Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, pročetla jsem předešlé diskuze na toto téma, ale nikde se moc nepíše o opalovacích krémech Nivea.
Chtěla bych si ho koupit protože Nivea je naše oblíbená dětská značka, ale nevím nevím abych pak nebyla zklamaná. Nemá s tim někdo prosím zkušenosti? Jedeme sice až v červnu ale ráda bych v tom měla jasno který. A také mě zajímá kolik jich mám koupit, budu s tim mazat toho mladšího, staršímu koupim jiný s trochu jiným faktorem. Také jim chci samozřejmě koupit i krémy po opalování.
Jedeme na týden, sluníčku je vystavovat nebudu to je jasné, ale namazat je musím a nerada bych v polovině týdne zjistila že mi jeden nestačí.
Poradte mi prosím.
Děkuji. ![]()
Máte zkušenost s Nivea Sun Kids kapesní mléko na opalování?
Přidejte zkušenost s Nivea Sun Kids ka...Pouzivala jsem detskou opalovaci Niveu jak s faktorem 50 tak i 40 a obe v pohode - jsou zabarvujici do zelenomodra, takze je videt, kde je prcek natreny a vodeodolny, dobre se roztira a umatlane modre obleceni od kremu slo v pohode vyprat. Navic mi vyhovovala aplikace sprejem. Meli jsme detske opalovaky i od Garnier a taky dobry. Hanka
Ahojky, vždycky jsem používala na opalování Niveu, nevím proč, ale věřila jsem jí nejvíc a dobře se rozmazává a voní. Ale loni mi tchýně poradila Daylong-prodává se v lékárnách-a zůstanu u něj, taky se dobře rozmazává, je sice dražší, ale stačí ho namazat jen jednou a vydrží celý den, dokonce tam píší, že vydrží i intenzívní osmi hodinovou koupel. Nemáš pocit ulepení ani mastnoty, je fakt super. Tchýně říkala, že ho používá už několik let. Ale je dražší, takže záleží, jak si ho kdo může dovolit. Fakt je, že jiné krémy se nanáší několikrát denně, takže to pak finančně vyjde skoro nastejno. My jsme byli na 14 dní u moře a stačilo mi jedno balení a ještě mi zbylo, malá měla 2 roky a je drobná, takže malá spotřeba a to jsem ji mazala poctivě. Takže tak, ahojky Zuni
Ahojky, vždycky jsem používala na opalování Niveu, nevím proč, ale věřila jsem jí nejvíc a dobře se rozmazává a voní. Ale loni mi tchýně poradila Daylong-prodává se v lékárnách-a zůstanu u něj, taky se dobře rozmazává, je sice dražší, ale stačí ho namazat jen jednou a vydrží celý den, dokonce tam píší, že vydrží i intenzívní osmi hodinovou koupel. Nemáš pocit ulepení ani mastnoty, je fakt super. Tchýně říkala, že ho používá už několik let. Ale je dražší, takže záleží, jak si ho kdo může dovolit. Fakt je, že jiné krémy se nanáší několikrát denně, takže to pak finančně vyjde skoro nastejno. My jsme byli na 14 dní u moře a stačilo mi jedno balení a ještě mi zbylo, malá měla 2 roky a je drobná, takže malá spotřeba a to jsem ji mazala poctivě. Takže tak, ahojky Zuni
Taky bych doporučila spíše nějaký kvalitnější - Daylong (naprosto super, vydržel nám dvě sezony, namažeš ráno a o víc se už nestaráš), letos se chystám vyzkoušet opalovací sprej La Roche. Nivea mi strašně voní, skoro všechna kosmetika od ní, ale dcera je atopik, takže bohužel.
Pokud tvoje děti nemají s krémy problémy, můžeš vyzkoušet, ale v případě opalovacího krému bych raději volila „větší“ kvalitu. ![]()
Ahoj, my jsem měli minulý rok Nivea Baby LSF 50+ s minerálními filtry. Byl taky dost drahý, myslím že kolem 400,– Malý se nikdy nespálil, ale je fakt, že ho moc na slunko nevystavuju. Ten opalovák je asi dobrý, prý je i pro alergiky, ale!!! když se dostane do pusy (když natíráš třeba obličej) tak to není nic moc a taky mi zabarvil několik bílých triček do žluta a nešlo to vyprat.
M.
s tim Daylongem - je sice kvalitni, ale dermatolozka mi rikala, ze mazat jednou denne je blbost - je potreba vickrat, i kdyz je vode, potu a oteru odolny… pouzivali jsme pro mladou detskou variantu. Ja pro sebe pouzivam Lancaster a ten - ac jeden z nejkvalitnejsich, tak bohuzel detsky se nevyrabi. Hanka
Chci V všemám moc poděkovat za Vaše rady. Došla jsem k závěru, že si koupím s sebou jak Niveu tak Daylong. Docela mě u té Nivey odrazuje že píšete že barví trička, ale zkusím to. V tomto případě mi o peníze nejde, raději si za kvalitu připlatím než abych svoje broučky „přiškvařila“ ![]()