Driclor solution

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25075
9.3.15 18:27
@donaga píše:
@Lelek23 Snad všechny antiperspiranty v sobě hliník mají. Existují i nějaké jiné?

Jak se to jmenuje antiperspirant, tak to musí mít nějaký účinný hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
9.3.15 18:43

Ono to pálí občas i na neoholenou kůži, ale to jen zezačátku (teda aspoň mě),to jsem se mohla udrbat vždycky. Teď už jako udržovací léčbu máznu jednou za…kdy si vzpomenu :-D takže tak po 14 dnech.Je to asi pěkněj sajrajt, ale když se to nějak nepřehání, tak to bude asi ok. Jinak měli v DM ten jejich tuhý deo bez hliníku, ale už ho nedělají a La Roche je bez hliníku, ale dost drahý. My ho máme za 230,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
9.3.15 19:00

Holky a je tu nektera, co ji driclor nezabral? Me ne a jsem z toho fakt nestasna :( uz mi nepomuze asi nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
9.3.15 19:03

@Gab-iii u mě to samý. Pokud nanesu jednou za 14dní, tak v pohodě.
Mně bohužel žádný antiperspirant nezabral. Tohle stojí 199 a vydrželo mi to půl roku minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
9.3.15 19:10
@andelka83 píše:
@Gab-iii u mě to samý. Pokud nanesu jednou za 14dní, tak v pohodě.
Mně bohužel žádný antiperspirant nezabral. Tohle stojí 199 a vydrželo mi to půl roku minimálně.

Přesně tak.Ale mě se to nějakým záhadným způsobem dost vypařuje nebo i vylije. Přijde mi, že to zavíraní, co je k tomu přibalený moc nedrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
9.3.15 19:14

@Gab-iii no mně nedrželo první, než mi došlo u druhého že se to musí fakt silně pořádně zacvaknout. Pak se to dá normálně zašroubovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
9.3.15 20:46

@Lucciaaa Já vím, že tady na ty přípravky si tělo zvyká, takže časem nezabírají… podle mě lepší nepoužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí