Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@donaga píše:
@Lelek23 Snad všechny antiperspiranty v sobě hliník mají. Existují i nějaké jiné?
Jak se to jmenuje antiperspirant, tak to musí mít nějaký účinný hnus.
Ono to pálí občas i na neoholenou kůži, ale to jen zezačátku (teda aspoň mě),to jsem se mohla udrbat vždycky. Teď už jako udržovací léčbu máznu jednou za…kdy si vzpomenu
takže tak po 14 dnech.Je to asi pěkněj sajrajt, ale když se to nějak nepřehání, tak to bude asi ok. Jinak měli v DM ten jejich tuhý deo bez hliníku, ale už ho nedělají a La Roche je bez hliníku, ale dost drahý. My ho máme za 230,–
Holky a je tu nektera, co ji driclor nezabral? Me ne a jsem z toho fakt nestasna
uz mi nepomuze asi nikdy nic
@Gab-iii u mě to samý. Pokud nanesu jednou za 14dní, tak v pohodě.
Mně bohužel žádný antiperspirant nezabral. Tohle stojí 199 a vydrželo mi to půl roku minimálně.
@andelka83 píše:
@Gab-iii u mě to samý. Pokud nanesu jednou za 14dní, tak v pohodě.
Mně bohužel žádný antiperspirant nezabral. Tohle stojí 199 a vydrželo mi to půl roku minimálně.
Přesně tak.Ale mě se to nějakým záhadným způsobem dost vypařuje nebo i vylije. Přijde mi, že to zavíraní, co je k tomu přibalený moc nedrží ![]()
@Gab-iii no mně nedrželo první, než mi došlo u druhého že se to musí fakt silně pořádně zacvaknout. Pak se to dá normálně zašroubovat.
@Lucciaaa Já vím, že tady na ty přípravky si tělo zvyká, takže časem nezabírají… podle mě lepší nepoužívat.