chci alespon vedet, jak ho spravne udrzovat. :think: dekuji za odpovedi

Po každém použití je dobré ho opláchnout a nechat uschnout, nemusíš ho vytlačovat, to vůbec není nutné. Pocení nezastaví, ani nezmírní jen by neměl být cítit zapách. Na mě teda funguje jen, když jsem v klidu, doma.. Ven, třeba i jen na nákup, natož při sportu - to už je na mě slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.5.14 21:06

@Elme jo to jsem cetla, ze lepe pracuje s potem na povrchu a dokaze ho rozlozit…clovek se musi potit, ale me slo o ty parfemace, protoze vsude doporucuji, ze pro mimco je to lepsi, nez aby muselo cichat nejaky vune uz od narozeni
dekuji za radu :palec:

• Citovat
  • Upravit
15074
12.5.14 21:18
@mrs.gendy píše:
@Elme jo to jsem cetla, ze lepe pracuje s potem na povrchu a dokaze ho rozlozit…clovek se musi potit, ale me slo o ty parfemace, protoze vsude doporucuji, ze pro mimco je to lepsi, nez aby muselo cichat nejaky vune uz od narozeni
dekuji za radu :palec:

tak pro mimčo je tvůj odér nej parfém:-) ale taky jsem to řešila, sice ne zrovna změnou antiperspirantu, ale sprcháč, mazadla, to jsem všecko měla bez vůně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.14 21:19

Měla jsem a je to k ničemu :nevim:. Jakobych nepoužila nic. Na dálku jsem cítit nebyla, ale prostě ten blbej pocit v podpaží byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
12.5.14 21:34

Holčiny, také nechci nic užívat, kde je hliník. Vyzkoušela jsem různé typy „bio“ deodorantů, ale žádný mě neochránil dlouhodobě a účinně a bylo mi opravdu nepříjemné, že za chvíli už jsem byla cítit opět potem.
Až jsem nalezla toto a musím říct, že jsem spokojená s účinkem jako u alluminiového antiperspirantu typu Rexona :lol:, fakt doporučuju: http://www.home-made.cz/…odorant.html (ten s kokosákem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.5.14 22:01
@Evulina píše:
Holčiny, také nechci nic užívat, kde je hliník. Vyzkoušela jsem různé typy „bio“ deodorantů, ale žádný mě neochránil dlouhodobě a účinně a bylo mi opravdu nepříjemné, že za chvíli už jsem byla cítit opět potem.
Až jsem nalezla toto a musím říct, že jsem spokojená s účinkem jako u alluminiového antiperspirantu typu Rexona :lol:, fakt doporučuju: http://www.home-made.cz/…odorant.html (ten s kokosákem).

to vypadá dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.14 22:07
@Antonie Bolavá píše:
to vypadá dobře :think:

To vypadá! A všechny suroviny mám doma… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.5.14 22:17
@Evulina píše:

Taky se mi to libi, jen by me zajimalo vic referenci. Na me jem tak neco neucinkuje a i kdyz ano, ne na dlouho o pocemi to stejne nezabrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí